Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Στον όροφο του μοντέρνου τριμπούρδελου Βέργας 3 εργάζεται τα πρωινά ιερόδουλη γύρω στα 25 έτη, εκ Ρουμανίας ερχόμενη, λεπτοφυής, με μικρά στήθη και σφιχτά μικρά οπίσθια. Πρόκειται για τη γνωστή από το Διδύμου 8 Αλεξάνδρα, που πλέον εργάζεται υπό τα ονόματα Σακίρα και Αλίσια.

Το πρόγραμμα της είναι πλήρες πλην πρωκτικού, γεγονός που συνδυαζόμενο με την ηλικία της, προσελκύει μεγάλο αριθμό πελατών. Δυστυχώς, όπως συχνά συμβαίνει, η ευρύτητα των υπηρεσιών δεν συνδυάζεται με ποιότητα υπηρεσιών.

Η κοπέλα ακολουθεί τη σχολή της ρουμανικής καυλάντας στο σαλόνι, ήτοι αγγαλιάζει αισθησιακά τον υποψήφιο πελάτη ώστε να τον παρασύρει στο δωμάτιο.

Τη στιγμή όμως που το εικοσάευρο αλλάξει χέρια ο πελάτης βλέπει το ηδυπαθές πλάσμα να μεταμορφώνεται σε ένα άγαρμπο και απότομο κορίτσι, δηλαδή τη φυσική και άδολη συμπεριφορά των κοριτσιών που προέρχονται από τα ορεινά βαλκάνια.

Αυτό κάποιους δεν θα ενοχλήσει, αλλά όσοι είμαστε θιασώτες την αισθαντικής ρωσικής σχολής, θα μετανιώσουμε που δεν επιλέξαμε κάτι διαφορετικό στη γύρω περιοχή.

Στα του αγώνα, το κορίτσι έκανε λίγα προκαταρκτικά με αγγαλιές και κουβεντούλα, έκανε μέτριο αλλά όχι άσχημο τσιμπούκι τοποθετούμενη ανάμεσα στα πόδια μου, απέφυγε τα φιλιά σπρώχνοντας μου μακριά το κεφάλι, επέδειξε λίγη απροθυμία στην αλλαγή στάσεων, και έκδηλη ανυπομονησία από την έναρξη της συνουσίας...
(υποθέτω λόγω γεμάτων δωματίων)

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για κοπέλα με πολύ καλή εμφάνιση, αλλά με υπηρεσίες που πάσχουν από βιασύνη. Τα περισσότερα πράγματα στο σεξ είναι υποκειμενικά, η βιασύνη όμως δεν αρέσει σε κανέναν.

(Για όσους ενδιαφέρονται το δωμάτιο διαθέτει ντουζιέρα.)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίσια
PV
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, TZOYLI, Ntountaras και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού