Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα, μια και έλειπε το στανταράκι μου Χαμόγελο

Μπαίνοντας στο θεοσκότεινο σπίτι, εμφανίστηκε η τσατσά, που παρουσίασε την κοπέλα. Καστανό καρέ μαλλί, ωραία περιφέρεια (στο μισοσκόταδο), και 2άρια βυζιά (πάλι στο μισοσκόταδο). "Δεν βιάζεται, κάνει καλή περιποίηση, όλες τις στάσεις (όχι κώλο), θα περάσεις καλά", υποσχέθηκε η τσατσά.

Πέρασα στο πάνω αριστερά δωμάτιο που είχε κλιματισμό στη σωστή θερμοκρασία, και φρασκοαλλαγμένα σεντόνια (σιδερωμένα στην τσίτα).

Μετά από 2-3 λεπτά ήρθε η κοπέλα, η οποία είχε δουλέψει παλιότερα και στο Νο10. Το σώμα παραμένει το ίδιο, αγύμναστο, με χαλαρό γενικά ιστό, και νερουλιασμένα βυζιά. Το κορίτσι μοσχομύριζε μια και είχε κάνει μόλις ντους, και έτσι περάσαμε σε αμοιβαία γλυψίματα σε όλο το κορμί. Έγλυψε ρώγες, πλευρά, @@, και την γύρισα αλλιώς για να την περιποιηθώ. Της έγλυψα και της δάγκωσα το στήθος, έπαιξα με το μουνάκι της, και ετοιμαστήκαμε για την μάχη. Πέρασε προφυλακτικό, και ξεκίνησε μια υγρή και με σωστή ένταση πίπα. Για να μην ολοκληρώσουμε έτσι, την ξάπλωσα και αρχίσαμε με ιεραποστολικό. Τύλιξε τα πόδια της γύρω μου, και κουνούσε την λεκάνη της με ρυθμό. Νιώθωντας ότι έρχεται το τέλος, διέκοψα και γυρίσαμε σε πισωκολλητό, όπου στήθηκε καλά, και δέχθηκε αδιαμαρτύρητα τόσο το έντονο σφυροκόπημα, όσο και τα χαστουκάκια της.

Η ολοκλήρωση ήρθε σε αυτή τη στάση. Η κοπέλα τραβήκτηκε σιγά, έφερε χαρτί, και μου έβγαλε το προφυλακτικό. Με χαϊδολογούσε όση ώρα πλυνόμουν, και άρχισε να ντύνεται μαζί μου. Με ρώτησε αν μου άρεσε, και πότε θα ξαναπάω. Της υπενθύμισα ότι έχουμε ξανασυναντηθεί παλιότερα, και της έκανε εντύπωση που την θυμόμουν.

Σε γενικές γραμμές μια τίμια παρουσία, που θα ήταν ακόμα καλύτερη αν το σώμα ήταν πιο γυμνασμένο ή πιο σφικτό.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Στέλλα
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.734
Πόντοι:
2.911
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, lkjhgfdsaa, jerrone και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού