Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Ντέλια είναι μία Ρουμάνα με τσιγγάνικα γονίδια αλλά φαίνεται πολύ εκλεπτυσμένη και φινετσάτη. Έχει υπέροχα μάτια και πολύ ωραίο πρόσωπο. Θα μπορούσε να φορέσει ένα ωραίο μαύρο ή μπορντώ μακρύ φόρεμα κατά προτίμηση εξώπλατο με τιραντάκι, να βάψει το προσωπό της και τα χείλη της και να βγει μια πολύ σικάτη βραδυνή έξοδο με όποιον κλαρινογαμπρό θα έβρισκε εαν ήταν Ελλεινίδα. Αντ αυτού όμως προτίμησε να δουλεύει σε αυτό το μπουρδελάκι της οδού Λιοσίων (ευτυχώς για εμάς) και το ότι την είδα γυμνόστηθη στο σαλόνι δεν την έκανε λιγότερο σικάτη από ότι θα ήταν ντυμένη με μία βραδυνή τουαλέτα. Ήρθε λοιπόν προς το μέρος μου και γύρισε τον κώλο της και τον έτριψε πάνω στο πούτσο μου. Ο αισθησιασμός της ήταν έκδηλος και σε συνδιασμό με το μεθυστικό αρωμά της, την καθαριότητα που απέπνεε καθώς και με αυτό το σικάτο στυλ που είχε με προέτρεψε να περάσω στο δωμάτιο. Να προσθέσω ότι είναι αδύνατη με ωραία βυζάκια, μελαχροινό δέρμα και πολύ ωραίο κωλαράκι. Γύρω στα 20 - 25 την υπολόγισα.

Στο δωμάτιο αποδείχτηκε πιό επαγγελματίας χωρίς ακάποτη πίπα ή φιλιά στο στόμα κτλ. Παρόλα αυτά μιλούσε όμορφα, αργά και αισθησιακά και θα την κατέτασα στις εγκεφαλικές γυναίκες. Μου είπε ότι έχω πούτσο τούρμπο και με προέτρεπε κατά τη διάρκεια του σεξ να τη φιλάω στο λαιμό γιατί της άρεσε πολύ αυτό. Ήταν κατα κάποιο τρόπο αισθησιακό και λίγο θεατρικό to γαμήσι όπως στις ταινίες της vivid. Η πίπα της απαλή και υγρή καθώς με κοιτούσε με τις ματάρες της ενώ εγώ της χάιδευα το στήθος και τον κώλο. Κατάφερνε όμως ενώ με είχε καυλώσει η επαφή να βρίσκεται σε κάποια "επιτρεπτά" όρια χωρίς αγγίγματα στο μουνί ή γλυψείματα κτλ χωρίς όμως να το κάνει με ενοχλητικό τρόπο. Παρόλα αυτά δεν μπορούσα να χύσω ακόμα και στο πισωκολητό παρότι η εφαρμογή ήταν πολύ καλή διότι η κοπέλα ήταν πολύ αδύνατη για τα δικά μου γούστα και αυτό με ξενέρωνε κάπως. Τελικά τελείωσα πάνω της, κάτι που το δέχτηκε με πολύ ευχαρίστηση και μάλιστα στράγγιξε τον πούτσο μου με το χέρι της μέχρι να πέσει και η τελευταία σταγόνα. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί και η ανάμνηση που θα με συνοδεύει θα είναι γλυκειά και τρυφερή αλλά θα λείπει αυτό το κάτι. Ίσως επειδή έβαλε όρια στον αυθορμητισμό.

Συμπερασματικά πέρασα καλά αλλά δεν μου έφτασε. Έζησα τον αισθησιασμό της Ντέλιας και μέθυσα από το αρωμά της, θα ήθελα όμως να μου δείξει μία καλύτερη συμμετοχή χωρίς να φοβάται να "εκτεθεί". Αυτό είναι, υπολογίζει ώστε να μη ξεφεύγει από τα όρια και ότι αυτή έχει πάντα τον έλεγχο. Θέλει να χύνουν οι άντρες για πάρτη της και της αρέσει αυτό, αυτή όμως δεν επιτρέπει να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο να αφεθεί. Από εγωισμό, ψυχρό υπολογισμό ίσως. Ποιός ξέρει? Για μία φορά καλά είναι. Για δεύτερη μόνο αν "κολήσεις" μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Ντέλια
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Πολύ συμπαθητική κοπέλα
Μπορείς να πεις και 2 κουβέντες
Συμφωνώ με ότι έχεις γράψει για τις υπηρεσίες αν και έκανε πριν ένα μήνα περίπου που την δοκίμασα ελεύθερο στοματικό.
P
Parakmiakos
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Η Ντελια πρωην Χριστινα απο Φωκαιας κλπ κανει ελευθερο στοματικο και απο οτι μου ειπε φιλος που την πηρε προσφατα στο Βεργας 3 σαν Ντελια δωσανε και γλωσσοφιλα οποτε μαλλον δεν την αξιοποιησες στο 100% την μικρη.Θα μπορουσες να παρεις περισσοτερα...
18 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι γνωστό ότι η συμπεριφορά μίας ιερόδουλης από συνεδρία σε συνεδρία μπορεί να διαφέρει. Εμένα με το που μπήκε στο δωμάτιο μου φόρεσε λάστιχο χωρίς να με ρωτήσει. Μπορεί να μην είχε διάθεση τη συγκεγριμένη στιγμή ή να μη γούσταρε να μου δώσει το κάτι παραπάνω. Ας μας διαφωτίσει κάποιος συναγωνιστής με νέα κριτική εάν όντως συνεχίζει το ελεύθερο και τα γλωσσόφιλλα. Μπορεί και να τα σταμάτησε επειδή φοβήθηκε ή ξενέρωσε. Μπορεί να τα συνεχίζει κανονικά και εγώ απλά να έπεσα σε άσχημη μέρα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ συνεχίζω σε νέες αναζητήσεις και αυτή συνεχίζει τη δουλειά της. Να είναι καλά το κορίτσι, πέρασα καλά έστω και έτσι.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3