Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Μαρίνα ή Μαίρη προέρχεται από την Ουκρανία. Είναι ψηλή γύρω στο 1.70 - 1.75 με μαύρα μαλλιά στο ύψος των όμων, άσπρο δέρμα, ωραία βυζάκια και σχετικά καλό σώμα και κορμοστασιά με μία μικρή χαλάρωση όμως. Γύρω στα 30 τητν υπολόγισα ηλικιακά. Μου άρεσε ο ντροπαλός τρόπος που βγήκε στο σαλόνι και μου θύμισε έντονα τη Μίλα και για λίγο νόμιζα ότι ήταν αυτή. Της έμοιαζε στο στύλ, στο βάδισμα αλλά και στο πρόσωπο. Ευτυχώς στη πορεία διαπίστωσα ότι της έμοιαζε αρκετά και στη συμπεριφορά στο δωμάτιο.

Πέρασα φυσικά δίνοντας το μπλε αντίτιμο αφου έτσι κι αλλιώς με είχε φτιάξει αφου μου θύμιζε τη Μίλα. Ξέχασα να πω ότι δουλεύει στον όροφο επάνω. Ήρθε λοιπόν και γδύθηκε. Με καύλωσαν αμέσως τα πόδια της και το καυτό κορμί της. Πήρε το πούτσο μου στο στόμα της χωρίς προφυλακτικό και μου έκανε μία βαθειά και αισθησιακή πίπα κοιτώντας με στα μάτια όσο διαρκούσε το παιχνίδι με τη γλώσσα της. Ταυτόχρονα με χάιδευε με τα βελούδινα χέρια της και που και που με φιλούσε στο στήθος και τη κοιλιά. Την έβαλα κάτω και έγλυψα το πεντακάθαρο μουνάκι της. Η κλειτορείδα της είχε καυλώσει απίστευτα και την κοιτούσα καθώς είχε κλείσει τα μάτια και έβγαζε γλυκούς αναστεναγμούς. Ύστερα την πήδηξα ιεραποστολικά και αγκαλιαστήκαμε σφιχτά και τη φιλούσα στο λαιμό και λίγο στο στόμα. Τελείωσα στην κοιλιά της και στο τέλος φιλιθήκαμε πάλι γλυκά.

Η κοπέλα είναι πολύ θερμή και κυριολεκτικά μου έφτιαξε τη διάθεση. Έχει πολύ καλή συμμετοχή και κάνει πολύ αισθησιακή πίπα. Συστήνεται ενώ με τη πρώτη ματιά μπορεί να μη γεμίζει το μάτι εντούτοις είναι φωτιά στο δωμάτιο. Εννοείται πως θα ξαναπροτιμηθεί στο μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού