Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δευτέρα, ώρα 18:11
Εισερχόμενος στο άδειο από κόσμο σαλόνι κοίταξα δεξιά. Στο κουζινάκι —ως συνήθως— καθόταν η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια/υπηρεσία. Προχώρησα παραμέσα, όπου προτίμησα να περιμένω όρθιος. Σύντομα την άκουσα να συζητάει χαμηλόφωνα με κάποια άλλη γυναίκα. Την επόμενη στιγμή παρουσιάζονταν και οι δυο μπροστά μου. Η άλλη γυναίκα ήταν αρκετά χαμηλού αναστήματος και νέα στην ηλικία, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με σχιστά μάτια, πολύ μικρό στήθος, κανονικό κορμί, η οποία μου ευχήθηκε με θάρρος: «Γεια σου μωρό μου!». «Γεια σου μωρό μου!», της ευχήθηκα στο ίδιο ύφος. «Τι κάνεις;». «Καλά». «Χαίρομαι!».
Εντωμεταξύ η ιδιοκτήτρια/υπηρεσία με κοίταζε με μισό μάτι, μιας και απ' ό,τι έχω καταλάβει θεωρεί πως περνάω (απ' το μπουρδέλο) αλλά δεν περνάω (στο μπουρδέλο).
«Τι πρόγραμμα έχεις;», ρώτησα τη μικρόσωμη ιερόδουλη. «Νορμάλ σεξ!», πρόλαβε κι απάντησε κοφτά η τσατσά. «Νορμάλ σεξ, ε;». «Ντα», επιβεβαίωσε η πόρνη. 'Εβγαλα το δεκάρικο. «Εδώ!», αμέσως η υπηρεσία μου έδειξε μια κάμαρα — το πρόσωπό της είχε μαλακώσει .
«Η Μαρία! Κοπέλα πολύ πολύ καλή στο δωμάτιο, δεν βιάζεται!», την άκουσα να ενημερώνει, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια της πεντάλεπτης αναμονής μου.
«Γεια!», μου ξαναευχήθηκε η πόρνη μπαίνοντας. «Τι κάνεις;». «Καλά, εσύ τι κάνεις;». «Καλά». «Χαίρομαι!». «Μπράβο».
Χωρίς να βγάλει το μπικίνι της ξάπλωσε στο πλευρό της δίπλα μου.
«Η Μαρία είσαι, ε;», της χάιδεψα τα μαλλιά. «Ναι... πού με ξέρεις;», σηκώθηκε στα γόνατα συνοφρυωμένη. «'Ακουσα που το είπε η κυρία, πριν λίγο απ' έξω», εξήγησα. «Αα!», έκανε και καβαλώντας με άρχισε να τρίβει αισθησιακά το ντυμένο πράμα της στον γυμνό πούτσο μου κοιτώντας με προκλητικά.
«Ρουμανία είσαι;», συνέχισα τις ερωτήσεις, ενώ με τα χέρια μου μάλαζα τα κωμομαγουλάκια της. «Ναι!». «Α, ωραία». «Εσύ;», ενδιαφέρθηκε να μάθει κι εκείνη ύστερα από λίγο. «'Ελληνας». «Φαίνεσαι!».
Της έδωσα μερικά φιλάκια στον λαιμό και στα μάγουλα, ενώ κι εκείνη —αφού πρώτα της το ζήτησα εγώ— με φίλησε – έγλειψε στα ίδια σημεία κι επιπροσθέτως στ' αυτιά. Μάλιστα στ' αυτιά, επέμεινε κάπως περισσότερο. Τέλος πάντων το αποτέλεσμα ήταν μια ικανοποιητική στύση.
Τη μέτρια πίπα που μου έκανε, δεν την άφησα να τη συνεχίσει για περισσότερο από ένα-δύο λεπτά —δεν την είχα και ανάγκη— ζητώντας της να περάσουμε στο "κυρίως πιάτο" που περιελάμβανε γαμήσι στη στάση της γελαδάρισσας. Αφήνοντας τον στηθόδεσμο στη θέση του έβγαλε μόνο το κιλοτάκι της και αφού έβαλε τον πούτσο μου μέσα στην υγρή —ελέω λιπαντικού— "σπηλίτσα" της άρχισε να τρίβεται μπρος-πίσω βογκώντας ευλογοφανώς. Κατάφερα να ολοκληρώσω όταν παίρνοντας τα ινία τη γάμησα δυνατά, έχοντάς τη σφιγμένη επάνω μου, με την ανάσα μου να βγαίνει βαριά δίπλα στο αυτί της.
Η ιδιοκτήτρια/υπηρεσία ακούστηκε λίγο μετά αφότου είχα χύσει: «Τώρα βγαίνει η κοπέλα παιδιά!... Τακ τακ τακ!»

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού