Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή στις 00.40 . Την Χριστίνα την είχα δει νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης στην βόλτα που έκανα στο Μεταξουργείο. Μου έκανε κλικ γιατί ήταν μικροσκοπική με ωραίο κορμάκι. Συνέχισα την βόλτα μου στην περιοχή της Λιοσίων και τελικά επέστρεψα εδώ για να την δοκιμάσω. Την πρώτη φορά που την είδα νωρίτερα την Πέμπτη περίμενα αρκετή ώρα στο σαλόνι μίας και ακουγόταν που μιλούσε στο τηλέφωνο. Χριστίνα έλα κοπέλα μου να σε δεί το παλικάρι της φώναξε η υπηρεσία δύο φορές . Ήρθε στο σαλόνι μιλώντας στο κινητό το κατέβασε έκανε μια γκριμάτσα σαν χαμόγελο και πήγε να συνεχίσει την συνομιλία της. Και τώρα που επέστρεψα πάλι μιλούσε στο κινητό , την φώναξε η υπηρεσία να την δώ αλλά της είπα ότι την έχω δει την κοπέλα νωρίτερα και θα περάσω.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο(αναφέρομαι στον όροφο), φρεσκαρίστηκα και την περίμενα τουλάχιστον δέκα λεπτά χωρίς να έχει πελάτη άλλον , λογικά μίλαγε στο τηλέφωνο .... Η Χριστίνα είναι μια ξανθιά κοπελίτσα αρκετά κοντή και λεπτή με ωραίο όμως κωλαράκι και στητό βυζάκι. Το μαλλί της μοιάζει για περούκα , τώρα είναι περούκα τα είχε φουσκώσει πολύ δεν το κατάλαβα , πάντως στην όψη φαίνονται παράξενα σε σχέση με το κεφάλι της.

Στο δωμάτιο ήρθε λοιπόν μετά απο ώρα κρατώντας κρέμα , προφυλακτικό και φυσικά!!! το κινητό της.... Έβγαλε το άσπρο στριγκάκι που φορούσε και γονάτισε δίπλα μου στο κρεβάτι. Όσο η γλώσσα της πήγαινε ροδάνι όταν την άκουγα να μιλούσε στο κινητό τόσο αμίλητη ήταν τώρα. Χάιδεψε λίγο το στήθος μου και είπε κάτι για το μαύρισμα μου και αυτό ήταν όλο...Πήγε να ανοίξει το προφυλακτικό για να μου το περάσει. Της είπα ότι βιάζεται , την ξάπλωσα ανάσκελα και μπήκα ανάμεσα στα πόδια της για να γλύψω το μουνάκι της , άκουσα δίπλα απο το μαξιλάρι το κινητό της να δονείται μίας και το είχε βάλει στο αθόρυβο , το έπιασε με το χέρι της είδε μάλλον ποιος την καλούσε και ξεφύσησε , το άφησε πάλι δίπλα απο το μαξιλάρι ... Αφού κατάφερα και την έγλυψα λίγο μου πέρασε το προφυλακτικό.
Η πίπα της μετριότατη , ρηχή και με αρκετό χέρι , την σταμάτησα γρήγορα γρήγορα , και της είπα να ανέβει απο πάνω μου , έβαλε λίγη κρέμα και με καβάλησε , εγώ είχα αναλάβει να δίνω τον ρυθμό , μετά από κάνα λεπτό τσούπ πάλι το κινητό να δονείται....το έκλεισαν αλλά πήραν πάλι στο καπάκι...χωρίς να μου πεί τίποτα με ξεκαβαλάει και πιάνοντας το κινητό μου είπε ότι πρέπει να απαντήσει....εγώ έχω μείνει μαλάκας και την κοιτάω...κάτι έλεγε στην γλώσσα της νευριασμένη και το τελικά το έκλεισε. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα πήγε να με καβαλήσει πάλι αλλά της είπα να στηθεί στα τέσσερα...Την γάμισα για κάνα 4λέπτο πισωκολλητά αλλά έχοντας χάσει την όρεξη μου σαν να κάνω αγγαρεία μέχρι που τελείωσα.

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκάλεπτο , η Χριστίνα είναι σαν λουκουμάκι που πολλοί λάτρεις των πετιτ κοριτσιών μάλλον θα την επέλεγαν....εγώ δεν υπάρχει περίπτωση ξανά...πίπα μετριότατη καμία συμμετοχή και το βασικότερο το ρημαδοκινητό της , όλο εκεί ο νους της , γίνε τηλεφωνήτρια βρε κοπελιά.






Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.771
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2015
Μου κάνει τρομερή εντύπωση,πώς με την τεράστια πορνοεμπειρία σου αποφάσισες να περάσεις,έχοντας πάρει γεύση από το κλίμα που επικρατούσε!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1