Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αργα το βραδυ με λιγες καβλες, ο δρομος μου με εφερε στο κεντρο και εκμεταλλευτηκα την ευκαιρια για να ριξω ενα πηδουλο σε κατι γαμευσιμο, πριν πιο το ποτο μου. Προσπαθησα να μπω στο 15Β της ιδιας οδου (εχω παει πολλες φορες μονο στο Α, το αριστερα) αλλα η πορτα ηταν κλειστη.
Πηγαινω λοιπον για στανταρ επιδοσεις στο 11 (ισογειο) που εχω ποικιλια σχετικα καλων εμπειριων.

Παρουσιαζεται η Ζωη. Ξανθο, μικροκαμωμενο, στηθος μικρουλακι (1), κωλαρακι μικρουλακι, και προσωπο θα ελεγα "σκυλε" (οχι ασχημο αλλα με εντονα χαρακτηριστικα).
Μπαινω μεσα στο πρωτο δωματιο το οποιο ηταν σχετικα καθαρο. Γδυνομαι ξαπλωνω και μετα απο 1' ερχεται το κορμι. Χαμογελαστη μου επισημαινει οτι ειμαι ο πρωτος στην βαρδια της.

Γδυνεται και ξαπλωνει διπλα μου, αρχιζοντας ολιγολεπτα προκαταρτικα (φιλια στο στηθος, χαιδεματα παντου), κοπλιμεντο για το αρωμα (οπως ολες! να ναι καλα ο μουφα καλβιν κλαιν που φοραω). Μου φοραει καποτα και αρχιζει την πιπα. Δυνατη ενταση, μια δυο βολτες απο τα παραπονεμενα αρχιδια μου, και παλι δυνατη πιπα με παιχνιδακια και φρουφρου.
Παει να με καβαλησει, ρωτωντας με τον τιτλο της κριτικης "Εχεις ξαναγαμησει τη Ζωιτσα εσυ;" της λεω οχι, μου λεει "θα τη γαμησεις σημερα!" (σωπα), "θα στον σκισω τον πουτσο".

Ωραια αρχισαμε, σκεφτομαι, πολυ "αγαπη" ειχε πεσει τον τελευταιο καιρο με τα μινιον GFE που παω και γαμαω και μου ειχε λειψει το πορνοσταριλικι. Μπαινω μεσα της, η αισθηση ηταν αρκετα ικανοποιητικη, και αυτη αρχιζει να κανει την καουμποισα. Μετα απο λιγο ομως, επειδη ειμασταν και οι 2 φρεσκοξυρισμενοι, υπηρχε μια δυσαρεστα εντονη τριβη εκει κατω και συμφωνησαμε οτι καλο ηταν να αλλαξουμε σταση. Ιεραποστολικα, βολευομαι και την τρυπαω με δυναμη, σαν πρωτος πελατης νομιζω πως ειχα την απολαυση του προνομιου να την κανω να χυσει. αλλα 2 λεπτα αργοτερα, ενω εκεινη μου ελεγε (και καλα) οτι χυνει ευκολα τραβωντας με πανω της, την γυρναω στα 4 ! πρεπει να ξενερωσε λιγακι Γαμήσου
Στηνεται καλα, πολυ καλα. Σε φαση να ανασηκωνεται μονη της για να τον παιρνει πιο βαθια. Μου ζηταγε πιο δυνατα, ανεβαζα ενταση, καπου εκει ισως και να τελειωσε, ορκο δεν παιρνω, εγω συνεχισα ομως το εργο σε δυνατη ενταση για κανα πενταλεπτο, ιδρωσα. Το κομπρεσερ ομως κουραστηκε γιατι κοπηκαν λιγο τα γονατα μου με το ρυθμο που πιστονιαζα, και ξαπλαρω για να με αποτελειωσει.
Ξαπλωνει αντιθετα απο εμενα, χαιδευα τα μπουτια της και το μουνακι της, ενω εκεινη μου βαραγε μια μαλακια χαιδευοντας μου τα αρχιδια. Βγαζει την καποτα και συνεχιζει, λιγο πριν το τελος βαζοντας το χερι απο πανω προσπαθωντας το cumshot μου να μην τα γαμησει ολα γιατι ξερω οτι φευγουν μακρια τα φλοκια, μου ειπε συγκεριμενα "αστο μωρο να κλαψει", ε το αφησα, ο επομενος να μου συγχωρησει τυχον υγρασιες, εγω ημουν τιμιος Ναι!
Σηκωθηκε γρηγορα, και μου εφερε μπολικο χαρτι να καθαριστω. Πλυθηκε με χαιρετισε και εφυγε, οπως εκανα και γω.

Σημαδια βιασυνης παρολο που κατσαμε αρκετη ωρα δεν εδειξε, η τσατσα πρεπει να εβαλε μια φωνη στο 12λεπτο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος (ειμαι λιγο κουφος). Τιμιο κορμακι, αντοχης, και λογω αρχης της βαρδιας της ηταν καπως καβλωμενη. Καλη εμπειρια, ισως ξαναπερασω παρομοια ωρα για να παρω αυτα που θελω. Δεν εχει την "γλυκα" για GFE αρα εκει ειναι για ξεμουνιασμα Ναι!

καλη συνεχεια και καλο φθινοπωροΟοΟο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Ζωή
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.005
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2015
Η προσωπική μου εμπειρία με την Ζωή είναι πάρα πολύ καλή για τα στανταρντ του Μεταξουργείου. Δεν ειναι gfe αλλά ούτε και ξεπέτα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1