Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Αλίσια ή Σακίρα όπως την φωνάζει η τσατσά είναι μία πολύ αδύνατη κοπέλα με μικρά βυζάκια και ξανθά μακριά μαλλιά από τη Ρουμανία. Έχει άσπρο δέρμα και πουτανίστικο πρόσωπο που σε κοιτάει λάγνα από το σαλόνι. Δουλεύει στον πάνω όροφο. Με το που με είδε ήρθε κοντά μου και μου χούφτωσε το πούτσο παρουσία της τσατσάς και άρχισε να μου δίνει γλωσσόφιλα. Κατάλαβα την επιθετική πολιτική πώλησης που ακολούθησε πλην όμως ότι η απόφαση είχε παρθεί ήδη από το κάτω κεφάλι μου και όχι το πάνω. Ευχόμουν μόνο να είχε την ίδια συμπεριφορά και στο δωμάτιο.

Καταφθάνει και με αρχίζει σε ακάποτη πίπα αλλά στην πορεία με ρώτησε αν ήθελα Μεγάλο χαμόγελο Πολύ καλή δεν επιτάχυνε το ρυθμό ώστε να με πονέσει αλλά το έκανε ρυθμικά με σάλιο και με πίπωνε επιδεικτικά ώστε να μπορώ να βλέπω πως μου τον γλύφει. Την πήδηξα πισωκολητά με καλή εφαρμογή και ύστερα γυρίσαμε μπροστά. Επειδή ήταν κάπως προσποιητές οι κραυγές της (αχ, σκίσε με, χύσε με και τέτοια) άρχισε να μου πέφτει. Κυρίως επειδή φαινόταν να βιάζεται κάπως. Τη ρώτησα για το ελεύθερο τελειωτικό που είχε ανακοινώσει και όντως μου το έκανε. Τα ρούφηξε στο στόμα της και τα έφτυσε στο νιπτήρα. Μου είπε ότι θα μπορούσα να γαμάω μέχρι το πρωί και ότι δεν χύνω εύκολα και εγώ της απάντησα ότι παρόλα αυτά δεν την άργησα και τελείωσα στην ώρα μου πράγμα για το οποίο συμφώνησε.

Η συμπεριφορά της έξω αλλά και μέσα στο δωμάτιο ήταν καλή και γενναιόδωρη αν συμπεριλάβουμε την ακάποτη πίπα και το ελεύθερο τελειωτικό. Η προσποιητές κραυγές όμως αλλά και η βιασύνη, της στέρησαν πόντους ώστε να εξελιχθεί σε στανταράκι. Για μία φορά επιβάλλεται. Η δεύτερη με προσωπική ευθύνη του καθενός.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2015
ειναι δυνατο γυναικακι στα κεφια της Κατσικογάμης αλλα ειναι κακη ηθοποιος Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1