Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Καιτούλα είναι μία υπέροχη μιλφάρα από την Ουκρανία. Έχει φανταστικό σώμα με ψιλομελαχροινό δέρμα, προφανώς μαυρισμένη από τα μπάνια. Τα πόδια της γενικώς είναι υπέροχα! Οι γάμπες της ήταν φρεσκοξυρισμένες με αίσθηση σαν να με άγγιζε βελούδο. Τα μπούτια της χυτά και ο κώλος της ένα ποιήμα χωρίς κυτταρίτιδα. Η κοπέλα είναι αδύνατη με αναλογίες σχεδόν μοντέλου. Μου έκανε εντύπωση γιατι την προσδιόρισα κάπου στα 33 με 37 ηλικιακά. Τα δυνατά της σημεία δηλαδή είναι από τη μέση και κάτω. Από τη μέση και πάνω έχει μικρά και ψιλοχαλαρά βυζιά καθώς και ένα γλυκό αλλά σχετικά αδιάφορο πρόσωπο με κάπως μαυριμένα δόντια πράγμα που με προβλημάτισε αν όντως προέρχεται από την Ουκρανία. Θα έλεγα ότι το σώμα της είναι 100% από ανατολικό μπλόκ, δεν θα έλεγα όμως το ίδιο και για το προσωπό της. Καστανή στα μαλλιά που τα είχε πιασμένα πίσω. Την φαντάστηκα ως την ιδανική σέξυ γειτόνισα ή την φίλη της θείας μου που με επισκέφτηκε ένα σαββατοκύριακο στο σπίτι όταν ήμουν έφηβος. Αυτό ακριβώς τον πόθο που ένιωθα για μία γυναίκα που θα με έκανε άντρα τότε αλλά δεν μπορούσα να έχω, φαντάστηκα ότι θα μπορούσα να πραγματοποιήσω τώρα, σε αυτό το μπουρδέλο. Το κακό είναι ότι εγώ δεν είμαι πιά έφηβος και άβγαλτος αλλά μεγαλύτερος ηλικιακά από το αντικείμενο του πόθου μου.

Τέλος πάντων, έρχεται στο δωμάτιο και παρατηρώ ότι από κάτω δεν φορούσε κυλότα. Άρχισα να χαιδεύω το ξυρισμένο μουνάκι της ενώ αυτή με φιλούσε στο στήθος και στην κοιλιά με πολύ θέρμη. Με έγλυψε απαλά στο λαιμό και το ίδιο έκανα και εγώ. Πάντως για φιλιά στο στόμα είδα οτι το απέφευγε. Η πίπα της με προφυλακτικό χωρίς να μου προξενήσει κάτι το ιδιαίτερο. Έβγαζε βογγητά ευχαρίστησης όμως και άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν συμπεριφερόταν ως επαγγελματίας αλλά ως ερωμένη. Δηλαδή δεν είχε αυτό το προσποιητό (αχ, σκίσε με και τέτοια). Ακόμα και αν δεν έδειχνε έμπειρη σε πολλά σημεία εντούτοις μου άρεσε ο τρόπος της ο οποίος ενίσχυε την φαντασιωσή μου. Την γάμησα πισωκολλητά και έβγαζε γλυκά επιφωνήματα ηδονής. Τη γύρισα μπροστά και σήκωσα τα πόδια της στους ώμους μου. Έγλυφα της γάμπες της και αυτή τύλιγε τα πόδια της γύρω από το κορμί μου. Προτίμησα να τελειώσω πάνω στην κοιλιά της ενώ αυτή τέντωσε το σώμα της πίσω καθώς έπιανε το στήθος της.


Δεν περίμενα ότι η εμφανιση της αλλά και ο τρόπος που κάνει έρωτα θα με καύλωναν τόσο! Έχει ένα αυθορμητισμό πρωτόγνωρο που όμως πρέπει να το δουλέψει λίγο. Αυτή η φαινομενική έλλειψη εμπειρίας και ο ερασιτεχνικός τρόπος που κάνει σεξ εμένα με καυλώνει γιατί είναι κάτι ασυνήθιστο. Ίσως υπήρξε και χημεία μεταξύ μας ειδάλως τα πράγματα δεν θα πήγαιναν καλά. Η συνεύρεση μαζί της είναι και λίγο ρίσκο αλλά πιστεύω ότι κινείται επαρκώς στο μέσο όρο όσον αφορά της υπήρεσίες της σε κάθε περίπτωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2015
Όνομα κοπέλας
Καίτη
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού