Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 162 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη στην περίφημη Χριστίνα σε κάποια από τις πρωινές βάρδιες του Αυγούστου. Η Χριστίνα για όσους δεν την ξέρουν είναι γνωστή με το παρατσούκλι Καζακστανή λόγω των έντονων ζυγωματικών του προσώπου της που παραπέμπουν σε γονίδια της κεντρικής Ασίας. Πρόκειται για κοπέλα νέα, μετρίου αναστήματος, με λεπτό σωματότυπο. Ο όμορφος κώλος και τα μη συμμετρικά βυζιά από σιλικόνη ολοκληρώνουν την θελτική εικόνα.

Στο δωμάτιο ήρθε ευδιάθετη και άρχισε να χορεύει μπροστά μου για να με ερεθίσει. Σηκώθηκα για λίγα προκαταρκτικά και μετά με ξάπλωσε στο κρεβάτι σπρώχντας μου τους ώμους. Αυτή είναι μια κίνηση που προσωπικά με ξενερώνει όταν την κάνει κοπέλα, αλλά το κλίμα παρέμεινε καλό χάρη στο χαμόγελο της. Συνεχίσαμε λιγάκι τα προκαταρκτικά με εμένα να χαιδεύω την εξαιρετικά λεία επιδερμίδα και το ζουμερό κωλαράκι της. Τα βυζιά της εχουν σκληρή αίσθηση και δεν της αρέσει να τα πολυαγγίζουν.

Συνεχίσαμε με πίπα και στάση 69. Στην πίπα δείχνει μεγάλη εμπειρία, αλλά χρησμοποιεί πολύ χέρι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μερικές φορές χρειάζεται για να καβλώσει ο πελάτης. Έκανε δε και σύντομη επίσκεψη στα μπαλάκια.

Στο 69 δεν πήρε καλή στάση. Έκατσε πολύ μπροστά ώστε η γλώσσα να φτάνει μόνο το κάτω μέρος του αιδοίου. Οσφρίστηκα το αιδοίο και τον πρωκτό της. Η μυρωδιά ήταν όξινη αλλά εντός φυσιολογικών ορίων. Η γεύση ουδέτερη. Η αίσθηση βελούδινη.

Ξεκίνησα να πιπιλάω τα μουνόχειλα. Εκείνη αμέσως αύξησε την ένταση της πίπας-αυνανισμού. Χτυπούσε με δύναμη το ηβικό μου οστό καθώς το μικρό της χέρι παλινδρομούσε στον κορμό του πέους και έβγαζε οργιαστικές κραυγές. Τα πράγματα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο χωρίς επιστροφή, αλλά χρησιμοποιώντας αγιουβερδικές τεχνικές κατάφερα να συγκρατηθώ για λίγο ακόμα...

Γύρισα τη Χριστίνα σε ύπτια στάση και με 2-3 σπρωξιές έχυσα μέσα της.

Συμπερασματικά η Χριστίνα είναι μια ιερόδουλη ωραίας εμφάνισης, περιποιημένη, με υπηρεσίες άνω του μέσου όρου της οδού Φυλής, η οποία χαμογελάει στον πελάτη από τη στιγμή που θα μπει στο σαλόνι και μέχρι την ολοκλήρωση τη συνουσίας. Επομένως δεν έχει άδικα καλή φήμη. Ωστόσο δεν πρόκειται να εντυπωσιάσει τους απαιτητικούς ή εκείνους που γυρεύουν μια σχετικά μακρόπνοη συνουσία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
30 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2015
henry miller...ωραιος Ματάκι
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1