Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη στο οίκημα ως τελείωμα μιας Δευτεριάτικης εξόδου, ήδη είχε περάσει 00:00 και ήμουν στην τρίτη κατά σειρά βάρδια των οικημάτων ανοχής. Μπήκα σε ένα τσαρδί που ήθελα να δω αν δουλεύει μια κοπέλα και δεν την βρήκα, αμέσως κατευθύνθηκα στο Κολοκυνθούς 63.
Στο αριστερό εντός της εισόδου τσαρδί, ήταν μια χοντρή Ελληνίδα με κλειστά τα φώτα στο κουζινάκι και άκουγε στο φουλ Μαργαρίτη Ναι! έφυγε εντός ενός δευτερολέπτου. Μπήκα στο μαγαζί που είναι ευθεία καθώς μπαίνουμε μέσα. Εκεί ο ευγενικής, χαμηλών τόνων υπηρέτης μου παρουσιάζει την Μιρέλα.
Εμφάνιση κοπέλας :
Χρώμα μαλλιών - Ξανθά
Καταγωγή - Βουλγαρία, τσιγγάνα
Στήθος - Μικρό με μεγάλες σκούρες ρόγες
Κώλος - μικρός συμπαθητικός
Πρόσωπο - Άγριο, με την έννοια της ηλικίας αποτυπωμένης
Ηλικία - Κάπου στα τριάντα πρέπει να είναι
Φορούσε ένα ολόσωμο σαν μαγιό και από μέσα μαύρο σουτιέν, επίσης στο χέρι της είχε μια επένδυση τιγρέ, είναι skinny σωματότυπος, ενώ έχει και κάποια τατουάζ σε διάφορα σημεία του σώματος της, μικρά.

Είσοδος μου στο δωμάτιο, αλλάζω και ετοιμάζομαι ενώ κάθομαι στο κρεβάτι και περιμένω. Έρχεται η κοπέλα λέμε δυο κουβέντες και αρχίζουμε χαμούρεμα με εκατέρωθεν φιλιά σε λαιμό και πιπίλισμα στις ρόγες της που ανταποκρίθηκαν εντόνως, το γυμνό μου πέος όπως και τα αρχίδια μου ακούμπαγαν στο μουνάκι της ενώ αυτή με είχε καβαλήσει και με φίλαγε στον λαιμό και στο στήθος. Σε κάποια φάση μου λέει '' Πολύ καυλωμένος είσαι'' και αρχίζω να γίνομαι λιγότερο επιθετικός. Ήμουν σχεδόν έτοιμος για μάχη και μου περνάει καπότα. Το τσιμπούκι είναι ΑΠΛΑ πολύ καλό. Το είχε αρπάξει από την βάση και ρούφαγε ενώ έβγαζε μουγκρητά παράλληλα και μερικές φορές με τσίμπαγε στις ρόγες και με το άλλο χέρι μου χάιδευε το μπούτι. Αφού έγινα ετοιμοπόλεμος 100 τοις εκατό της λέω να στηθεί στα τέσσερα και αρχίζω να την γαμάω ενώ εγώ είχα πέσει από πάνω της σαν λιοντάρι που έπιασε το θήραμα του. Και την φίλαγα στον λαιμό και στην πλάτη. Η συμμετοχή της καλή με έντονα επιφωνήματα. Την βάζω στα κανονικά και μπαίνω, ενώ και εδώ τα ίδια από πλευράς μου σε κάποια φάση πάω προς το πρόσωπο της και κοντά στα χείλια της και εκεί ξεκινάμε τα πρώτα ρομαντικά φιλιά. Στην αρχή πεταχτά και μετά που ξεστρώνει την γλώσσα της. Και κάπως έτσι σε αυτό το σημείο με βρίσκει μέσα της το τέλος.
Την λέω ''τελείωσα΄' και μου απαντά ''γιατί??''. Τα είπαμε στο κρεβάτι, για κάποιους πελάτες που θέλουν κάτι περίεργες στάσεις και τους απαντά πως δεν κάνει, μετά στο όρθιο συνεχίσαμε κουβέντα και τέλος.

Ήταν μια κοπέλα που έχω ξανά δει και ένα άλλο βράδυ και ήταν και τότε καύλα, αλλά δεν είχα μπει ... τελικά πέρασα ωραία στην μεταμεσονύχτια περιπλάνηση μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
ΜΙρέλα
Υπηρεσίες
Roumanolagnos1313
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
127
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού