Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
To νέο κανόνι του μαγαζιού αυτού ονομάζεται Καρολίνα και είναι απο Πολωνία κατά δήλωση της.Πρόκειται για ψηλή γυναικάρα στο 1,82 χωρίς υποδήματα αν βάλει και τακούνι εικοσάποντο γίνεται άνετα δίμετρη.Σωματικά έχει πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα χωρίς όμως να είναι γεματούλα όπως η φίλη της η Αννούλα που εργάζεται και αυτή στο ίδιο μαγαζί.Τα μαλλιά της είναι ξανθά μακριά και είναι ράστα,οι οφθαλμοί της είναι πράσινοι,τα στήθη της είναι μικρά σχετικά με σκούρα άλω και η αύρα της απόλυτα θετική τόσο απο το σαλόνι που βγαίνει κάπως ντροπαλά όσο και μέσα στο δωμάτιο. Πάνω απο τα στήθη της έχει και ένα τατού ένα σαυροειδές κάτι το οποίο έχει απο τα 15 της όπως μου είπε και το έχει μετανιώσει και θέλει να το αφαιρέσει.Βέβαια εγώ νομίζω ότι της πηγαίνει αρκετά.
Οι παλιοί που ήταν σοφότεροι λέγανε ότι με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Η παροιμία στην περίπτωση της Καρολίνας επαληθεύεται απόλυτα μιας και η φίλη της η Άννα που εργάζονται μαζί έχει φροντίσει να της μεταδώσει τις γνώσεις της με άριστο τρόπο ούτως ώστε η επιτυχία της συνεύρεσης να είναι εγγυημένη.Τα Ελληνικά της Καρολίνας είναι σε σχετικά καλό βαθμό και στην χώρα μας έχει δέκα χρόνια όπως μου είπε.Η φωνή της είναι σχετικά μπάσα,μιλάει κάπως γρήγορα και είναι σχετικά ντροπαλή κοπέλα πλην όμως ευγενική και πολύ θερμή στο κρεββάτι.
Πριν μπεί στο δωμάτιο η Καρολίνα χτύπησε την πόρτα απο ευγένεια και έπειτα εισήλθε στον χώρο.Χαμογελούσε αμήχανα μιας και ακόμα είναι καινούρια και έτσι για να ζεστάνω λίγο την ατμόσφαιρα και να μπορέσει να νιώσει πιο άνετα την πλησίασα της έκανα κάποια κοπλιμέντα,κάναμε μία σχετική κουβέντα και την έφερα κοντά μου όπου και άρχισα να την χαιδεύω.Της είπα να αφαιρέσει όλα τα αξεσουάρ που φορούσε και όπως ήταν ολόγυμνη ξαπλώσαμε στο κρεββάτι και αρχίσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά.
Τα προκαταρκτικά παιχνίδια ήταν ικανοποιητικής διάρκειας και με είχαν ήδη ατσαλώσει και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο απο την Καρολίνα που άρχισε να σχολιάζει.
Καθάρισε με μωρομάντηλο το πέος μου και τους όρχεις της έφερα στο πλάι μου έτσι ώστε να βλέπω το μουνάκι της και τον κώλο της απο το καθρέπτη όσο η Καρολίνα με τσιμπούκωνε.Η πίπα της ήταν τέλεια και ήταν σχετικά βαθεία,υγρή,αισθησιακή και πολύ καλής ηδονικότητας.Το γλύψιμο στους όρχεις ήταν τέλειο και χρησιμοποιούσε πολύ καλά την καυτή της γλώσσα πάνω τους.Επίσης ρουφούσε και τα μπαλάκια αρκετά ευχάριστα και ανώδυνα.Το μουνάκι της ήταν στενό και δεχόταν και το δάχτυλο μου ευχάριστα μέσα της.
Αμέσως μετά ακολούθησε η στάση 69 όπου και χρησιμοποίησα όλη την τέχνη μου ώστε να την κάνω να σπαρταράει απο κάβλα.Το καταπληκτικό της τσιμπούκι συνεχιζόνταν σε αμείωτο βαθμό και με είχε κάνει τούρμπο.
Κατόπιν περάσαμε στο κυρίως πιάτο και η Καρολίνα πέρασε προφυλακτικό και πατώντας με τα πόδια της στο στρώμα του κρεββατιού έκανε βαθιά καθίσματα πάνω στην μπετόβεργα.Η αίσθηση ήταν καταπληκτική λόγω της στενότητας.Κατόπιν της έφερα πιο κοντά μου και άρχισα να την πηδάω σαν μανιασμένος ταύρος με τα φιλιά να πέφτουν βροχή.Η Καρολίνα ευχαριστιόταν το σεξ χωρίς να προσποιείται και αυτό ήταν απόλυτα εμφανές.
Κατόπιν περάσαμε στην στάση του πισοκωλητού όπου και εκεί είχε πάρει καλή στάση και μου επέτρεπε βαθιές διεισδύσεις στο πράγμα της αλλά γρήγορα την γύρισα στην ιεραποστολική στάση για να την βλέπω.Στην στάση αυτή την πηδούσα σε διάφορες παραλλαγές με τα κορμιά ενωμένα,γονατιστά,στο πλάι και η Καρολίνα το απολάμβανε και είχε σηκώσει σε μία φάση και τις ποδάρες της ψηλά στον αέρα. Oι μακριές ποδάρες της και μπουτάρες της ήταν αναμφίβολα το κάτι άλλο.
Για το φινάλε ξάπλωσα αφαίρεσα προφυλακτικό και την έβαλα να μου γλύφει τα αρχίδια.Όταν ήμουν έτοιμος το έβαλε στο στόμα της και περίμενε υπομονετικά μέχρι να ρίξω και την τελευταία σταγόνα.
Μία επιτυχημένη συνεύρεση είχε επισφραγιστεί με απόλυτη επιτυχία.Την προτείνω προς δοκιμή για τις πολύ καλές υπηρεσίες της.Εγώ σίγουρα θα ξαναπεράσω μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1