Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 171 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λιγο πριν νυχτωσει, στο τροπικο μεταξι με καβλες που τρυπουσαν σωβρακο, σκεπτομενος το επερχομενο ξεμπουκωμα ημουν καβλωμενος κατα την διαρκεια του παρκαρισματος Εμμμμ
Μια γρηγορη αναγνωριστικη στα γυρω σπιτακια, υπηρχε ελαφρια κινηση με μεγαλη ουρα στο Κολωνου 30 που δεν μπορουσες να κατσεις ουτε στο πατωμα. Επειδη στο τσαρδι που κατεληξα (11 -οροφος) εχω περασει τις τελευταιες βδομαδες αρκετες φορες με ποικιλια κοριτσιων και με καλες σχετικα εντυπωσεις, ειπα να δωσω την ευκαιρια σε οτιδηποτε γαμευσιμο, οπερ και εγενετο.
Σημειωση, παρατηρω οτι το κορμι εχει σχολιαστει και απο τον DEVITO πιο κατω, αλλα οι παλαιοτεροι μαλλον αναφερονται σε αλλη Χριστινα.
Ανεβαινω τα σκαλια, και περιμενω ορθιος στο σαλονι. Βγαινει μετα απο κανα λεπτο η τσατσα, χορευοντας τσιφτετελι Γερο-μύστης . Κλασσικα το μαρκετινγκ, μουναρα κορμαρα πολυ καλη και αλλες σαλτσες, βγαινει μια νεαρη τσιγγανα με πολυ ομορφο προσωπο και εκ πρωτης οψεως ομορφο σωμα, 1,70 περιπου, σκουροχρωμη, με ωραιο κωλο και στριμωγμενα βυζια σε ενισχυμενο σουτιεν, ενα tribal πανω απο τον κωλο.
Το κλιμα ηταν λιγο χαζοχαρουμενο, και το γαμευσιμο αντικειμενο του ποθου ειχε επιλεχθει. μπηκα στο δωματιο στο βαθος.

Δεν το ελεγες καθαρο, οσμες δεν υπηρχαν ευτυχως. το σεντονι ηταν πιο ταλαιπωρημενο και απο ανεμοδαρμενο καραβοπανο, νερα γυρω απο το νεροχυτη. ανεκτη κατασταση ομως.
Ξεπεταξε τον διπλα πελατη ( πιστολερο ο μαγκας, εκανε δεν εκανε 3 λεπτα ), σαλοναρισμα και φαντασμαγορικη εισοδος στο δωματιο μου.

Οπως ανεφερα και σε προηγουμενη κριτικη (ιδιο τσαρδι, Μαρινα), οι τσιγγανες με συμπαθουν γιατι πληρω τα προσοντα ενος τσιγγανου, με κυριο χαρακτηριστικο πλεον το γαμηστερο μαυρισμα μου Κατσικογάμης
πρωτη της κουβεντα, αφου ξαπλωσε διπλα μου, ηταν ενα δειλο "εισαι τσιγγανος?", στο οποιο γελωντας της απαντησα αρνητικα. Μιλησαμε λιγο ξαπλωμενοι, με ανεση χρονου (ημουν ηδη μισοκαβλωμενος οπως προειπα λογω αποχης), μου ειπε οτι ειναι 24 και πως ειναι και μητερα.
Στον αγωνα, αφου τελειωσαμε το μπλα μπλα, σηκωνεται στα γονατα και μου φοραει καποτα χωρις προκαταρτικα, η ψωλη μου ηταν ας πουμε σε ενα 60% ηδη. ξεκινησε μια καλη σχετικα πιπα, λιγο χερι, καθολου δοντι, εβαζε τη μιση ψωλη περιπου μεσα στο στομα της, εγω επιανα το βυζι της πανω απο το σουτιεν. σε δευτερολεπτα ειχα πιασει πυραυλικες καυλες, και δεν απολαυσα πιπα γιατι παρατηρωντας την στυση μου ηθελε να ξεκινησουμε σεξ, πρωτο μειον. δευτερο μειον, μου λεει οτι δεν κανει απο πανω γιατι ειναι κουρασμενη, το προσπερασα χωρις να το αναλυσω γιατι δεν ηθελα να χαλαστω. ξαπλωνει και ανοιγει τα ποδια με δεδηλωμενη ανακουφιση που δεν θα ταλαιπωρηθει, της λεω καλα βγαλε ομως το σουτιεν, μου λεει οτι "δεν χανεις κατι, δεν ειναι ωραιο πια, ειναι πεσμενο" και τετοια. της λεω οκ, τωρα βγαλτο ομως Γαμήσου
το βγαζει και εμφανιζεται ενα πεσμενο νερουλο βυζι, επειδη ηταν ξαπλωμενη και "απλωσε", με αμφιβολια θα το ταξινομουσα στο 1,5-2αρι μεγεθος.
Την πειραζω λιγο, οτι ειναι πολυ ωραιο και μου αρεσει, αυτη ελεγε "καλα, καλα", αρχισα να ρουφαω τις ρωγες της οι οποιες ανταποκρινονταν στη γλωσσα μου, και γενικα αφου της εκοψα την μεγαλη ανασφαλεια που ειχε με τα κομπλιμεντα μου, ηταν δεκτικη σε ολα τα φιλια μου (στηθος λαιμο αυτι κτλ), χωρις ανταποκριση αλλα και χωρις να δυσανασχετει. μπαινω μεσα της, σχετικα καλη αισθηση (ειχε προηγηθει εισαγωγη κρεμας) και σε αργο ρυθμο μπαινοβγαινα φιλωντας την, αυτη δεν ειχε συμμετοχη, αναστεναγμοι και "δεσιμο" των ποδιων της στη μεση μου μόνο. Αλλαγη στα 4 οπου ηξερα οτι θα ηταν και η τελευταια σταση. καλο στησιμο, μου αρεσε πολυ ο κωλος της γιατι ηταν νεανικος και σφριγηλος με πολυ λιγα πιασιματα, οπως μου αρεσει. Η αισθηση ηταν καλυτερη τωρα, μπαινοβγαινα στην αρχη αργα για να βρω την χρυση τομη, και αρχισα να ανεβαζω ενταση. εκεινη στην αρχη κοιτουσε αδιαφορα στον καθρεφτη, στην συνεχεια ομως εσκυψε το κεφαλι πανω στο μαξιλαρι και αρχισε τις κραυγουλες. δεν αργησα παρα πολυ να τελειωσω, πηγε να μαζευτει οταν εχυνα αλλα καμια δεν γλιτωνει απο τις δαγκανες του παπαροτριφτουλα που ειχαν μαγκωσει την λεκανη της Ναι!
πριν φυγει την ρωταω απο τι ωρα δουλευει, μου λεει απογευμα επιασα αλλα δουλευω καθε μερα και εχω κουραστει. την ρωτησα γιατι δεν παιρνει καμια μερα off, μου ειπε οτι χρειαζεται τα χρηματα. ουδεν σχολιο.

χαιρετισμος και αποφωνηση. διαρκεια περιπου 8-9 λεπτα, την ωρα που πλενομουν η τσατσα μου χτυπησε την πορτα Money Mouth μαλλον κακη συνεννοηση (ή κακες συνηθειες) Γλώσσα

πηρα τον πουλο μου και εφυγα. αδιαφορη συναντηση, η κοπελα δεν ειναι φολα ή ξινισμενη αλλα η κουραση της μου καθιστα σιγουρη την μη υπαρξη επομενης συναντησης μαζι της. εαν δεν ημουν κατακαβλωμενος πιθανοτατα να μην προλαβαινα να χυσω και να εγραφα χειροτερα πραγματα τωρα. εαν το στηθος ηταν πιο στητο θα μιλαγα για μια πανεμορφη τσιγγανα, η οποια ομως χωρις τις καταλληλες υπηρεσιες δεν θα αντεχε πολυ.
Καλη συνεχεια σε ολους !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
paparotriftoulas
Ανώτατος
67
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική