Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 78 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Βράδυ Παρασκευής, γύρω στις 12.30. Μετά από μια σύντομη βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά της Κολωνού και της Ιάσωνος, αποφασίζω να περάσω με την Κατερίνα που εκείνη τη μέρα δούλευε στον όροφο. Η αλήθεια είναι ότι αμφέβαλλα γι αυτή μου την επιλογή έχοντας διαβάσει τις διάφορες κριτικές. Μετά από αναμονή τριών δωματίων, μπαίνει η Κατερίνα χαμογελαστή και αφου ρωτάει το όνομά μου μου λέει να ξαπλώσω στο κρεββάτι. Παίρνει θέση ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει τα φιλάκια σε στήθος και κοιλιά. Κατεβαίνει προς τα κάτω και περνάει το προφυλακτικό. Η πίπα της ήταν υγρή και χωρίς χέρι ενώ έκανε και μια δυο προσπάθειες για deep throat. Κάποια στιγμή σταμάτησε και μου λέει ''Πάμε? ''. Της λέω να ξαπλώσει και ανοίγοντας τα μακριά πόδια της σκοπεύω το μουνάκι της. Εκείνη το σαλιώνει λίγο με τα δάχτυλα της και με αφήνει να μπω μέσα της. Ξεκίνησα σε αργό ρυθμό για να φιλήσω λίγο το στήθος και το λαιμουδάκι της. Μου υπενθυμίζει πως δε δέχεται φιλιά στο στόμα και μου δίνει κι αυτή κάποια πεταχτά στο λαιμό. Ύστερα από λίγο δυνατό σφυροκόπημα, συνοδευόμενο από τις αναμενόμενες κραυγούλες τη γυρίζω στα 4. Αυτή χαμηλώνει στηριζόμενη στους αγκώνες της και τουρλώνει την κωλάρα της. Μπροστά σ'αυτή τη θέα χάνω τον έλεγχο και αρχίζω να τη γαμάω δυνατά πότε κρατώντας τη από τη μέση και πότε ζουλώντας τα κωλομέρια της. Δεν άκουγα από τον παροξυσμό αλλά πρέπει να φώναξε. Τελείωσα δίνοντας δυο μπατσάκια στο δεξί της κωλομάγουλο. Χαιρέτησε κι έφυγε βιαστικά.
Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι δε με απογοήτευσε η απόδοσή της αν και παρατήρησα κάποια διακριτικά σημάδια βιασύνης. Σίγουρα έχει χάσει τον αυθορμητισμό της απειρίας και έχει προσαρμόσει τη συμπεριφορά της στα απαραίτητα για μια καλή συνεύρεση.
(Βγαίνοντας στην Ιάσωνος παρατήρησα ότι είχαν σβήσει όλα τα φώτα από τα 20 και μετά -και των σπιτιών και του δρόμου-, έτσι άνοιξα το βήμα να προλάβω το μετρό. Ήταν ήδη 1.40.)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
29 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2015
Μπα από ποτε αυτή δεν δεχεται γλωσσοφιλα και μαλιστα το ανακοινωνει κιολας Χμμμ; Αυτή μεχρι προτεινος ηθελες δεν ηθελες σε πλακωνε από μονη της μπορω να πω ακομα και με το ζορι εκανε ασφυκτικο πρεσινγκ για γλωσσο.Τοσο μεγαλη αλλαγη Εμμμμ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1