Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αποτυχημένη στοχευμένη επίσκεψη ώστε να πετύχω σε γειτονικό οίκο την Ελένη Πετράκη καθώς το σπιτάκι ήταν κλειστό.

Βόλτα λοιπόν σε Ιάσωνος, Μεγ. Αλεξάνδρου και Κολωνού ώστε να εντοπιστεί το υποψήφιο θύμα.

Η Σαμπρίνα (δεν είμαι 100% σίγουρος για το όνομα, αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με) είναι μια νεαρή κοπέλα γύρω στα 25, καστανό μαλλάκι μέχρι τους ώμους, πολύ κοντούλα και πολύ αδύνατη με ικανοποιητικό κωλαράκι και βυζάκι για το μέγεθος της. Η υπηρεσία ήταν απασχολημένη οπότε ή ίδια μου ανακοίνωσε 10 ευρώ - απλό πρόγραμμα με σχετικά βαριεστημένο ύφος. Παρόλα αυτά επειδή το παρουσιαστικό της ήταν αυτό που επιζητούσα εκείνη την ώρα, πλήρωσα το αντίτιμο και πέρασα.

Κατόπιν ενημερώθηκα από φίλο που με περίμενε στο σαλόνι, πως αλλοδαπός συναγωνιστής την είχε κουρδίσει λίγο πριν μπει στο δωμάτιο μαζί μου, χουφτώνοντας την στα βυζιά και χτυπώντας της το κωλαράκι. Αυτό ίσως επηρέασε την συνεύρεση μας. Είσοδος λοιπόν στο δωμάτιο που με το ζόρι με χαιρέτησε. Πέρασμα προφυλακτικού σε ανύπαρκτο πέος και ξεκίνημα έντονης πίπας ώστε να επέλθει η στύση. Μετά από 1 λεπτό ήμουν έτοιμος, σταμάτησε χωρίς να της πω τίποτα και με ρώτησε αν είμαι εντάξει. Έλαβε θετική απάντηση και την είπα να έρθει από πάνω μου. Πήγα να γλύψω ρώγες όσο ήταν από πάνω αλλά πλησιάζοντας η μύτη μου στην μασχάλη της εισέπραξε μυρωδιές που δεν θα έπρεπε. Τότε αποφάσισα πως και το χούφτωμα καλό είναι.

2η στάση την γύρισα στα 4 με εμένα να είμαι όρθιος και αυτή στημένη στο κρεβάτι. Προσπάθησα να ανεβάσω ρυθμούς ώστε να τελειώσω και να μην ταλαιπωρώ ούτε αυτή αλλά ούτε και εμένα αλλά έβρισκαν οι κνήμες μου στο κρεβάτι και πονούσα. Της ζήτησα να διορθώσει λίγο το στήσιμο της καθώς καμπούριαζε και έγερνε προς το πλάι λες και είχε σκολίωση... Ήρθε λίγο προς τα έξω λοιπόν αλλά με το σφυροκόπημα επέστρεψε και το χτύπημα της κνήμης στο κρεβάτι...

Τότε της ζήτησα να μου τον παίξει ώστε να τελειώσω. "Γιατί μωρό μου;" "Γιατί χτυπάνε τα πόδια μου στο κρεβάτι και δεν μπορώ άλλο" έλαβε την πληρωμένη απάντηση. Το τέλος δεν άργησε να έρθει και αποχώρησε κακήν κακώς από το δωμάτιο χαιρετώντας με με το ζόρι.

Περιττό να πω πως μετά είχα τα νεύρα του στραβογαμημένου και παρόλο το πολύ καλό παρουσιαστικό της από εμένα δεν πρόκειται να ξανατιμηθεί λόγω συμπεριφοράς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Anakin1985
Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουλ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
46
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού