Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στοχευμένη επίσκεψη στο συγκεκριμένο κατάστημα ώστε να πετύχω την Ειρήνη. Όπερ και εγένετο.

Το σαλόνι και το δωμάτιο σε ψιλοάθλια κατάσταση, βρίσκονται ελάχιστα κάτω από τον μέσο όρο της περιοχής.

Ευγενέστατη υπηρεσία και κοπέλα στο σαλονάρισμα και ανακοίνωση του προγράμματος, το οποίο γνώριζα ήδη.

Δεν είχε κόσμο καθώς ήταν περίπου 14:00 και είχε αρκετή ζέστη. Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο σε λίγα λεπτά. Στα της εμφάνισης τώρα. Η Ειρήνη είναι γύρω στα 50, ψηλή, ξανθιά και σχετικά αδύνατη με εμφανή τα σημάδια χαλάρωσης στο σώμα της. Πρόσωπο αδιάφορο, στήθος χαλαρό και πιθανότατα πεσμένο (δεν έβγαλε όλο το κορμάκι που φορούσε). Με λίγα λόγια ένα GILF που εμένα προσωπικά δεν μου έκανε κανένα κλικ καθώς απέχει μίλια από τα γούστα μου. Στα του δωματίου. Πολύ καλό social, κανένα ίχνος βιασύνης και ευγενέστατη. Σκοπός μου ήταν το ελεύθερο στοματικό, λίγο σκίσιμο στα 4 και μετά κατάθεση στο στόμα. Ξεκίνησε με χάιδεμα και γλύψιμο ρώγας ώσπου ήρθε η στύση. Συνέχισε με γυάλισμα αρχιδιών αλλά και κωλογλύψιμο (δεν το περίμενα). Άφησε να βάλω χέρι στο μουνί της αλλά μόλις κατάλαβα πως δεν είναι ξυρισμένο το απέσυρα. Ενώ συνέχιζε το στοματικό, το οποίο δεν ήταν ούτε αδιάφορο αλλά ούτε και κάτι τρελό με ρώτησε αν ήθελα να την χύσω στο στόμα. Κάτι μου έκανε αυτό στον ψυχισμό μου και η κατάθεση ήρθε στα επόμενα δευτερόλεπτα συνοδευόμενη από μουγκρητά ευχαρίστησης (;) της.

Τα έφτυσε διακριτικά στον νιπτήρα και συνέχισε το social δίχως να βιάζεται να φύγει. Με ρώτησε αν μου άρεσε, με προέτρεψε να ξαναπάω και με ενημέρωσε πως δουλεύει καθημερινά 10:00 - 17:00. Έξω από το δωμάτιο με περίμενε φίλος, όπου μετά από τα θετικά μηνύματα που του έδωσα, πέρασε κι αυτός στο δωμάτιο με εξίσου καλές εντυπώσεις.

Συνοψίζοντας. Η κοπέλα εμφανισιακά δεν μου έκανε ούτε στο ελάχιστο. Στις υπηρεσίες της, στην ευγένεια της αλλά και στην διάθεση/συμμετοχή της παίρνει άριστα 10. Επίσης στα θετικά είναι και η ευγένεια της υπηρεσίας. Έχω φάει 2-3 φολίτσες πρόσφατα στο Μετάξι και πλέον εκτιμώ αυτήν που θα ιδρώσει τη φανέλα για το δεκάρικο μου.

Εννοείται πως η Ειρήνη θα ξανατιμηθεί σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Anakin1985
Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουλ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
46
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2015
Εμένα μου είπε ότι καυλώνει να παίρνει πίπες και χύσια στο στόμα!''Όπως καυλώνουμε εμείς να γλείφουμε μουνάκια;'',της απάντησα.''Ναι μωράκι μου'',και μου τον άρπαξε... Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1