Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Παρασκευή απόγευμα με την ψυχή στο στομα τρέχω να προλάβω την Παολα μετά απο tip συναγωνιστή οτι τα κάνει όλα και δεν πρέπει να την χάσω και ας ειναι νταρντανα.
Επειδή λοιπόν ο παίχτης ειναι αξιόπιστος φτάνω 16.40 ασθμαίνοντας και βλέπω μια σχετικά ψηλή νταρντανα μελαχροινή Βουλγαρα με τα μισά μαλλιά βαμμένα κόκκινα όμορφο προσωπάκι να μου ορμάει να κάθεται στα γόνατα μου και να με αφήνει να χουφτώνω ανελέητα ενώ εκείνη εγλυφε το αυτί μου και με καυλωσε και η τσατσα ανακοίνωνε το full.
Παρά το οτι περνούσα καλά έδωσα το εικοσάρικο και πέρασα χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή στο δωμάτιο 2 το οποίο ειναι αρκούν τέως δροσερό αλλα ούτε κλειστοφοβικό σαν το 3.
Έρχεται μετά απο λίγο το 23χρονο μωρό (πολύ ωραία σφιχτή επιδερμίδα) και με ρωτάει αν με πειράζει να κάνει πρώτα ενα τσιγάρο γιατί ειναι κουρασμένο (μάλλον την ξέσκισαν οι προηγούμενοι συναγωνιστές) της λέω οχι και το ανάβει αλλα μετά απο λίγο social time και μόλις της είπα οτι το έχω κόψει βγήκε σφαίρα να πλύνει τα δόντια της να μην βρομάει τσιγαριλα.
Επανήλθε με φορά και άρχισε φουλ προκαταρτικα και πολύ γλύψιμο στα αρχιδια με μπόλικο deepthroat γεγονός που με ενθουσίασε πλησιάζοντας με επικίνδυνα στο τέλος όταν της είπα οτι θέλω πολύ να την χυσω στο στοματάκι της αλλα αφού την γαμισω πρώτα .
Ακολούθησε σκούφος ,ιεραποστολικό και στα τέσσερα που λέει και ο Νικολοπουλος των ΑΝΕΛ πριν να της τον χώσω στην σουφρα όπου παραλίγο πάλι να τελειώσω αλλα κρατήθηκα έβγαλα το προφυλακτικό και ξάπλωσα σαν πασάς και περίμενα να με πιπωσει μεχρι να της τα δώσω όλα στο στομα.
Η τσατσα έβλεπε την βάρδια να τελειώνει και προλογίζοντας την Παολα στους συναγωνιστές στο σαλόνι βάζει μια φωνή "τι κανεις μωρό μου;" για να εισπράξει πληρωμένη απάντηση απο την μικρή "γαμιεμαι", το άδειασμα στο στομα της δεν άργησε μάλιστα συνοδεύτηκε απο γρυλίσματα ευχάριστησης δικά μου και παρά την μεγάλη ποσότητα τα κράτησε στο στομα και τα έφτυσε στον νιπτηρα χωρις κανένα πρόβλημα .
Την καταχώρησα στα κωλαρακια προς σκίσιμο παρα τα παραπανίσια κιλάκια και την οποία υστέρηση σε εμφάνιση γιατί την αναπληρώνει με την προθυμία και το κέφι της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού