Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τόσο καιρό άκουγα ότι στην τρίτη βάρδια στο Λεωνίδου 6 εργαζόταν μία κοπέλα με το όνομα Αλίνα η οποία και ειδικεύεται στο ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,όμως δεν έτυχε ποτέ όποτε είχα περάσει σε αυτήν ην βάρδια να πετύχω ανοιχτό αυτό το μαγαζί μιας και η συγκεκριμένη κοπέλα όπως μου είχε πει η υπηρεσία εμφανίζεται στην εργασία όποτε γουστάρει.Έχοντας κατέβει στην τρίτη βάρδια Παρασκευή βράδυ ή αλλιώς ξημερώματα Σαββάτου για λόγους ανωτέρας βίας,θυμήθηκα ότι η συγκεκριμένη κορασίδα εργάζεται στο Ιάσωνος 19 απο ενημερώσεις που είχα διαβάσει. Στο Λεωνίδου 6 συγκεκριμένα και τις 2 φορές που πέρασα απο το μαγαζί είχα πετύχει την Ανδριάννα απο το Ιάσωνος 2 το δεξιό ισόγειο,με το ελεύθερο στοματικό για όποιον την ψάχνει.
Τελικά πέρασα απο το Ιάσωνος 19 και όντως την πέτυχα εκεί και την είδα και για πρώτη φορά ομολογώ,αλλά απο το στυλ της κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται για αυτή.
Πρόκειται για νόστιμη κοπέλα,κανονικών κιλών με ελάχιστα πιασιματάκια και μαύρα μακριά μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα σε αλογοουρά.Πίσω στην ομωπλάτη της φέρει και ένα μεγάλο τατού.
Στο σαλόνι ανακοινώνεται κανονικό πρόγραμμα και 69, αλλά μέσα στο δωμάτιο κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Δεν θα γράψω πάρα πολλά πράγματα μιας και το μόνο που έκανα μαζί της ήταν το τσιμπούκι.Μάλιστα η Αλίνα φαίνεται ότι αυτό επιδιώκει εξ΄ αρχής να τελειώνει τον πελάτη με τσιμπούκι παρακάμπτωντας το σεξ.
Στην δική μου περίπτωση αφού μπήκε φουριόζα στο δωμάτιο,είπαμε μερικές κουβεντούλες και τις ανέφερα ότι πρώτη φορά την πέρνω και ότι έχω ακούσει τα καλύτερα για το τσιμπούκι της.Σαν χαρακτήρας μπορώ να πώ ότι η συγκεκριμένη είναι αρκετά ομιλητική,επικοινωνιακή αλλά και ταυτοχρόνως και κυκλοθυμική θυμίζοντας με την Ντενίσα και την Κλαούντια απο το Μεταξουργείο.Γενικά είχαμε μία πολύ ευχάριστη συζήτηση θα έλεγα αρχικώς.
Κατόπιν ξάπλωσα στο κρεββάτι και η Αλίνα πήρε θέση μπροστά στο σώμα μου για να μην μπορώ να πιάνω και καταβρόχθησε τον καβλωμένο πούτσο μου.Είχα αποφασίσει να την βάλω να με πιπώσει μέχρι τέλους έτσι δεν της ζήτησα σεξ.Της πρότεινα όμως 69 αλλά μου αρνήθηκε.
Το μαντζαφλάρι το έπαιρνε στο στόμα της αρκετά βαθιά,υγρά αλλά ο ρυθμός της ήταν αρκετά γρήγορος και επαναληπτικός.Ανά διαστήματα τον έβγαζε απο το στόμα της και τον έγλυφε στον κορμό με την γλωσσάρα της και περιμετρικά της βαλάνου.Τα αρχίδια τα σπατούλαρε πολύ καλά με την γλώσσα της.Το τσιμπούκι της σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιητικό αλλά θέλει σίγουρα κάποια βελτίωση ως προς τον αισθησιασμό μιας και το ρούφηγμα που έκανε ήταν κάπως μηχανικό και μονότονο.
Όταν της έριχνα τα φλόκια μου στο στόμα της συνέχισε να με τσιμπουκώνει ανακόπτοντας μου μέρος της ευχαρίστησης του οργασμού.Λανθασμένη τακτική έναντι της πρώτης επιλογής με την Ναταλία η οποία πολύ σωστά περίμενε να αδειάσω.
Συνεχίσαμε να μιλάμε λίγο ακόμα κάνοντας της κάποια κοπλιμέντα τα οποία και δέχθηκε ευχαριστώντας με και της είπα ότι την επόμενη θα κάνουμε και σεξ.
Συνοψίζοντας η κοπέλα αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για τσιμπούκι.Είναι ιδιαίτερα ευχάριστη σαν χαρακτήρας αν και κάπως επιπόλαια και κτυκλοθυμική μερικές φορές.Αν κατάλαβα καλά κάθε συνάντηση με αυτήν την κοπέλα έχει μέσα της και το απρόβλεπτο.
Στα αρνητικά θα της καταλογίσω ότι ήταν κάπως βιαστική μιας και είχε γεμάτο σαλόνι, αλλά πιστεύω ότι η Αλίνα είναι χαρακτήρας που ανοίγεται αν σε μάθει καλύτερα.

ps: Η συνεύρεση πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού