Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέμπτη, ώρα 18:05, ισόγειο
«Γεια σας! Σπέσιαλ τσιμπουκάκι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, δέκα ευρώ», μ' ενημέρωσε η Ζάνα˙ η γνωστή φαρδομούρα μεσήλικη ξανθιά με τις βυζάρες, την κοιλάρα, την τριπλόφαρδη κωλάρα και τις χοντροκορμοειδείς ποδάρες. «Ορίστε», της έδωσα τα χρήματα που ζητούσε. «Πάρε δωμάτιο και κλείνε πόρτα», μου είπε. Η μία απ' τις δύο πόρτες ήταν ανοιχτή, οπότε κατευθύνθηκα προς τα 'κει.
'Οταν ήρθε ακόμα γδυνόμουν. «Εάν θέλεις να βοηθήσω εσένα να πάω από εκεί (στη διπλανή κάμαρα), οπότε σιγά σιγά βγάλεις ρούχα!», πρότεινε με το που μπήκε. Συμφώνησα.
Σ' έξι λεπτά την άκουσα να βγαίνει από τον "γείτονα". Την επόμενη στιγμή έμπαινε σε μένα χαμογελώντας: «Γεια σου μωρό μου». Πάνω στο κομοδίνο είχα ακουμπήσει τρία-τέσσερα συσκευασμένα υγρά μαντιλάκια —από εκείνα που δίνει ο Hondos στο "υπέροχο ταξίδι ομορφιάς" του—, οπότε βλέποντάς τα άρχισε να μου λέει πως της αρέσει η καθαριότητα, είναι απ' τις λίγες που έχει άδεια ιερόδουλης και πως περνάει από γιατρούς. Στη συνέχεια σήκωσε το μπέιμπυ-ντολλ της, στρίβοντας την άκρη του κάτω απ' τον στηθόδεσμο, απελευθέρωσε τα βυζιά της κι όταν ήταν έτοιμη έπεσε απάνω μου.
Ξεκίνησε με φιλιά κι ακρογλώσσιο γλείψιμο που συμπεριλάμβαναν πρόσωπο, λαιμό, κορμό, μηροβουβωνικές πτυχές, αρχίδια — εδώ είχαμε και ρουφήγματα. Πριν, της είχα κάνει γνωστό πως το στοματικό θα το επιθυμούσα με καπότα κι εκείνη μου έδειξε το προφυλακτικό που ήδη κρατούσε — έχοντας άλλο ένα σφηνωμένο στο σουτιέν της. Βέβαια στη συνέχεια πήγε να μου τον καταπιεί ακάποτα, αλλά την πρόλαβα: «'Οχι όχι, σου είπα πως δεν θέλω χωρίς καπότα!». «Αχ, ξέχασα!... Τώρα τώρα, μωρό μου!...». Φυσικά το ελαστικό ξετυλίχτηκε κατά μήκος της καυλωμένης ψωλής με το στόμα...
Η πίπα που ακολούθησε ήταν εκείνη μιας έμπειρης φελλάτριας και συνεχίστηκε μέχρι που: «Αχ, έχυσα!» (εγώ). «Χα χα, μπράβο μωρό μου».
Την ώρα που η Ζάνα έκανε μπουκώματα με νερό, η υπηρεσία χτύπησε διακριτικά την πόρτα — στα εφτά λεπτά. 'Υστερα από λίγο η μεσήλικη πόρνη με αποχαιρετούσε: «Φιλάκια μωρό μου, χάρηκα!»

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2015
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fatasstits(2)

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2015
Το μακιγιάζ της θυμίζει πρωταγωνίστρια κάλτ Ελληνικής ταινίας των 70's σε παραγωγή
Τζέημς Πάρις .
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1