Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Νατάσσα είναι ένα γλυκό κορίτσι από τη Ρωσία. Έχει ωραίο μακρύ μαλλί και λίγο κάτω από τους ώμους, καστανόξανθη με ντελικάτο σώμα και ωραίο κώλο με μεσαίου μεγέθους βυζί. Ελαφρώς γεματούλα με υπέροχο προσωπάκι. Η τσατσά μου ανακοίνωσε ότι εάν δεν μείνω ευχαριστημένος θα έχω εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Κάτι δηλαδή σαν μία "ασφαλισμένη" συνουσία. Σε μία εποχή που δεν είναι καν εγγυημένες οι καταθέσεις στις τράπεζες το να σου δίνει κάποια (τσατσά) εγγυημένη "κατάθεση" σε μπουρδέλο και μάλιστα του δεκάρικου αυτό δείχνει ότι είναι το μέγιστο απαύγασμα ειλικρίνιας. Έτσι μετά από μία σύντομη βόλτα πέρασα στα ενδότερα.

Η Νατάσσα φορούσε ένα άσπρο σουτιενάκι με λαχανί βρακάκι το οποίο δεν έβγαλε αμέσως. Εγώ έβαλα το χέρι μου και παραμέρισα το βρακάκι της τρίβωντας απαλά το μουνάκι της και την κλειτορίδα της καθώς αυτή έδινε ζεστά φιλιά στο στήθος μου και έγλειφε τις ρώγες μου. Μου έπαιξε μαλακά μαλακία και μόλις η στύση ήταν ικανοποιητική μου φόρεσε προφυλακτικό. Η πίπα της δεν με συνάρπασε ιδιαίτερα διότι ήταν κάπως άγαρμπη και με πονούσε. Με καβάλησε αφού προηγουμένως έιχε βγάλει το βρακί της. Η αίσθηση καλή αλλά όχι κορυφαία. Εγώ έδινα φιλιά στους ώμους της και στο λαιμό της. Αυτή η στάση δεν βόλευε πολύ και έτσι έκατσε μόνη της κάτω με ανοιχτά πόδια. Της τον έβαλα αφου τον έτριψα λίγο στην κλειτορίδα της. Σε μία φάση ο ρυθμός έγινε πολύ καλός με βογγητά από τη μεριά της και πνιχτές καυλωτικές κραυγές. Αποτέλεσμα ήταν να καυλώσω και εγώ πολύ και να αφεθώ να χύσω. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να κρατήσω ακόμα αλλά επειδή η κοπέλα έιχε μία πολυ αληθοφανή και τίμια συμμετοχή αποφάσισα να μη την ταλαιπωρήσω περαιτέρω.

Συμπερασματικά η Νατάσσα αξίζει και με το παραπάνω και συστήνεται. Μου άρεσε τόσο εμφανισιακά αφού είναι μία δροσερή παρουσία, όσο και για τη συμμετοχή η οποία κυμαίνεται σε πολύ καλα επίπεδα. Στο τέλος μου έδωσε και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Σούπερ μωρο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2015
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2015
Η κ.Βέρα είναι κορυφαία υπηρεσία,και δεν αφήνει τις κοπέλες να... φολεύουν!Μια φορά μάλιστα ρώτησε τη γνώμη μου για τη Νατάσσα,σημαντική κίνηση εκ μέρους της!
07 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και μόνο που μου είπε ότι θα μου δώσει πίσω τα χρήματα εάν δεν μείνω ευχαριστημένος δείχνει υψηλό επαγγελματισμό.
Μιλάμε για μία αδύνατη καλοβαλμένη και με ωραίους τρόπους 45αρα?
Φαίνεται καλή γυναίκα με φινέτσα.
Αλλά και ο χώρος ήταν πολύ καλός από πλευράς καθαριότητας αλλά και διακόσμησης.
07 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γι'αυτήν μιλάμε.Αδύνατη δεν είναι,το κανονικό για την ηλικία της σώμα έχει.Μεταξύ μας τώρα, Μεγάλο χαμόγελο πολλοί συναγωνιστές θα ήθελαν να περάσουν με την υπηρεσία,παρά με κάποια από τις κοπέλες... Ματάκι
09 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"πολλοί συναγωνιστές θα ήθελαν να περάσουν με την υπηρεσία,παρά με κάποια από τις κοπέλες..."

Και εγω...Ματάκι
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4