Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή στις 01.40. Ανέβηκα τα σκαλιά μίας και το κάτω σπιτάκι ήταν κλειστό. Ήξερα ότι συνήθως εδώ δουλεύει η Νατάσα . Ξανθιά κοπέλα με λεπτό κορμί και 1.5άρι βυζί. Πρώτη φορά που την είχα δει ήταν στο Λεωνίδου 28 κάτω αλλά έχουν περάσει μήνες απο τότε. Όποτε την πετυχαίνω πάντα είναι σε δωμάτιο. Η τσατσα ανακοίνωσε πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά , μόνο με δέκα ευρώ μαζί με το ΦΠΑ είπε και γέλασε.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Ήρθε μετά από κάνα δεκαπεντάλεπτο μίας και είχε άλλο δωμάτιο. Γελαστή αλλά με θλιμμένα μάτια , καλή διάθεση όμως . Έβγαλε τα μαύρα τακούνια της . Ελληνικά μιλάει , είναι 23 ετών απο την Μολδαβία. Ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι όρθια ενώ εγώ ήμουν όρθιος στο πάτωμα. Τώρα δεν με περνάς πολύ όπως πριν μου είπε. Με αγκάλιασε και έσκυψε να φιλήσει τις ρόγες μου. Επιχείρησα να παίξω το μουνάκι της αλλά έκλεισε τα πόδια της και χαμογελώντας μου είπε ότι δεν κάνει....Επίσης φιλιά στο στόμα δεν άφησε.

Γονάτισε μπροστά μου πάνω στο κρεβάτι , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό. Με σκούπισε με μωρομάντιλο και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Αρχικά η πίπα της ήταν επικεντρωμένη στο πουτσοκέφαλο ενώ ταυτόχρονα έτριβε με το χέρι της τα αρχίδια μου. Στην συνέχεια η πίπα της απέκτησε βάθος , αν ήταν πιο υγρή θα την χαρακτήριζα αρκετά καλή. Δεν βιαζόταν καθόλου συνέχισε να με γλύφει εγώ κοίταζα το μουνάκι της και την κωλοτρυίπδα της απο τον καθρέπτη.

Πέρασμα προφυλακτικού , για κάνα 3λέπτο ακόμα μου ξαναπήρε πίπα , την σταμάτησα την γύρισα και την έστησα στα τέσσερα , καλό στήσιμο , μπήκα στο μουνάκι της το οποίο είχε λίγη κρέμα. Την πήρα απο την αρχή δυνατά έδειξε να μην αντέχει πολύ αλλά παρόλο αυτά δεν διαμαρτυρήθηκε. Αλλαγή στάσης , πήγα και κάθισα στο παγκάκι που έχει το δωμάτιο και της είπα να με καβαλήσει το έκανε αλλά δεν κουνιόταν καθόλου , την ανεβοκατέβαζα εγώ με τα χέρια μου πάνω στον πούτσο μου. Επειδή ήταν λίγο άβολα για μένα στο ξύλινο παγκάκι την έστησα πάλι στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και την γάμισα μέχρι να τελειώσω.

Στο δωμάτιο έκατσα ένα δεκαπεντάλεπτο , τόσο η Νατάσα δεν βιάζεται αλλά και η υπηρεσία δεν χτύπησε πόρτα αν και είχε και άλλους που περίμεναν. Πίπα σχετικά καλή αλλά απο προκαταρκτικά και συμμετοχή στο σεξ απο λίγα έως καθόλου. Για μία φορά απλά για την δοκιμή και τίποτα άλλο.

Υ.Γ η συνεύρεση έγινε στον όροφο Ιάσωνος 19β

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2015
Όνομα κοπέλας
Νατάσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.806
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2015
Καλη η κριτικη. Το μονο που θα ηθελα να επισημανω οτι θεωρω δυσκολο η κοπελα να ηταν απο Μολδαβια. Το 90% των κοριτσιων στα κοκκινα σπιτια ειναι απο Αλβανια, Ρουμανια κ Βουλγαρια ! Απλα, πολλες απο αυτες θελουν να κρυβουν την πραγματικη χωρα καταγωγης τους κ πλασαρονται ως μολδαβες,σερβες,λετονες κτλ.
04 Αυγούστου, 2015
Καπέλο

Ζ
Ζορό_2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2