Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
σημερινη επισκεψη 14:30 .με το που ανεβηκα τις σκαλες και περασα στο σαλονακι μου λεει η τσατσα οτι εχω καινουργια κοπελα την ειρηνη ρωσιδα περιμενε και δεν θα χασεις .περιμενα 5 λεπτα και να σου η ειρηνη.
μια ξανθια μιλφ 40αρα+ ψιλη ποδαρες με μικρο βυζακι (πεσμενο δεν κανει για ισπανικο )ωραια φατσουλα καυλιαρικη με ωραιο βημα που με το που την δεις λες απλα για 10€ περναω ανετα.
Στα του αγωνα!!
Με το που μπαίνω μέσα ξάπλωσα και γθυθηκα δεν πέρασε 2 λεπτά τσουπ ήρθε μέσα .που είσαι μωράκι μου μου λέει ?εγώ είχα είδη καυλώσει από την πρώτη στιγμή .μου λέει σήμερα είναι η πρώτη μέρα εδώ .πρώτα δουλεία σε στούντιο με 20 και κάποια στιγμή με 40 άλλα έπεσε η δουλειά .άλλος κόσμος μου λέει άλλα εγώ δεν πάω με οποίον να ναι .εσύ είσαι πολύ ωραίος και θα περάσουμε καλά . ταυτόχρονα έπαιζε ωραία την πούτσα μου .άρχισε με γλυψιματακια στα αρχίδια και μετά άρχισε να κάνει ακαποτη ωραία πίπα και παίξιμο του πούτσου ταυτόχρονα ενώ είχε κολλήσει το μουνάκι της σε στάση 69 να το χαζεύω .δεν δοκίμασα να γλείψω η να βάλω χέρι άπλα απολάμβανα την πίπα .μετά περνάει καπότα και μου λέει στα 4¨?και είπα ναι .είχε πολύ ωραίο στενό μουνάκι και δεν άργησα να καταθέσω .πριν τελειώσω όμως αυτή η σκύλα το κατάλαβε και μου λέει έλα μωρό μου σε γουστάρω δωστα μου στο στόμα .και πετάγομαι έξω βγάζω το σκουφάκι και τις τα έδωσα .την ενημέρωσα οτι δεν θα το αφησω ετσι θα γράψω κρητική στο μπουρδέλα και θα έχει πολύ δουλειά αρκεί να κρατήσει καλά τις υπηρεσίες της .είπα αύριο μωρό μου πάλι θα σου έρθω είσαι καύλα .μου θύμισε λίγο την Εύα από το Ευνειδών 5 (& Ιερά Οδός 21) άλλα μην τα ισοπεδώνουμε και όλα άλλο Εύα (10)άλλο Ειρήνη(7).άλλα για 10€ μην το συζητάτε!!!α ξέχασα μου είπε ότι δουλεύει καθ μέρα 10:00-17:00.

καλό βόλι συναγωνιστές .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
thomas115656
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
690
Πόντοι:
996
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 01 Αυγούστου, 2015) 31 Ιουλίου, 2015
Την έχω πάρει δύο φορές,δεν έχω κανένα παράπονο από τις υπηρεσίες της,δεν σε κοροϊδεύει ή προσπαθεί να λουφάρει,όμως είναι αυτό το κομπιουτεραρισμένο που δεν σου βγάζει κάποια παραπάνω καύλα!Αλλά τι να κάνουμε,μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας... Ματάκι
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1