Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στις 18.40 . Σήμερα δούλευε μία καινούργια μιλφ που δεν την είχα ξαναδεί. Η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Βίκυ ρωσίδα από την ρωσία όπως είπε…. Σαλονάρισε
μια καστανόξανθη μιλφ πολύ κοντή με μαλλί μέχρι τους ώμους , κανονικό σώμα αλλά στο δωμάτιο όταν έβγαλε
το μπέιμπι ντολ αποκαλύφτηκε ότι έχει κοιλίτσα και 2.5άρια χαλαρά βυζιά.

Πλήρωσα για να την δοκιμάσω. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε μετά από κάνα 5λέπτο , έβαλε τον σύρτη στην πόρτα μίας και η πόρτα αλλιώς δεν κλείνει. Φορούσε μαύρες πλατφόρμες που της έδιναν λίγους πόντους , με άσπρο καλτσάκι….δεν τις έβγαλε γιατί όπως είπε βάλε βγάλε χάνει χρόνο….

Επέμενε να ξαπλώσω και δεν με άφησε να την καυλαντίσω στα όρθια , κατέβηκε χαμηλά στα πόδια μου , έβγάλε μόνο το σουτιέν και όχι το στρίνγκ , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , ξεκίνησε να γλύφει τον πούτσο μου κατά μήκος αργά και αισθησιακά με αρκετό σάλιο , έκανε και πέρασμα από τα αρχίδια . Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της η πίπα της υγρή και βαθιά αλλά κάπως χαλαρή , της ζήτησα να γυρίσει να την γλύψω και εγώ . Αρχικά ήθελε να το αποφύγει και μου είπε ότι πλήρωσα για να με γλύψει αυτή , της απάντησα οκ τότε να με πληρώσεις και εσύ….Χαμογέλασε και τελικά αφού έβγαλε το στρίνγκ και το ακούμπησε δίπλα στα ρούχα μου στην καρέκλα μίας και δεν έχει κρεμάστρα ή καλόγηρο στο δωμάτιο , γύρισε σε στάση 69 , τελικά τις άρεσε πολύ και γλύφαμε ο ένας τον άλλο για πολύ ώρα , σταμάτησα και την γύρισα ανάσκελα , ανταλλάξαμε μερικά γλωσσόφιλα και την έβαλα ανάσκελα , συνέχισα να την γλύφω , της είπα να μου περάσει προφυλακτικό , έκανε ότι δεν άκουσε , έστρεψε το κορμί της και ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , τώρα μου έπαιρνε πίπα σε πιο γρήγορο ρυθμό προσπαθώντας να με τελειώσει….

Της είπα πάλι μα μου φορέσει προφυλακτικό , πέρασμα προφυλακτικού και την έστησα στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα για να μπορέσω να την γαμήσω μίας και είναι πολύ κοντή , καλό στήσιμο , τούρλωσε πολύ τον κώλο της , η αίσθηση του μουνιού της σχεδόν ανύπαρκτη μίας και είναι σαν πηγάδι …. Σηκώθηκε όρθια και την γάμισα λίγο στα όρθια χουφτώνοντας τα βυζιά της.

Της είπα να τον πάρει στο στόμα κάτι που έκανε πρόθυμα , μου έβγαλε το προφυλακτικό κάθισε στο κρεβάτι και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Με έγλυψε μέχρι που τελείωσα στο στόμα της.

Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από 15λέπτο , καμία ενόχληση από την υπηρεσία αλλά και η κοπέλα δεν βιάστηκε. Μέτριας εμφάνισης , σχεδόν καθόλου προκαταρκτικά , 69 έκανε αφού πρώτα προσπάθησε να το αποφύγει και το γαμίσι προσπάθησε να το αποφύγει μίας και ήθελε να με τελειώσει με πίπα αλλά στην συνέχεια στήθηκε μια χαρά. Δεν το κλαίς το 20έυρω αλλά δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν θα τιμηθεί ξανά , μία δοκιμή ήταν υπεραρκετή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2015
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.792
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού