Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Βίκη είναι μιλφ απο Ρωσία,κοντή κανονικών κιλών με σώμα γυμνασμένο με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά προς το καρέ και μεγάλες βυζάρες κρεμαστές τέσσερα νούμερο περίπου.Τα Ελληνικά της είναι σε καλό βαθμό μιας και στην χώρα μας έχει χρόνια.
Υπηρεσία ήταν μία επίσης Ρωσόφωνη,ψηλή,γεματούλα με μακριά καστανόξανθά μαλλιά η οποία και παρουσίαζε την κοπέλα και ήταν αρκετά ευγενική ή οποία όπως μου είπε εργαζόταν σε μασάζ με όνομα Αναστασία.Η υπηρεσία μπαίνει στο δωμάτιο και σε παρτούζα με την Βίκη για όποιον επιθυμεί.
Η Βίκη μπήκε στο δωμάτιο και είπαμε κάποια προκαταρκτικά για να σπάσει ο πάγος.Την έφερα κοντά μου και άρχισα να θωπεύω τις βυζάρες της που ήταν πολύ καλές σε αίσθηση και άρχισα να την γλύφω και στο λαιμό.
Κατόπιν ξάπλωσα και άφησα την Βίκη να κάνει παιχνίδι.Ξεκίνησε με μερικά γλυψίματα στης θηλές του στήθους μου και μετά άρχισε να μου κάνει μασάζ με τις βυζάρες της στο σώμα μου κατεβαίνοντας και καταλήγοντας στο σκληρό πέος μου όπου επικεντρώθηκε στην ισπανική περιποίηση.
Στην συνέχεια πέρασε στο τσιμπούκι που είναι το δυνατό της σημείο και θα ικανοποιήσει πιστεύω και τους πιο απαιτητικούς.Ξεκίνησε με γλύψιμο με την γλώσσα της περιμετρικά της βαλάνου και πλάγια του κορμού και κατόπιν το πήρε μέσα στο στόμα της σε ένα βαθύ τσιμπούκι,υγρό και βαθύ χωρίς χεριού.Συνέχισε το deepthroat και η αίσθηση ήταν αρκετά ικανοποιητική.Εγώ παράλληλα όπως την είχα στο πλάι έπιανα και το μουνάκι της και θώπευα και τις βυζάρες της.
Συνεχίσαμε στην στάση του 69 όπου εκεί η Βίκη συνέχισε να τσιμπουκώνει βαθιά και εγώ να γλύφω το μουνί της.
Κατόπιν η Βίκη πέρασε προφυλακτικό και πατώντας με τα πόδια της στο στρώμα του κρεβατιού άρχισε να κάνει βαθιά καθίσματα πάνω στο πέος μου και εγώ την άφησα για κάμποση ώρα.Μόλις είδα ότι κουράστηκε την έφερα πιο κοντά μου πατώντας στα γόνατα της και αναλαμβάνοντας εγώ δράση.
Στο ιεραποστολικό είχε ανοίξει τα μπούτια της διάπλατα και δεχόταν τις διεισδύσεις μου βαθιά στον κόλπο της χωρίς να κλέβει.
Κατόπιν περάσαμε πάλι σε τσιμπούκι και ορχεολειχία.Η ορχεολειχία της ήταν αρκετά καλή και επίσης ρουφούσε τις μπάλες χωρίς να πονάω.Το τσιμπούκι της συνεχίστηκε το ίδιο βαθύ και κατόπιν συνέχισε να γλύφει το πέος μου με την γλώσσα της ενώ εγώ τον έπαιζα στο στόμα της μέχρι που τελείωσα.
Συνοψίζοντας θα την πρότεινα την κοπέλα για δοκιμή μιας και σίγουρα δεν πρόκειται να πάνε χαμένα τα χρήματα σας.Το δυνατό της χαρτί είναι το βαθύ λαρυγγωτό τσιμπούκι και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους τους αρέσει το στοματικό.
Η Βίκη τα απογεύματα εργάζεται και στο Διδύμου 27 όπου αντικαθιστά την Τζούλια ή οποία είναι αστέρι στο δωμάτιο και για μένα είναι στανταράκι.

ps:H Tζούλια την ερχόμενη Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο θα είναι νυκτερινή σε αυτό το μαγαζί απο 24:00-06:00.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού