Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 33 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο στις 00.15 . Πρώτο σπίτι που μπήκα στην βόλτα που ακολούθησε. Δούλευε η Κατερίνα , ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα 2.5άρια+ βυζιά με μεγάλη ρόγα , πρόγραμμα απλό στα 15 ευρώ.

Δεν το σκέφτηκα καθόλου ούτε δευτερόλεπτο , η κοπέλα είναι Perfect 10 , ελληνίδα πιτσιρίκα 20 ετών μετρίου αναστήματος κοντά στο 1.73 , με ένα αθώο προσωπάκι και χείλη που μοιάζουν με της Scarlett Johansson , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο.

Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , λίγα λεπτά αργότερα ήρθε στο δωμάτιο , φορούσε κόκκινο στρίνγκ και ολόσωμο δίχτυ (δεν βγάζει τίποτα από τα δύο) την πλησίασα και άρχισα να γλείφω και να ψιλοδαγκώνω τις μεγάλες ρόγες ενώ χούφτωνα το τέλειο στήθος της , βογκούσε ηδονικά ενώ χάιδευε τον πούτσο μου , επιχείρησα να την φιλήσω αλλά έδωσε μόνο πεταχτά στα χείλη , κάθισε στο κρεβάτι παραμέρισε το στίνγκ και φάνηκαν τα ωραία μουνόχειλα της , έσκυψα να την γλύψω , μου είπε μη έχω βάλει κρέμα , ήμουν τόσο φτιαγμένος με την εμφάνιση της που δεν με χάλασε.

Μού πέρασε προφυλακτικό και άρχισε πίπα , πίπα καλή βαθιά , δεν την άφησα ωστόσο να με γλύψει πολύ , ήμουν ήδη φτιαγμένος , την έπιασα από τα χέρια και την σήκωσα . Την έστησα για πισωκολλητό με αυτή να στηρίζεται στην πόρτα , μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω δυνατά και να χουφτώνω τις βυζάρες της , βογκούσε και δάγκωνε τα χείλη της ενώ με κάθε διείσδυση επειδή η πόρτα δεν έκλεινε καλά ακουγόταν δυνατό μπάπα μπούπα. Αλλαγή στάσης την έβαλα να στηθεί στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , τέλειο στήσιμο και ακόμα πιο τέλεια η θέα , έχει και απίστευτη κωλοτρυπίδα η οποία είναι δουλεμένη , γάμαγα το μουνάκι της και αυτή αναστέναζε αληθοφανές κατά διαστήματα , την ρώτησα αν δίνει το κωλαράκι της , απάντησε όχι αλλά ήταν σαν να ήθελε να της στο σκίσω , τελικά της έσκισα λίγο το ολόσωμο δίχτυ και αρκέστηκα καθώς την γαμούσα να της βάζω δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα χωρίς να με αποτρέψει , μερικά λεπτά μετά τελείωσα .

Γύρισε και με κοιτούσε σαν κάτι να ήθελε να μου πεί αλλά δεν βγήκε τίποτα από τα χείλη της , την ρώτησα αν θα δουλεύει κάθε βράδυ και απάντησε ναι. Με καληνύχτισε και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12 λεπτά , κάνει απλό πρόγραμμα δεν φιλάει δεν κάνει προκαταρκτικά αλλά ήταν δεκτική , θα την γάμαγα ακόμα και αν έλεγε μπαίνεις στο δωμάτιο και δεν με αγγίζεις….φοβερό κορμί , θα τιμηθεί πάλι όσο πιο σύντομα γίνεται

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2015
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2015
Ωραίος μύστη ΚαπέλοΠροσκύνημα,εμένα όταν είχα περάσει πριν κανα μήνα μου είχε φανεί εντελώς πρωτάρα αλλά όπως λες το βλέμμα της δηλώνει άλλα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
09 Αυγούστου, 2015
εγω δεν περασα καλα παντως.σουπερ τουβλο ειναι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2