Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βαζω 1η πρωινη γιατι εγω εχυσα 7.30 το πρωι, αλλα απ'οτι διαβαζω στις ενημερωσεις Καπέλο η κοπελα βρισκοταν απο το βραδυ εκει !

...Και παω που λες να κοιμηθω το πρωι ξενυχτης, αλλα με γαργαλαγε η ψωλη μου. οποτε με μια βαθια ανασα, εβαλα σωβρακο μπλουζα παντοφλα και τρεχοντας ορμηξα στο οχημα για να βρεξω το μητσαρα. θα γαμουσα οτιδηποτε ειχε 1 μουνι και 2 βυζια, ημουν αποφασισμενος !
Τις τελευταιες μερες εχω γινει μανιακος, δεν ξερω γιατι επεσα με τα μουτρα στις -φθηνες- πουτανες. νταξει, ξερω Μαλακία

Στην Ιασωνος πολλα κλειστα μαγαζακια, δεν μπηκα σε κανενα, εκανα στροφη στην Κολωνου να επισκεφτω τα γνωστα μου μαγαζια. Ανεβαινω στον οροφο του 11, πολυ ησυχια ειχε και κανενας στο σαλονι, σκεφτηκα οτι κοιμηθηκε η τσατσα και οτι απηγαγαν την πουτανα, αλλα γρηγορα η τσατσα, σαν την σουπεργουμαν στα 60 της, ηρωικα εκανε ακρη το κουρτινακι και εσκασε χαμογελαστη στο σαλονι λες και θα γαμουσανε αυτη. συμπαθητικη γιαγια παντως. αρχιζει το προμοσιον και την διαφημιση, μονο το 69 συγκρατησα κοιτωντας το βαθος του διαδρομου. και πλησιαζει με φαμ φαταλ πουτανε περπατημα πασαρελας η Μαρινα. Μαυριδερη (τσιγγανειρος μαλλον), γυμνοστηθη με 2 πεσμενα αλλα ελκυστικα 2,5αρια-3αρια βυζα με μεγαλη ρωγα σταφυλλι, ωραιο κωλο, κοκκινοκαστανομαλλα - περιπου 1,70 στα τακουνια (αρα κοντη) - και πολυ καυλιαρικο προσωπο, 36-38 χρονων την εκοψα αλλα δεν κοβει καλα το ματι μου. Βγηκε με χαμογελο και κερδισε ανετα το επικοινωνιακο παιχνιδι αφου μου ετριβε τον κωλο στο πουτσο και με καυλωσε, πηγε να παραπατησει οπως εφευγε την επιασα εγω ο σπαιντερμαν -χουφτωσα και λιγο, τελος παντων αφου δεν την εβγαλα χυμα στο σαλονι καλα να λενε. πληρωνω και μπαινω στο δωματιο.

Καθαρο. ναι ναι ηταν καθαρο, καθαρα σεντονια, καμια οσμη, καθολου νερα υγρα γλιτσες μουχλες γυρω γυρω. το ερκοντισιονε κλειστο αλλα ειχε την πρωινη δροσουλα (εγω παντως ζεσταθηκα και ετσι). γδυνομαι και αραζω.
Μπαινει μεσα κι η κοπελα ορεξατη (η τσατσα μου ειπε οτι ειναι καυλωμενη) και χαμογελαστη, λαχειο λεω απο μεσα μου. Αραζει διπλα μου και αρχιζει τα φιλια στο στηθος (οι τσιγγανες γουσταρουν τριχα, το χω παρατηρησει) και χαιδεμα αρχιδακιων. πηγε να κανει κατι σαν ισπανικο αλλα ειχα γραπωσει το ενα βυζι και δεν το αφηνα (ειχε μεγαλη ελαστικοτητα), οποτε αφου ειδε κι αυτη οτι η ψωλη μου ειναι υπερζωηρη αποφασισε να βαλει καποτα.
Αρχιζει μια καλη πιπα, δυνατης εντασεως με προσπαθειες ντιπ, εγλειφε το κορμο επαιζε με τη γλωσσα, και χαιδευε τα αρχιδια. και πανω που ειχα τουρμπισει, αρχιζει καραμπαλικινγκ καραμελωμα με ταυτοχρονο παιξιμο της πουτσας, εγω χουφτωνα κρεμαστο βυζι, τρελαθηκα (που λεει κι ο κοντοπιδης).
Μου λεει να ερθω απο πανω, μουγκριζω εγω. ζωωδη ενστικτα μου βγηκαν, γαμησα κανα λεπτο σε δυνατη ενταση ετσι, και γυρναμε στα 4. Ωραιος κωλος για τα δικα μου γουστα, απλα ειχε βαλει πολυ κρεμα που δεν πολυενιωθα. Αφου οταν αστοχησα σε ενα μπηξιμο και επιασα να την βαλω παλι το χερι μου εγινε μουνι. κυριολεκτικα. τα σκουπισα στην πλατη της Ναι!
Δεν εκλεβε, οταν εχασε λιγο υψος και στραβοψωλιαζα ανεβασε τη λεκανη μονη της για να εφαρμοσω σωστα. την γυρναω για ορθοδοξο γαμησακι οπου εβλεπα τα βυζια να παλλονται, αυτη με κοιταγε στα ματια, εμενα παλι δεν μου αρεσει και πολυ το eye contact. με τα πολλα της λεω αποτελειωσε με. στρογγυλοκαθεται διπλα μου αυτη, με μαλακιζει χαιδευοντας μου τα αρχιδια, εγω σαφως και τσιμπολογαω τη ρωγα της. δεν αργησα πολυ να χυσω σφιγγοντας τα βλεφαρα μου, η συναντηση ηταν επιτυχης. με ευχαριστησε και εφυγε.

Ηταν ενδιαφερον γαμισι, γενικοτερα οι λιγες σκουροχρωμες παρουσιες που εχω επιλεξει στην καριερα μου, μου προσεφεραν ικανοποιητικες συνευρεσεις, ισως επειδη ειμαι και γω λιγο γυφτος στην καθημερινοτητα μου. ποιος ξερει Ματάκι

τις καλημερες μου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.005
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kaavlas

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2015
7:30 το πρωι ειναι 3η βαρδια.
24 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ok !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2