Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Και ενω η ζεστη ηταν αφορητη και ειχα να γαμησω καμια βδομαδα, βγαινοντας απο την ντουζιερα για 3η φορα απο το πρωι (μιας και το κλιματιστικο εχει χαλασει), σκεφτηκα σε στοχαστικο υφος κοιτωντας την μπυροκοιλια μου στον καθρεφτη, "δεν παω να γαμησω?".
Απογευματακι λοιπον στο τροπικο μεταξι οπου η πολυπολιτισμικοτητα αγγιζε τα επιπεδα της γερμανικης εθνικης ποδοσφαιρου. Επισκεψη σε καποιους οικους χωρις να πετυχαινω κατι το ιδιαιτερο, κοινως, ολες ηταν ή μπαζολες ή χοντρες μπαζολες.
Εισερχομενος στον οικο, παρατηρησα οτι τα σκαλια ειναι ετοιμοροπα και οτι καποιος συναγωνιστης θα φαει γερο γκρεμισμα εκει μεσα, ελπιζω να μην ειμαι εγω. Βγαινει η τσατσα λεγοντας το ποιηματακι και εκανε οτι μαζευει το δωματιο, βγαινει και το κοριτσακι.
Κοριτσακι γιατι το σωμα της ειναι απιστευτα μικροσκοπικο, αν το προσωπο της δεν προδιδε τα εικοσι-φευγα χρονια της θα ημουν πεπεισμενος οτι ηταν ανηλικο ! Ωραια βυζακια, νεανικα 1,5αρια ,κοντο μαλλι στους ωμους και τυπικο σαλονισμα αλλα χαμογελαστη, λογω της σεξουαλικης απραξιας μου θεωρησα οτι οποιαδηποτε συνευρεση θα εληγε γρηγορα και με επιτυχια (κουνια που με κουναγε).

Μπαινω στο δωματιο, καλυτερο απο οτι το περιμενα, αφου ειχε ερκοντισιονε δεν μασησα. Μπαινει η κοπελα, πως σε λενε, Χριστινα. Πλενει τα χερια της, ερχεται διπλα μου και βγαζει την καποτα με τη μια, χαιδευοντας τον πουτσο μου. σε μισοπεσμενη ψωλη λοιπον αρχιζει ενα τσιμπουκι αδιαφορο ενω εγω χαιδευα τα βυζακια της. Πρωτη σταση απο πανω, αφου εβαλε 8 κιλα κρεμα, ενιωθα κατι ψιλα αλλα κλαιν. Την γυρναω στα 4, το κωλαρακι της ηταν πολυ μικρο που γεμισα τις χουφτες μου με αυτο, αυτη εβγαζε λιγες κραυγουλες και μας κοιτουσε στον καθρεπτη και εγω αρχισα να ιδρωνω απο πανω της. Ειχα παρει χαμπαρι οτι η πουτσα μου ηταν λιγο αναισθητη για να τελειωσω. Αρχισα να βαριεμαι σχετικα γρηγορα, οποτε την εβαλα μετα απο λιγα λεπτα να μου την παιξει μπας και, χουφτωνοντας τον κωλαρινγκο, αλλα φαινοταν οτι ηθελα πολυ χρονο. της ειπα να φυγει, ξενερωσε λιγο που δεν τελειωσα αλλα της ειπα οτι εγω ειμαι περιεργος και οτι δεν τρεχει.

Η κοπελα δεν ειναι κακη επιλογη στα κυβικα της αλλα ειναι λιγο ντεκαβλε στο δωματιο, σε οσους αρεσουν τα πολυ πετιτ κοριτσια φανταζομαι θα ειναι ιδανικη, εχει απο τα πιο λεπτα σωματοτυπα που εχω πετυχει. Χρονος παραμουνης 8-9 λεπτα χωρις ενοχληση απο την τσατσα. Εγω τελικα κατεληξα στην ελενιτσα στο κολωνου 30 (2ος οροφος) για να αδειασω, η οποια -ισως λογω αναδουλειας- μου "εσκισε" τον πουτσο σε τσιμπουκωμα και καβαλημα, λες και ειχε να γαμηθει 1 μηνα Ναι! Το φχαριστηθηκα !

Καλη συνεχεια σε ολους και καλα μπανια !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
28.995
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kaavlas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2015
σκεφτηκα σε στοχαστικο υφος κοιτωντας την μπυροκοιλια μου στον καθρεφτη, "δεν παω να γαμησω?".

χααχχααχαχαχαχ εγραψες Ναι! Προσκύνημα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1