Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 30 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τελειώνοντας μια εξωτερική δουλεία μου γεννήθηκε η επιθυμία για πρωινή μπουρδελοτσαρκα και ίσως και γαμισι .
Ένα πέρασμα από τη φυλής δε με έβαλε στον πειρασμό καν να κατέβω από τη μηχανή . Σκαφτόμουν να κατηφορίσω προς μεταξουργείο σε κάτι πιο παρακμιακό όταν σκέφτηκα ότι στο δρόμο μου ήταν το μπουκέτο οίκων της Λιοσίων και των πέριξ
Έφτασα μόλις είχαν ανοίξει τα ευαγή ιδρύματα . Στο πρώτο αυτό της Παιωνιου με υποδέχτηκε η Κων/να που μόλις είχε ανοίξει και μου είπε αν μ αρέσουν οι νταρντάνες . Είπα να κάνω μια βόλτα να δω και τα αλλά όσα ήταν ανοιχτα . Μπήκα σε 6 -7 ακόμα και κάποιες δεν θα τις έλεγα κακές , αλλά η πρώτη επαφή με την Κων/να μου έκανε κάτι . Όχι ότι είμαι φαν του σωματοτυπου της αλλά ήταν πολύ γλυκιά , ευγενική και κάτι που εγώ το θεωρώ προσόν είναι Ελληνίδα .
Γυρνώντας λοιπόν κατέθεσα το σχετικό παράβολο και πέρασα στο δωμάτιο που μόλις είχε αλλάξει και σεντόνια όπως μου είπε και όντος ίσχυε . Το κτήριο παλιό απέπνεε την κλασική ατμόσφαιρα του μπουγέλου όπως τα γνώρισα εγώ στη δεκαετία του 80 .
Μετά από μέτρια αναμονή ήρθε η Κων/να με κατεβασμένο το φόρεμα στη μέση και τους πλούσιους μαστούς της σε κοινή θέα της είπα το λόγο που την επέλεξα και πάνω στη κουβέντα μου είπε ότι δουλεύει μόνο με Έλληνες.
Έβγαλε τελείως το φόρεμα αποκαλύπτοντας μια πραγματικά τεράστια κοιλία και 2 μπούκαρες που δεν ήξερα αν θα μπορέσω να διαχειριστώ .
Με τα πρώτα χάδια , χουφτώματα και ρουφήγματα από μέρους μου στις βυζαρες της άρχισε να μου λέει πόσο καλή πίπα κάνει , κάτι που πολύ γρήγορα διαπίστωσα . Την ρουφούσε δυνατά και βαθιά και με έκανε γρήγορα πέτρα . Ενώ από την αρχή δεν ήταν αρνητική σε γλωσσοφιλα το μουνι της δε ήταν καυτό και υγρό από την αρχή . Όταν με έφτιαξε καλά της είπα ότι ήταν η ώρα μου να τη γλείψω κάτι που την ξάφνιασε αλλά ευχάριστα . Στην αρχή την έβαλα να έρθει πάνω απ το πρόσωπο μου με όλο της τον όγκο . Όταν είδα ότι το απολάμβανε την ξάπλωσα και την περιποιήθηκα λίγο καλύτερα μέχρι που ήρθε η ώρα να μπω μέσα της . Μου πέρασε προφυλακτικό και ανανέωσε λίγο τον ερεθισμό μου με πίπα και στήθηκε με τα πόδια ψιλά . Παρ όλο τον όγκο της είχε καλά ανοίγματα και το μουνι της ήταν όπως είπα μούσκεμα οπότε μπήκα άνετα κι άρχισα το σφυροκόπημα . κάποιες φωνούλες από μεριάς της μου έδειχναν ότι το ευχαριστιέται και στη συνέχεια ότι την πονούσα όπως μου πε αλλά της άρεσε . Η φάση όλη συνοδευόταν από φιλιά και χάδια σα να ήταν η γκόμενα μου . Δεν έδειξε κανένα σημάδι βιασύνης αλλά η ζεστή του καλοκαιριού σε συνδυασμό με τα άφθονα κιλά της με ίδρωσαν κι έτσι είπα να προχωρήσουμε σε άλλο στιλ και γιατί δεν ήθελα να την κουράσω άλλο . Έτσι την έβαλα να ξαπλώσει δίπλα μου και να με βοηθήσει να τελειώσω γιατί έπρεπε και να γυρίσω στη δουλεία .Έκανε πολύ καλά ότι της ζήτησα και όταν τελείωσα έμεινε αγκαλιά μου για λίγα λεπτά να λέμε διάφορα .
Στην έξοδο ήταν πάλι πολύ γλυκιά με αγκαλιές και χουφτώματα σα να χαιρετούσε το γκόμενο της . Είπαμε να ξαναβρεθούμε για να περάσουμε ακόμα καλύτερα , και θα το κάνω γιατί μπορεί από σώμα να απέχει πολύ από μοντέλο αλλά πάνω απ όλα μετραει η καυλα , και από αυτήν έχει μπόλικη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
SPECIALOVER
Μέλος
Εγγραφή:
12 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
83
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2015
Α-ΨΟ-ΓΟΣ ! ! !
Αληθινός μαχητής . Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1