Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 303 10
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Περαστικος ημουν στη Λιοσίων κατα τις 8 το βραδυ, ειδα κάποιον να βγαίνει και λεω να παω να δω τι γινεται με αυτο το μαγαζακι που δεν το είχα ποτέ επισκευθει. Μπήκα μέσα, η ευγενική υπηρεσια μου παρουσιασε τη Λαουρα, μια κοπελα περιπου στα 22 ντυμενη με ενα μαυρο ολοσωμο διχτυωτο, πολυ καυλιάρικο εσωρουχο, πραγμα που προσεχω γιατι εχω ενα φετιχ...
κοπελα υψους 1,75 χωρις τα τακουνια, λεπτη με μοντελε σωμα και ενα απίστευτο κωλαρακι που κολάζει και τους Αγιους.
Η Λαουρα με αψογα ελληνικα με καυλαντισε στη παρουσιαση όντας ευδιαθετη και χαμογελαστη. Το προγραμμα περιλαμβανε τα βασικα, που ηταν αρκετα για μενα.Εδωσα το παραβολο των 20 ευρω και περασα στο δωματιο διπλα στο σαλόνι που ομολογούμενος ηταν καθαρο, στουντιακου επιπεδου με ντουσιέρα και πετσέτες μιας χρήσης με ενα μεγαλο κρεβατι να δεσπόζει στη μεση με καθρέφτες γύρω.
Η Λάουρα αμογελαστη και ευδιαθετη με καλισπερισε παλι και ξαπλωσε διπλα μου χωρις να βγαλει το ολοσωμο δυχτι, χαιδευοντας το στηθος μου και με το αλλο χερι να περιεργαζοταν επιδέξια το εργαλειο μου που αρχιζε να ξυπναει σιγα σιγα. Περασε το προφυλακτικο μολις επετυχε μια σχετικη στηση, και αρχισε μια αργη αισθησιακή πιπα, χρησιμοποιώντας μεν το χερι της αλλα με σωστο τροπο, και ρουφαγε δυνατα, κοιτώντας με στα ματια με τα δικα της πανεμορφα τσαχπινικα ματιας γεματα αυτοπεποίθηση και τσαχπινια.
Ο πουτσος μου εγινε σκληρος και ζητησα μονος μου να αρχισουμε και να ερθει απο πανω μου. Εκατσε πανω μου και εδειχνε να το απολαμβάνει μενοντας εκει ακινητη αρκετη ωρα με ολόκληρο το εργαλειο μεσα της, βγαζοντας βογκητά καυλας.
Η κινηση της σε αυτη τη σταση δεν ηταν ακριβως τελεια γιαυτο μονος μου ανελαβα να τη βοηθησω μπαινοβγαινοντας ποιο γρηγορα και με ρυθμο, ενω με τα δυο μου χερια απολάμβανα το θεσπεσιο κωλαρακι της μπαλαμουτιαζοντας με μανια.
Ηθελα να απολαυσω και οπτικα το κωλαρακι της και ετσι ζητησα να γυρίσουμε "στα 4" και προθυμότατα δέχτηκε, παιρνοντας τη σωστη σταση στα 4 που ειναι με τη μεση λυγισμενη προς τα κατω και οχι προς τα πανω σα βρεγμενη γατα που κανουν σχεδον ολες οι κοπελες στα μπουρδελα, πραγμα που σε συνδιασμο με την υπεροχη θεα του κωλαρινου της με εφτιαξε υπερβολικα σε σημειο να προσπαθω να μη χυσω αμεσα!
Δε μπορεσα να κρατηθω πολυ ομως και η εκσπερματιση εγινε εν μεσω δυνατης κραυγης απο μερους μου, επισφραγίζοντας μια απολυτα επιτυχημενη συνουσια για το 20ευρω που πληρωσα.Η κοπελα δεν βιαστηκε να φυγει και εκατσε λιγο στο δωματιο για να μιλήσουμε.
Στο δωματιο εκατσα περιπου 15 λεπτα, η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου και κατι που θελω ακομα να επισημανω οτι η σχεση αποδοσης τιμης θα βαθμολογουταν σιγουρα καλυτερα μιας και οι υπηρεσιες ηταν καλες αλλα και απο πλευρας χωρου, καθαριοτητας και ανεσης χρονου το μπουρδελακι ηταν στουντιακου επιπεδου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2015
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2015
Αυτή είναι η "περίφημη" Λαουρίτσα-Φραουλίτσα. Καλή ενημέρωσηΓερο-μύστης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1