Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειχα διαβασει καποιες λιγες κριτικες για το "πιπινομαιμουδακι" αλλα κανεις δεν ανεφερε με παθος για το ποσο απιστευτα βυζια εχει η Αννα. Πηγα στοχευμενα για ενα απλο ξεφορτωμα χωρις ψαξιμο, μολις την αντικρυσα αντεληφθην το "μαιμουδακι" στο παρατσουκλι της και παραβλεποντας τον οχι ιδιαιτερα ελκυστικο κωλαρινγκο της, εδωσα το αντιτιμο.

Απο το δωματιο ειχε μολις βγει ενας πακιστανος, εγω ρατσιστης δεν ειμαι (ειναι προσωπικο το ζητημα), αλλα το δωματιο εζεχνε οποτε ο σκουροχρωμος φιλος πιθανοτατα να ειχε να κανει μπανιο αρκετες βδομαδες. τελος παντων στα σεντονια δεν βρεθηκε καποιο μυστηριο ιχνος, οποτε αραξα και περιμενα την κοπελα. Μπαινει αυτη, καλημερα καλησπερα τι κανεις; καλα και τα λοιπα, γδυνεται, και βλεπω ενα πανεμορφο στητο 2αρι βυζι, να κοιταει το ταβανι. Εχω να μικρο παθος για τα βυζια και τα συγκεκριμενα πρεπει να παραδεχτειτε και οι υπολοιποι οτι ειναι απο τα τοπ βυζια (στην κατηγορια τους παντα) του μεταξουργειου. Οποτε μια ευχαριστη εκπληξη, η οποια με τα χαδια της κορασιδος και τα δικα μου ασταματητα χουφτωματα, εφεραν μια γρηγορη στυση μπροστα στα μουτρα της. Εκει, προσπαθησε να κανει μια προσπαθεια ισπανικου η οποια μαλλον δεν επιασε τοπο, μου φορεσε προφυλακτικο χωρις να μου τραβηξει την πετσα 8 εκατοστα πιο κατω απο τα ορια της, πραγμα που εκτιμησα ιδιαιτερα, και με ρωταει αν θελω πιπα -πιθανοτατα επειδη ημανε ηδη υπερορθιος. Φυσικα της απανταω, και αρχιζει ενα ηρεμο τσιμπουκι, ανω του μετριου με χαιδεμα αρχιδιων, αλλα τιποτα συνταρακτικο, εγω χουφτωνα τα βυζια τα οποια ηταν "πετρες". Με καβαλαει με δικη της πρωτοβουλια, και αρχιζει να κουνιεται λιγο αστεια, μιας και αμα την αφηνα απλα θα μου γαργαλαγε τα αρχιδια. οποτε αφηνω τα βυζια και πιανω το γκωλο, σηκωνω τα γονατα προκειμενου να δωσω λιγο ενταση στο ψοφιο καβαλημα, και δινω πιστονιες θαυμαζοντας τα βυζια βουτωντας τα μουτρα μου αναμεσα τους.
Αλλαγη στασης, πηγε να ξαπλωσει ανασκελα, αλλα με το χερι της εδειξα να κανει μια αναστροφη και να κατσει στα 4. Λεπτος κωλαρακος, το στησιμο της λιγο ψηλο, την χαμηλωσα και την γραπωσα για να μην κανει τιποτα περιεργα τραβηγματα, και αρχισα να δινω πονο.
παραχαμηλωσε ομως το αμαξωμα και ετσι τα αρχιδια μου αρχισαν να γαργαλιουνται απο τα πατουσακια της. μπορω να πω οτι παραηταν καυλωτικα για να αντεξω πολυ ωρα, αλλαξα θεση στα χερια απο την μεση στα βυζια, και γεμισα το λαστιχο με ενα σφηνακι σπερμα.
Σε γενικες γραμμες, ενω ακουγα την ανασα της να αλλαζει αναλογα με το ρυθμο και τα μπηξιματα, δεν εβγαλε κιχ (ουτε αχ ουτε βαχ). Το προτιμησα απο τα βογγητα τσοντας που δεν πειθουν ουτε προβατο.

Γεια σου ευχαριστω φιλακι και πουλο. Για δεκαρικο ειναι τιμια επιλογη, θα ξανατιμηθει συντομα γιατι νομιζω πως θελω να της κανω κιαλλα, ειδικα σε αυτα τα πανεμορφα βυζια. Οση ωρα πλενομουν καποιοι μιλουσαν αγγλικα στο σαλονι και γενικα το παρακαναν με την φασαρια και με τις "μπουρδελοενοχλησεις", δεν θελω να γραψω ή να πω κατι παραπανω, εφοσον βγηκα και δεν μου μιλησε κανεις,
στον δρομο μου, καβαλησα το αλογο και χαθηκα στα κατουρημενα στενακια.

Αυτα απο εμενα, καλη συνεχεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.002
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού