Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 292 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπερα και απο εμενα.
Δυστυχως δεν εχω το χρονο να παραθετω δικα μου σχολια για τις επισκεψεις μου στα κοριτσια, μιας και ο χρονος μοθ ειναι αρκετα περιορισμενος λογω εξαιρετικου φορτου εργασιας και επειδη εχω επιλεξει καποια στανταρακια (βλ. Αντριαννα στη Διδυμου).
Ομως, οφειλω να πω για αυτο το κοριτσι σε αυτο το σπιτι. Οσο αφορα την περιγραφη, ο προηγουμενος φιλος ηταν κατατοπιστικοτατος.
Ηταν αλλωστε επιρροη για μενα το δικο του σχολιο. Επισης, η Αντριαννα ελειπε οποτε ειπα να δοκιμασω την τυχη ου μαζι της.
Η προσχαρη παρουσια της, τοσο στο σαλοναρισμα, οσο και στην εισοδο της στο δωματιο με κερδισε αμεσως.
Τα κομπλιμεντα που μου εκανε για το παρουσιαστικο μου, ηταν ακρως διεγερτικα...και με τον τροπο που μου μιλουσε, φαινοταν να τα εννοει.
Πιασαμε την κουβεντα, και χωρις να το καταλαβουμε καν, ειχαν περασει 15 ολοκληρα λεπτα χωρις πραγματικα να κανουμε απολυτως τιποτα. Απλα μιλουσαμε. Ειλικρινα ενοιωσα τοσο οικεια και ομορφα μαζι της, που αν δεν μας διεκοπτε η ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ τσα2 θα ημασταν ακομα εκει.....χαχαχαχα.
Τελος παντων, αφου ειδαμε πως οντως το ειχαμε παρακανει με το μπλα μπλα, περασαμε στο κυριως θεμα.
Παιδια, η πιπα της ηταν πραγματικα το κατι αλλο. GFE κατασταση και πανω...Υγρη...βαθεια...αργη και ακρως ερεθιστικη. Δεν θα μπορουσα λοιπον να μην τησ το ανταποδοσω με ενα γλειφομουνι....της ανοιξα τα ποδια και αρχισα να απολαμβανω τους χυμους της. Παραπονεθηκε οπως μου ειπε πως δεν μπορουσε να φωναξει και να εκφραστει οπως ηθελε, σημαδι πως τον απολαμβανε. Τα πνιχτα της βογγητα για μενα παντως ηταν υπεραρκετα. Αφου, κατα ενα τροπο, απολαυσα το υπεροχο μουνακι της (ηθελα περισσοτερο αλλα η τσα2 βαραγε τη πορτα) εκανε το εξης...ημουν εγω στα γονατα και το κοριτσι περασε τα ποδια της γυρω απο τη μεση μου και τον πηρε βαθεια μεσα της στηριζομενη μονο στα χερια της. Μια σταση που ποτε δεν ειχα ξανακανει και οπως μου ειπε η αγαπημενη της. Το μικροσκοπικο της κορμακι βοηθουσε πολυ για να γινει αυτη η σταση. Καθως εβλεπα το καβλι μου να μπαινει μεσα της, στην αρχη αργα και μετα ολο και πιο γρηγορα με απογειωσε. Παραλληλα ερχοταν κοντα στο στομα μου και με φιλουσε παθιασμενα.
Το τελος ηρθε χυνοντας πανω στη κοιλιτσα της.
Ποτε ξανα δεν ειχα τετοια χημεια με κοριτσι τετοιο. Για μενα η απολυτη GFE εμπειρια. Ο συνολικος χρονος που καθισαμε μεσα στο δωματιο ηταν 25 λεπτα....με τη τσα2 να ωρυετε καθε τρεις και λιγο....αλλα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν πως το κοριτσι μας δεν της εδινε σημασια.
Οταν βγηκα απο το δωματιο, το κοριτσι μας ξαφνικα βγαινει απο το δωματιο υπηρεσιας και μου δινει μια ακγαλια και ενα φιλι για αντιο....
Εκει ομως που στραβωσα πολυ ηταν με την ατακα της τσα2 που μου ειπε με νευρα "αμα θες να καθεσαι 20 λεπτα στο δωματιο θα πληρωνεις διπλη ταριφα"
Κυρια μου, μπορει να εχεις ενα δικιο για το παρατραβηγμενο του χρονου μεσα στο δωματιο. Ομως με αυτο το υφος, το μονο που καταφερνεις ειναι να διωχνεις πελατες...δες τι γινεται εξω...ειδικα αυτη την οικονομικη περιοδο.
Αλλωστε, το να παιρνει το χρονο του το κοριτσι στο δωματιο, σημαινει πως περιποιειται τον πελατη και σεβεται τα χρηματα που δινει. Και πιστεψτε με, αν φερθειτε ειδικα σε αυτο το κοριτσι ομορφα και γλυκα, θα σας ανταμειψει και με το παραπανω.
Εγω σιγουρα θα την επισκεφθω ξανα...και ξανα...πολυ αξιολογη επιλογη πραγματικα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
nsbowler
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.199
Πόντοι:
491
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού