Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μία αξιόλογη κατάθεση μετά απο αρκετές φόλες.
Η Καμέλια είναι μελαχρινή γύρω στο 1.60-1.62 Μολδαβη όπως λέει και κάνει full προγραμμα. Έχει ωραία πόδια, λιγο χαλαρό κώλο, ωραία πλατούλα, σιλικονάτο ωραίο στήθος όσο μεγάλο πρέπει για τις διαστάσεις του σώματος της και συμπαθητικό πρόσωπο.
Στα του δωματίου έχει καλό τσιμπούκι, το προσπάθησε τουλάχιστον με κάποιες δώσεις deepthroat και χωρίς να της το πω εγω. Ήταν δεκτική σε ότι της ζήτησα. Φορούσε ένα ωραίο άρωμα και φαινόταν καθαρή. Ξέρει Ελληνικά αλλά όχι και πολλά πράγματα.
Ξεκινήσαμε στα τεσσερα με είσοδο στον κώλο. Ο κώλος στενός και η κοπέλα έβγαζε αληθοφανή κραυγούλες δείχνοντας να της αρέσει αλλά ταυτόχρονα να πονάει. Η αλήθεια είναι οτι δέν με άφηνε να μπώ τελείως μέσα της αλλά δεν πειράζει. Μετά ανέβηκε απο πάνω
μου πάλι με κώλο μετά την πήρα ιεραποστολικά στο μουνί και τελείωσα με τσιμπούκι απο την μεριά της και πέξιμο απο εμένα. Το πήγα σε τσιμπούκι γιατί φοβήθηκα μην σπάσει το προφυλακτικό. Και εδώ θα κάνω το παράπονο μου που δέν αφορά μονο την συγκεκριμένη κοπέλα μιάς και πολλές το κάνουν αυτό. Θυμός Για ποιό λόγο τεντώνουν το προφυλακτικό και το βάζουν στον πούτσο και γίνεται ένα με αυτό χωρίς να αφήνουν κενό για τα σκάγια??! Αυτά τα δύσμοιρα που θα πάνε? Χμμμ; Και μάλιστα βάζοντας το τεντωμένο μετά όταν το αφήσεις μαζέυει και μαζί με αυτο σφίγκει και το όπλο σου! Κεφάλι σε τοίχο! Ποιός τις έχει μάθει όλες να βάζουν έτσι το κράνος? Λύπη Και μετά λές θα σπάσει ή δεν θα σπάσει.
Εν πάση περιπτώση το δωμάτιο ήταν καθαρό, φωτεινό και δέν βρόμαγε, σημαντικό για μένα.
Στο τέλος η κοπέλα με ρώτησε αν πέρασα καλά πράγμα που δείχνει ενδιαφέρον.
Ένα μείον που παρατήρησα είναι οτι δέν έβγαλε καθόλου τα τακούνια της πάνω στο κρεβάτι σε ότι στάσεις και αν κάναμε. Εντάξει, τόσοι μαντραχαλέοι γαμάμε πάνω στα ίδια σεντόνια άμα είναι όμως να πατάμε και με τα παπούτσια πάνω σε αυτά τότε γαματα, πάρτυ μικροβίων γίνεται!!
Η Καμέλια θεωρώ πως έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να αρχίσει να πέρνει περισσότερες προτοβουλίες και νομίζω θα γίνει ένα vfm για τους οίκους της περιοχής.
Ήταν μια καλή συνάντηση (δέν ήταν κάτι το τρομερό αλλά δεν έκλαψα και τα λεφτά μου) και μπορεί να επαναληφθεί.
Καλη συνέχεια μάγκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Καμέλια
Υπηρεσίες
Stefanos the grait
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Μαϊ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
913
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού