Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 107 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα ανάγκη να πηδήξω ένα ξανθό ασπρουλιάρικο Ρωσιδάκι. Η Νατάσσα ταίριαζε απόλυτα. Καθώς την είδα στο σαλόνι την θεώρησα αδύνατη για τα δικά μου γούστα αλλά μου άρεσε το δέρμα της, τα ξανθά της μαλλιά και το γλυκό προσωπάκι της. Αυτή ήρθε αμέσως κοντά μου, με αγκάλιασε και άρχισε να χουφτώνει το πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Άκρως επιθετική με καύλωσε με το χέρι της και με την ανάσα της αφου με άρχισε στα φιλιά στα μάγουλα και λαιμό. (όλα αυτά στο σαλόνι) Όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έδωσα το κόκκινο εισιτήριο. Ήλπιζα να έχει την ίδια συμπεριφορά και στο δωμάτιο και ευτυχώς έτσι ήταν. Ξεκίνησε με φιλάκια στο σώμα μου και πέρασε προφυλακτικό για πίπα. Όχι και κάτι το ιδιαίτερο αλλά εγώ χούφτωνα τα βυζάκια της και την υπέροχη πλατούλα της. Το κωλαράκι της ήταν τρυφερό αλλά μικρό για τα δικά μου γούστα. Της τον βάζω ιεραποστολικά και την φιλάω στα μάγουλα και λαιμό. Γενικά το κλίμα ήταν καλό και αυτή μου χαμογελούσε αλλά με χάλαγε το ότι ήταν αδύνατη. Προσπάθησα αλλά δεν κατάφερνα να τελειώσω. Επειδή δεν ήθελα να την κουράσω της είπα να μου βγάλει το προφυλακτικό και να μου τον παίξει με το χέρι της. Την προέτρεψα να μου τον φτύνει καθώς τον παίζει. Αυτή όμως άρχισε να φτύνει και να φωνάζει τραγουδιστά "φτουυυ" ξανα φτύσιμο "φτουυυ"... "φτουυυ" ... "φτουυυ" δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ έτσι γιατί εγώ ήθελα να μου τον φτύνει σοβαρά και όχι να κάνει αστεία. Άρχισα να τον παίζω μόνος μου αλλά της είπα να ρίχνει περισσότερα σάλια. Αυτή το είχε βρει παιχνίδι και συνέχισε το τραγουδιστό φτύσιμο. Αν μου τον έφτυνε περισσότερο θα κατάφερνα να χύσω αλλά αυτή έβγαζε πολύ λίγο σάλιο είτε γιατι ντρεπόταν να φτύσει είτε γιατι δεν είχε άλλο σάλιο. Τέλος πάντων, αυτό το παιδιάστικο στυλ της με είχε ξενερώσει και αποσυντονίσει και έτσι την άφησα να φύγει και τέλειωσα μόνος μου.
Δεν θα έλεγα ότι ήταν ένα άσχημο γαμήσι. Η Νατάσσα συμπεριφέρθηκε καλά, απλά δεν ήταν πολύ έμπειρη και δεν είχε τον αέρα της γυναίκας που σε ξεσηκώνει. Το προσπάθησε αλλά δεν είχε καύλα μέσα της. Έκανε χαβαλέ την ώρα του σεξ και αυτό ήταν καταστροφικό. Καλά κάνω και εμπιστεύομαι τις MILFαρες έστω και σιτεμένες. Αυτές ξέρουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2015
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2015
Της άξιζε μια απόπειρα τιμωρίας με χύσια στο στόμα! Αυτή η προσπάθεια θα την έκανε να σοβαρευτεί ενδεχομένως... Φυσικά καταννοώ ότι η επικρατούσα ατμόσφαιρα δεν συνάδει με τόσο αγενή συμπεριφορά.Μεγάλο χαμόγελο
07 Αυγούστου, 2015
Όχι μωρέ, καλό ήταν το καημένο.
Θα μάθει, που θα πάει...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2