Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εχω κόψει τα μπουρδέλα εδώ και καιρό. Οι λόγοι είναι πρωτίστως οικονομικοί αλλά και το ότι υπάρχουν γκόμενες πλέον (όχι πολλές δυστυχώς) που μου φαίνεται ότι ή βλέπουν τσόντες ή διαβάζουν κριτικές από αυτήν (ή παρόμοιες) σελίδες και έχουν αναβαθμίσει τη σεξουάλική πράξη σε επίπεδα πληρωμένης πουτάνας. Χθες το πρωί λοιπόν φεύγοντας από το σπίτι, δεν θα έλεγα καυλωμένος, μου πέρασε απο το μυαλό φευγαλέα η σκέψη της πληρωμένης πουτάνας και σε δευτερόλεπτα άλλαξα την πορεία της μηχανής προς μεταξουργείο. Μετά απο λίγο μπουρδελότσαρκα (γάμησα και ένα μικρό στο ιάσονος 37 που μου είπε "θείε θέλεις να γαμήσεις κοριτσάκι ?" και με τσίτωσε), εφυγα γιά διδύμου γιά κανένα πιό σκληρό.
Τσέκαρα όλα τα μπουρδέλάκια και τα πιό ενδιαφέροντα γιά μενα φάνηκαν (εκείνη την ώρα τουλάχιστον) το 18Β και το 22.
Στο 22 ήταν μια νταρτάνα μελεχρινή, ψιλή γεμάτη με όμορφο πρόσωπο, μάλλον νέα το πολύ 30, με πόγραμμα ακάποτο κλπ.
Αν δεν μου φαινοταν λίγο άγρια θα έμπαινα, αλλά... ήθελα μια πουτάνα περισσότερο της υποταγής και η Μαρία στο 18Β μου φάνηκε 100% του τύπου "κάνε μου ότι θες" και πληρώθηκε.
Δεν υπήρχε ψυχή στο σαλόνι οπότε σε 3 λεπτά ήταν στο δωμάτιο με ένα άσπρο (μία μαλακία τελος πάντων συτίέν και βρακί σε ένα).
Ξεβακώσου και κάτσε στο κρεβάτι της λέω, το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα της ανοίγω το στόμα όρθιος και χώνω την πουτσα μέσα επιχειρώντας να πιάσω πάτο. μετα από 2-3 χλατς-χλουτς μου λεει περίμενε να στο σκουπίσω, βγάζει μωρομάντιλο και σκουπίζει προσεκτικά την ψωλή (είχα πλυθει με σαπούνι πρίν στο νιπτηρακι και ήταν ψιλοκαθαρή).
θα ξαπλώσεις ? ρωτάει σε λίγο, οχι γιατί το κρεβάτι είναι γεμάτο χύσια της λεω ξάπλωσε έσυ και θα σου πώ.
Τι θα κάνεις ρωτάει, κάθομε στη μούρη της με την κωλοτρυπίδα στο στομα της και της λεω χώσε όλη τη γλώσσα μέσα. Ειναι καθαρή? με ρωτάει... Εννοείται της απαντάω αλλά πήρε δύο μωρομάντηλα και μου σκούπισε καλά την τρύπα. μετά άρχισε ένα ξέφρενο rimjob για πολλή ώρα Ηθελε όπως καθόμουν στη μούρη της να της γλύψω το μουνί αλλά δεν τα κάνω αυτά γιατι σιχαίνομαι. Στο τέλος πάλι καθιστή αυτή όρθιος εγώ, πίπα και άδειασμα οισοφάγο. Καλό ήταν χρόνος μπόλικος όχι ότι χρονομέτρησα κιόλας αλλά δεν κατάλαβα κάτι απο βιασύνες κλπ που έχω διαβάσει αλλού.
Στο τέλος πήγε νιπτήρα και άχισε να φτύνει με μανία και να ψιλοξερνάει.
Μετά με ευχαρίστησε και μου είπε να γίνω πελάτης. Θα γίνω της είπα.
Μου είπε επίσης να γράψω κόμμεντ (εννοούσε κριτική) στο ιντερνετ. Το έκανα και ελπίζω να βοήθησα πρώτα αυτήν και μετά όποιον διαβάζει αυτές τις γραμμές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
58
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2015
Full Extra CULT!!!!!!!!! Κουλ Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1