Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Κυριακή το μεσημέρι αναζητούσα ένα καλό MILF για να εκτρονωθώ πριν ασκήσω νηφάλιος τα εκλογικά μου καθήκοντα. Πέρασα από Καλύμνου 48Α για την Χριστίνα (έχουν γραφτεί πολλά καλά για την ακά πίπα της) αλλά δυστυχώς δεν την πέτυχα.
Διαβάζοντας στην Ημερήσια ενημέρωση οτι η Κατερίνα η Σέρβα (που δούλευε παλιά στο Αλκιβιάδου 16Γ) έχει μεταφερθεί στον εν λόγω οίκο, έκανα ένα πέρασμα από τον πεζόδρομο της Διδύμου και ανέβηκα τα σκαλάκια του οίκου. Περνάω στο ανανεωμένο σαλόνι και η ευγενική τσα2 μου λέει οτι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο. Σε λίγα λεπτά βγαίνει η Κατερίνα. Οσοι δεν την γνωρίζουν από το Αλκιβιάδου 16Γ που δούλευε, είναι σχετικά ψηλή, καστανομελαχρινή MILF (γύρω στα 40) με ωραίο 3,5 πεσμένο φυσικό στήθος(SAGGY), αλλά όχι νερουλιασμένο, με σκούρες μεγάλες θηλές και μεγάλες ρώγες. Ο σωματότυπος της και τα βυζιά της μοιάζουν πολύ με το άλλο αστέρι της Αλκιβιάδου, της Νταϊάνας. (Αααχ Νταίάνα....μας λείπεις...) Πληρώνω και περνάω στο μέσα δεξιά δωμάτιο (αυτό που είχε παλιά ένα σαράβαλο κρεββάτι). Το σαραβαλιασμένο κρεββάτι είχε αντικατασταθεί με κατασκεύασμα από τα υαλότουβλα. Ο χώρος σχετικά καθαρός. Το AirCondition δούλευε χαμηλά.

Αρχίζω και γδύνομαι και σε λίγο μπαίνει στο δωμάτιο η Κατερίνα, ευδιάθετη και χαμογελαστή. Χαιρετιόμαστε (δεν με θυμόταν από παλιά, άλλωστε τότε ήμουν σταθερός πελάτης της Νταϊάνας), και όπως κατευθύνομαι προς τον καλόγερο για να τακτοποιήσω τα ρούχα μου, έρχεται από πίσω μου και αρχίζει να με αγκαλιάζει, να με χαϊδεύει και να μου γλύφει την πλάτη και τον λαιμό με την γλώσσα της. Δούλευε την γλώσσα της πινέλο με μεγάλη μαεστρία.¨Είμουν φρεσκοπλυμένος από το σπίτι και το απολάμβανα. Στην συνέχεια, γυρνάω ώστε να την έχω κατά πρόσωπο και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα. Οχι επίμονα και βαθιά, αλλά ελαφρά περάσματα. Η αναπνοή της μύριζε στοματικό διάλυμμα. Το όλο σκηνικό με κάνει αμέσως τούρμπο.

Στην συνέχεια, όπως ήμουν ακόμα όρθιος, αρχίζει να κατεβαίνει με αργές κινήσεις προς τα κάτω, φιλώντας και γλύφοντας γύρω-γύρω από την ευαίσθητη περιοχή, κοιτάζοντας με στα μάτια. Με το που της έδωσα να καταλάβει οτι δεν είχα πρόβλημα να συνεχίσει με ακά, κατευθείαν τον έβαλε στο στόμα και η γλώσσα της έδινε ρεσιτάλ, κάνοντας και ένα ελαφρύ Deep Throat. Αφού συνεχίσαμε για λίγο έτσι, την σήκωσα ώστε να έχω πρόσβαση στις βυζάρες της. Βυζάρες που χαίρεσαι να κρατάς στα χέρια σου και ρώγες μεγάλες και καυλωμένες που φχαριστιέσαι να πιπιλάς. Αφού ασχολήθηκα με τα βυζιά της για αρκετή ώρα, την ξάπλωσα στο κρεββάτι για να την γλύψω. Το δέχτηκε με ευχαρίστηση. Το μουνάκι της είναι καθαρό, ξυρισμένο, με ευμεγέθη (όχι τεράστια) σαρκώδη μουνόχειλα, απόλαυση για τους λάτρεις του σπορ. Υγράνθηκε γρήγορα και άφησε να της βάζω δάχτυλο. Παρόλο που έδειχνε να το απολαμβάνει, δεν έχυσε, παρά τις προτροπές μου. "Αν χύνω με κάθε πελάτη, σε 1/2 ώρα δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου".

Ημουν αρκετά καβλωμένος από το όλο σκηνικό. Ενα πρόβλημα με την μέση μου δεν με αφήνει να κάνω και πάρα πολλά στο κρεββάτι, έτσι σηκώθηκα πάλι όρθιος και της ζήτησα να μου κάνει Ισπανική και να τελειώσω στα βυζιά της. Το δέχτηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Γραπώνει λοιπόν με τις βυζάρες της το εργαλείο, και την αρχίζω σε ένα δυνατό Titty Fuck, ενώ αυτή με κοίταζε στα μάτια. Ανά διαστήματα τον απελευθέρωνε από τα βυζιά της, του έριχνε ένα γρήγορο πέρασμα με την γλώσσα και στην συνέχεια τον ξανάβαζε στις βυζάρες της. Στο ισπανικό είναι μαστόρισσα, αφού τα βυζιά της τα σήκωνε με τέχνη από κάτω έτσι ώστε αφενός οι ρώγες να κοιτάνε προς τα πάνω και μέσα, αφετέρου να γραπώνουν όλο το μήκος του εργαλείου. Το τέλος δεν άργησε να έρθει. Σηκώθηκε, και μου έφερε χαρτί για να σκουπιστώ. Το σπέρμα μου είχε αρχίσει να κατεβαίνει προς τις ρώγες της.

Στην συνέχεια πιάσαμε λίγο κουβεντούλα. Μου είπε οτι γέννησε πρόσφατα (προφανώς με καισαρική, υπάρχει κάποιο σημάδι στην κοιλιά της). Παρόλα αυτά, το σώμα της δεν έχει χαλάσει και δεν διέκρινα εμφανείς αντιαισθητικές ραγάδες.

Απ οτι κατάλαβα, δουλεύει πλέον μόνιμα στο εν λόγω οίκημα την πρωινή βάρδυα. Εμπειρη γυναίκα, ξέρει πως να σε κάνει να περάσεις ωραία, με ωραίο χαμόγελο (όχι προσποιητό). Προτείνεται για τους λάτρεις των MILFάκηδων, των Saggy Tits, και γι αυτούς που πιστεύουν στο ρητό "Οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες".

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
patrick
Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
356
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2015
..επακριβώς!
07 Ιουλίου, 2015
πρωκτικό κάνεις ακόμα? ή το έκοψε?
07 Ιουλίου, 2015
All right now Ναι!

http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=81943.msg1671426#msg1671426
B
bakalhs
07 Ιουλίου, 2015
μια σερβα απ'τα καρπαθια..
18 Ιουλίου, 2015
Δηλαδή η Κατερίνα η Σέρβα (όπως λεγόταν στο Αλκ16Γ) είναι τελικά Ρουμάνα ?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5