Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 35 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις στις 13.00. Καινούργια κοπέλα είπε η υπηρεσία Λίλη την λένε , εγώ θα την ονόμαζα Σοφία από το Σοφία Λόρεν επειδή της μοιάζει αλλά αυτή δεν θέλει. Περίμενα λίγο και βγήκε ξυπόλυτη μια μελαχρινή ψηλή με κατσαρό μαλλί με κανονικό σώμα (έτσι φαίνεται αρχικά) και 3άρια βυζί .Πρόγραμμα με κώλο.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , ζήτησα από την υπηρεσία να ανοίξει το αιρ κοντίσιον που ήταν κλειστό. Το έκανε όταν μου έφερε τα ρέστα. Μετά από μερικά λεπτά ήρθε στο δωμάτιο η Λίλη , ξιπόλητη όπως σαλονάρει…Μιλάει ελληνικά , είναι 28 χρονών από την Ουκρανία , στο δωμάτιο ήρθε πλήρως εξοπλισμένη… μωρομάντιλα , κρέμα , τζέλ και 3 προφυλακτικά με γεύση μπανάνα . Χαμογελαστή αλλά αμίλητη . Σηκώθηκα και την πλησίασα . Ξεκίνησα να την φιλάω στον λαιμό. Φορούσε κάτι σαν κορσέ που όταν της το έβγαλα φανερώθηκε η κοιλίτσα που είχε , χαλαρή και σημάδια από γέννα , της έβγαλα το κίτρινο σουτιέν και αποκαλύφτηκαν τα βαριά 3άρια ελαφρώς πεσμένα βυζιά της. Τα χούφτωσα και τα έγλειψα , φιλιά ανταλλάξαμε μερικά πεταχτά . Αυτή κόλλησε και έγλειφε μόνο το αριστερό στήθος μου. Της είπα να γλύψει , έσκυψε μπροστά μου πήρε προφυλακτικό από το κρεβάτι το άνοιξε και μου το φόρεσε. Πίπα μέτρια και όχι βαθιά αλλά για πολλή ώρα ενώ έκανε και περάσματα από τα αρχίδια. Την έπιασα την σήκωσα και την γύρισα προς τον τοίχο , μπήκα στο μουνάκι της , πισοκωλλητό στα όρθια , δυνατό γαμίσι ενώ έπαιζα με τις βυζάρες της. Αλλαγή στάσης και στήσιμο στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα , αρχικά από μουνί ενώ στην συνέχεια ζήτησα το κωλαράκι της , έβαλε λίγη κρέμα και έπαιξε την κωλοτρυπίδα της. Μπήκα μέσα της σχετικά εύκολα , δεν κλέβει με την στάση της ενώ τον παίρνει ωραίο , πέντε λεπτά κωλογαμίσι μέχρι που τελείωσα . Μού έδωσε μωρομάντιλο για να βγάλω το προφυλακτικό και ένα για να σκουπιστώ.
Φόρεσε εσώρουχα και κορσέ μου χαμογέλασε και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δώδεκα λεπτά , ένα καλό γαμίσι και τίποτα παραπάνω .



Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Λίλη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
195.695
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού