Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα βράδυ στις 21.50. Για την Χριστίνα μου μίλησε φίλος συναγωνιστής , έτσι πήγαμε στοχευμένα για να την δω. Η Χριστίνα δούλεψε για μια δύο μέρες στο Ιάσωνος 46 και έπειτα εξαφανίστηκε. Τότε δούλευε με το όνομα Χριστίνα , εδώ η υπηρεσία η ξανθιά με τις βυζάρες την παρουσιάζει ως Μαρία , αν την ρωτήσεις αυτήν μέσα σου λέει Χριστίνα , άρα καταλήγω στο Χριστίνα.
Ρουμάνα μελαχρινή με κοντό μαλλί , μπορεί να την πετύχετε και με ποιο μακρύ μαλλί μίας και εμφανίζεται και με τρέσες , δουλεύει διπλοβάρδια από το πρωί μέχρι τις δώδεκα παρά το βράδυ. Δεν μιλάει καθόλου ελληνικά αλλά και καθόλου αγγλικά , είναι 24 ετών λεπτή με ωραίο σχηματικά κωλαράκι και 1.5άρι βυζί σάπιο/νερουλό…..

Πολύ ευδιάθετη , έμπαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο , τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί , δείχνουν ότι θα μπουν και ντουζιέρες αλλά επειδή η λεπτομέρειες κάνουν την διάφορα….τα σεντόνια με τα λιοντάρια τα θυμάμαι από πολλά πολλά χρόνια πίσω μίας και γαμούσα πολύ συχνά σε αυτό τον οίκο .

Έβγαλε τα εσώρουχα της , και κάθισε γονατιστή δίπλα μου , έπαιζα με το μουνάκι της ενώ αυτή μου χάιδευε την μεγάλη κοιλιά μου. Μου έδωσε αρκετά φιλιά στο στήθος καθώς και γλωσσόφιλα , πήγε να μου περάσει προφυλακτικό , της έκανα κίνηση ότι θέλω χωρίς , μου είπε αρχικά όχι αλλά μετά μου έδειξε με τα δάκτυλα της δέκα , της απάντησα πέντε και φυσικά δέχτηκε. Σηκώθηκε πήγε στην πόρτα και φώναξε στην υπηρεσία να της φέρει τα μωρομάντιλα που είχε ξεχάσει να πάρει μαζί της.

Ξεκίνησε πίπα πολύ καλή και βαθιά , την γύρισα σε στάση 69 και έγλειψα το μουνάκι της , της άρεσε πάρα πολύ και έδειξε να το ευχαριστιέται , όταν σταμάταγα για να πάρω μία ανάσα με έγλυφε ακόμα πιο έντονα και ρούφαγε τα αρχίδια , συνεχίσαμε για λίγα λεπτά και την σταμάτησα για να μην χύσω.

Πέρασμα προφυλακτικού και μόνο μία στάση , στα τέσσερα , πολύ καλό στήσιμο , την γάμαγα πισωκολλητα για λίγα λεπτά και στο τέλος αφού έβγαλα το προφυλακτικό έχυσα στα βυζάκια της μόνο και μόνο επειδή δεν πρόλαβα να το κάνω στο στοματάκι της. Μου έδωσε μωρομάντιλο να σκουπιστώ ενώ αυτή σηκώθηκε και πλύθηκε στον νιπτήρα .

Στο δωμάτιο έκατσα χωρίς ενόχληση σχεδόν δεκαπέντε λεπτά και τα λεφτά της τα άξιζε. Την Τρίτη πέρασε μαζί της και ο φίλος συναγωνιστής αφού περίμενε οκτώ άτομα να περάσουν πρίν από αυτόν….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.166
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού