Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 182 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 12.10. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στρατηγό farkeli και ραντεβού για καφεδάκι , έχοντας ένα 20λέπτο στην διάθεση μου μπήκα στοχευμένα σε 3-4 σπιτάκια για να πετύχω την Ρόζα για να περάσω μαζί της. Δεν δούλευε και νιώθοντας μεγάλη ανάγκη να χύσω αποφάσισα να περάσω με την Μαρία εδώ. Πρόκειται για μια μελαχρινή Ρουμάνα(πριν ήταν ξανθιά) 21 ετών , σώμα με λίγα πιασιματάκια που δεν χαλάνε καθόλου την συνολική της εικόνα , ωραία κωλάρα και 3άρια + βυζιά.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , ελληνικά δεν μιλάει και τα αγγλικά της είναι πολύ φτωχά. Στο δωμάτιο ήρθε όπως σαλονάρισε….δηλαδή ολόγυμνη. Ήρθε και κάθισε γονατιστή δίπλα μου. Έπιασε κατευθείαν το καυλί μου και άρχισε να το παίζει άγαρμπα. Χούφτωνα τις βυζάρες της και της έγλυφα , κανένα προκαταρκτικό κατευθείαν
πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Η πίπα της άτεχνη άγαρμπή ρηχή και με πολύ χέρι .

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση ιεραποστολικό , πριν μπω μέσα της έσκυψα να την γλύψω , για πολύ λίγο μίας και γρήγορα μου τράβηξε το κεφάλι. Μπήκα στο μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω χαλαρά μίας και περισσότερο ασχολούμουν με τις βυζάρες της. Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , ωραία θέα αλλά όχι και καλή στάση σώματος . Μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω αλλά έπρεπε συχνά να διορθώνω την στάση της , συνέχισα την προσπάθεια για λίγο ακόμα μέχρι που της είπα να γυρίσει να χύσω στις βυζάρες της.

Βγήκα από μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό , την γύρισα ανάσκελα ανέβηκα από πάνω της και παίζοντας τον πούτσο μου έχυσα στις βυζάρες της , ενώ αυτή με τα χέρια της έκρυβε το πρόσωπο της για να μην την πετύχει καμία αδέσποτη.

Στο δωμάτιο έκατσα ένα δεκάλεπτο. Κορμί ότι πρέπει για γαμίσι αλλά μέχρι εκεί…πίπα άθλια προκαταρκτικά συμμετοχή τίποτα……Μια φορά απλά για προσθήκη στο παλμαρέ….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.112
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού