Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 82 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στις 01.30 . Την Ντιάνα την είχα πάρει πρώτη φορά τέλος Φεβρουαρίου , ήταν πολύ μαζεμένη παρά το πολύ σεξι σαλονάρισμα. Τότε είχα κάνει μία πρόβλεψη στην κριτική μου “Μικρή συμμετοχή , μέτρια ως κακή πίπα ……δεν ξέρω αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα βελτιωθεί πολύ όταν πάρει τα πάνω της , γιατί το λέω ? έτσι είχα νιώσει όταν πρωτοπήρα την Μαρσέλα στο δίπλα σπιτάκι , είχα περάσει μέτρια αλλά μέσα μου μου είχε κολλήσει ότι αυτή η κοπέλα θα πάρει τα πάνω της και θα βελτιώσει τις υπηρεσίες της , το είχα γράψει στην κριτική μου και χαίρομαι διότι μαθαίνω και διαβάζω ότι δικαιώθηκα για την πρόβλεψη μου. Οψόμεθα λοιπόν… ”

Σήμερα λοιπόν πέρασα για να δώ την πορεία της. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο μίας και δεν είχε καθόλου κίνηση. Ήρθε χαμογελαστή στο δωμάτιο , έβγαλε τα άσπρα εσώρουχα της καθώς και τα τακούνια της και ξάπλωσε δίπλα μου. Ξεκίνησε να μου χαϊδεύει το στήθος και την πούτσα. Εγώ έτριβα τα βυζάκια της καθώς και το μουνάκι της. Ήρθε από πάνω μου , την έφερα κοντά μου και άρχισα να δαγκώνω τις ρόγες της . Ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό και στο στήθος και κατέβηκε πιο κάτω.

Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της καλή υγρή και σχετικά βαθιά , υπήρχαν αυξομειώσεις ρυθμού , της ζήτησα/έδειξα να μου γλείψει και τα αρχίδια κάτι που έκανε. Στην συνέχεια την γύρισα σε στάση 69. Ωραίο μουνάκι για γλείψιμο , την έγλειψα για αρκετή ώρα ενώ και αυτή συνέχιζε την πίπα σε πιο αργούς ρυθμούς , έδειξε να της αρέσει .

Πέρασμα προφυλακτικού , έβαλε αρκετή κρέμα στο μουνάκι της , πρώτη στάση της είπα να ανέβει από πάνω , καλή συμμετοχή αλλά αρκετά τραβηγμένα βογγητά , αλλαγή στάσης , την έστησα στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , συνέχισα να την γαμάω τώρα σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά το τέλος δεν το αισθανόμουν να έρχεται γρήγορα μίας και λόγω μεγάλης ποσότητας κρέμας δεν υπήρχε η κατάλληλη τριβή , αλλαγή στάσης , τρίτη και τελευταία σε ιεραποστολικό , την γαμούσα μπαίνοντας αρκετά βαθιά μέσα της , φώναζε λες και την σκοτώνουν…επιχείρησα να την φιλήσω διότι δεν μπορούσα να την ακούω , ανταποκρίθηκε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε αργά , μετά από μερικά λεπτά τελείωσα .

Σηκώθηκα να πλυθώ , πήρε τα εσώρουχα στο χέρι , φόρεσε τα τακούνια της , μου έδωσε ένα φιλί στον ώμο μου χτύπησε το δεξί κωλομάγουλο και αποχώρησε. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από 20λέπτο. Δεν βιάστηκε καθόλου , είχε καλή συμμετοχή , η πίπα της καλή , σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη φορά , στα αρνητικά η χρήση αρκετής κρέμας και τα πολύ ψεύτικα επιφωνήματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.782
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού