Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 73 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 13.05. Την Μελίσσα την πήρα πρώτη φορά στις 09/05 , είχα περάσει πάρα πολύ καλά , όπως και τις επόμενες δύο φορές που την πήρα. Σήμερα ήταν η 4η φορά μέσα σε δύο βδομάδες που την πήρα.

Ανέβηκα τα σκαλιά χτύπησα το κουδούνι και η τσατσα μου είπε να καθίσω , κλασσικά δούλευε η Μελίσσα μαζί με το μπάζο την Βανέσα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα όπως κάνω πάντα ανεξάρτητα αν πρίν λίγα λεπτά είχα κάνει μπάνιο.

Μετά από 3-4 λεπτά η Μελίσσα ήρθε στο δωμάτιο , σηκώθηκα από το κρεβάτι την πλησίασα και άρχισα να την χουφτώνω πάνω από τα εσώρουχα , ψιλοτραβιόταν και ήθελε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Δεν της χάλασα το χατίρι. Ξάπλωσα και την έφερα από πάνω μου , της έβγαλα τα εσώρουχα , και την έφερα κοντά μου , επιχείρησα να την φιλήσω αλλά γύριζε το κεφάλι της ή μου έδινε πεταχτά φιλιά στα χείλη , καμία σχέση με τις άλλες 3 φορές που την είχα πάρει. Ασχολήθηκα αρκετά με τις βυζάρες της και δαχτύλιζα το μουνάκι της , μου έπιανε το χέρι και ήθελε να μου ξεκινήσει πίπα , την άφησα , ξεκίνησε πίπα , αυτή την φορά ήταν πολύ ρηχή και πραγματικά αερόπιπα , δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις προηγούμενες φορές .

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση κάθισα στην πολυθρόνα που έχει το δωμάτιο και της είπα να με καβαλήσει , το έκανε , τον ρυθμό τον έδινε εγώ ανεβοκατεβάζοντας την με τα χέρια μου πάνω στον πούτσο μου. Μου είπε να αλλάξουμε στάση γιατί πόναγαν τα πόδια της. Την έστησα στα τέσσερα , την γάμισα λίγο από το μουνί πισωκολλητά , πήρα το τζέλ στα χέρια μου , όσο την γαμούσα έβαλα τζέλ στην κωλοτρυπίδα της και την προετοίμαζα για πρωκτικό. Σταμάτησα , βγήκα από το μουνί της και εισχώρησα στην κωλοτρυπίδα της. Ξεκίνησα να την γαμάω αλλά αυτή την φορά καμούριαζε το σώμα της και δεν μπορούσα να γαμίσω καλά , ενώ μου είπε ότι πρέπει να τελειώνω …. Βγήκα από μέσα της έβγαλα το προφυλακτικό και της είπα να μου πάρει πίπα να την χύσω στο στόμα , μου αρνιόταν αν και τις 3 προηγούμενες φορές είχε κάτσει μια χαρά , τον έπαιξα και έχυσα στα βυζιά της.

Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12 λεπτά , αν δεν την είχα πάρει άλλες 3 φορές θα νόμιζα ότι γάμισα άλλη κοπέλα…καμία σχέση με τις προηγούμενες φορές , βιαστική , φιλιά δεν ήθελε , πίπα χάλια , τελειωτικό δεν δέχτηκε …. Νομίζω ότι έκλεισα μαζί της ….απο την άλλη όμως με τις εμπειρίες που έχω με μαυρούλες το ¾ καλές φορές πρόκειται για καταπληκτικό ποσοστό επιτυχίας….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 24, 2015
Όνομα κοπέλας
Μελίσσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.110
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2015
Φιλε η Μελισσα διαθετει πεταχτο κωλο?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1