Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 73 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Σάββατο μεσημέρι στις 15.00 , νωρίτερα έκανα ένα πέρασμα από δύο ελαιοτριβεία αλλά έφυγα άπραγος μίας και δεν πέρασα με κάποια. Πέρασα από Μαραθώνος και Αχιλλέως αλλά τα ίδια και τα ίδια , έστριψα Κωνσταντινουπόλεως για να γυρίσω σπίτι και είδα μια μαυρούλα κοντοπούτανο με τακούνια τζήν και κολλητό μπλουζάκι να περπατάει , ο κώλος της ήταν ποίημα , πάρκαρα και περίμενα να την ακολουθήσω να δώ που θα πάει μίας και υπέθεσα για να περπατάει στην περιοχή ότι θα είναι της δουλείας . Για άλλη μια φορά το ένστικτό μου δεν λάθεψε. Ακλουθώντας την διακριτικά και από απόσταση την είδα να διασχίζει κάθετα την Κωνσταντινουπόλεως περνώντας τις γραμμές και να κατευθύνεται προς Ιωαννίνων. Δεν πρόλαβα να δώ σε ποιο από τα δύο μπήκε και λέω ποιο από τα δύο γιατί μετά από δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό ήταν ανοιχτός και ο όροφος . Μπήκα πρώτα στο ισόγειο ,δούλευε η Κορίνα ξανθιά μιλφ με το μαλλί αλογοουρά , κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ και με 30 ευρώ ή μασαζ ή 69 ή αυταρχικό .

Ανέβηκα πάνω η υπηρεσία αρχικά μου έδειξε την Βανέσα , ξανθό μπάζο κατσαρομάλικο χοντρούλα με 2άρι βυζί , την έχω πετύχει σε πολλά μπουρδέλα και στούντιο 3ης διαλογής τα τελευταία 12 χρόνια , με ρώτησε αν θα περάσω και της απάντησα με ερώτηση αν υπάρχει κα άλλη κοπέλα , είναι πολύ καλή συνέχισε η υπηρεσία λέγοντας για την Βανέσα , όταν έκανα να φύγω μου είπε ότι έχει άλλη μια κοπέλα που ετοιμάζεται την Βραζιλιάνα Μελίσα , αν θές περίμενε να την δείς είπε ενώ με ενημέρωσε για τα προγράμματα , πρόγραμμα με ακα στα 20 ευρώ ενώ στα 30 έχει τα πάντα όλα , 69 μασάζ πρωκτικό. Βγήκε η Μελίσα στο σαλόνι με μαύρα εσώρουχα και κόκκινες γόβες , κοντοπούτανο με κανονικό σώμα υπέροχο κώλο και 2.5άρια βυζιά . Έχώ φάει πολλές φόλες με μαυρούλες αλλά μου αρέσουν οι άτιμες , το πολύ πολύ να φάω μια ακόμα είπα αλλά με είχε φτιάξει από τον δρόμο που την είδα να περπατάει…

Πλήρωσα 30 ευρώ για φούλ πρόγραμμα και πέρασα στο δωμάτιο , η υπηρεσία μου έφερε και το κοντρόλ του αιρ κοντσίσιον κάνε κουμάντο εσύ μου είπε και το άφησε στο κομοδίνο. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε στο δωμάτιο η Μελίσα ενώ περπατούσε κάπως άτσαλα μίας και οι γόβες της ήταν μεγάλες….. Την ρώτησα από πού είναι Βραζιλία απάντησε , ποίος ξέρει , πάντως ούτε ελληνικά καταλάβαινε καλά ούτε αγλλικά , το ίδιο ίσχυε και για την ομιλία της. Μου έδειξε ότι είναι 37 χρονών , δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά είχε κορμί 25άρας.
Την έφερα από πάνω μου , της έβγαλα το σουτιέν και ασχολήθηκα με τα βυζιά της , χούφτωσα τα απίθανα κωλομέρια της και της έβαλα κατευθείαν κωλοδάχτυλο , καθόταν χωρίς διαμαρτυρίες , επιχείρησα να την φιλήσω , ανταποκρίθηκε αμέσως , το στόμα της μύριζε στοματικό διάλυμα ενώ τα φιλιά της ήταν κανονικά γλωσσόφιλα και όχι πεταχτά. Φορώντας ακόμα το στριγκάκι της τριβόταν πάνω στον πούτσο μου ενώ εγώ συνέχιζα να της βάζω κωλοδάχτυλο , την σήκωσα με τα χέρια μου στην κυριολεξία σαν πούπουλο και την τοποθέτησα μπρούμυτα , της έβγαλα το στρίνγκ και την έβάλα να τουρλώσει την κωλάρα της , ξεκίνησα να γλύφω τόσο το μουνάκι της όσο και την κωλοτρυπίδα της , ήταν πεντακάθαρη τουλάχιστον όσον αφορά οπτικά και από οσμές , δεν μύριζε ούτε το δέρμα της αυτή την χαρακτηριστική οσμή που έχουν οι μαυρούλες. Ανέβηκα από πάνω της τοποθέτησα την πούτσο μου ανάμεσα στα κωλομέρια της και τριβόμουν , ταυτόχρονα χούφτωνα τις βυζάρες της.

Την “ελέυθερωσα” από το βάρος του κορμιού μου , γύρισε και πήρε την πούτσα μου στο στόμα της , πίπα καλή βαθιά και υγρή και όχι αερόπιπα που κάνουν συνήθως οι μαυρούλες. Της είπα να μου βάλει προφυλακτικό , έβαλε λίγη κρέμα στην κωλοτρυπίδα της. Την έστησα στα τέσσερα , μπήκα στον κώλο της απότομα και έβγάλε μια μικρή κραυγούλα , δάγκωνε να χείλη της ενώ γύριζε το κεφάλι της για να την φιλήσω , την γάμισα λίγο στα τέσσερα και στην συνέχεια την έκανα ένα με το κρεβάτι , χωρίς να βγώ από τον κώλο της της έσκιζα την κωλοτρυπίδα της ,αποζητούσε συνέχεια τα φιλιά μου , με το χέρι μου έπαιζα το μουνάκι της , έβγαίνα από τον κώλο της και έμπαινα ξανά όλο και ποιο βαθιά , σταμάτησα για να μην χύσω γιατί είχα καυλώσει πάρα πολύ . Την έστησα στην άκρη του κρεβατιού και έκανα ακόμα ένα σπατουλάρισμα με την γλώσσα μου στην υπέροχη κωλοτρυπίδα της. Ξαναμπήκα μέσα της και την γάμαγα δυνατά , την γύρισα ανάσκελα , γάμισα για μερικά δευτερόλεπτα το μουνάκι της και μετά σηκώνοντας τα πόδια της ψηλά ξαναμπήκα στην κωλοτρυπίδα της. Βογκούσε από καύλα , της είπα ότι θα την χύσω στο στόμα , έβγαλα το προφυλακτικό ανέβηκα από πάνω της και έφερα τον πούτσο μου στο στόμα της , με έγλυφε , τα πρώτα χύσια έπεσαν στο στόμα της μετά όμως έκλεισε το στόμα της και τα υπόλοιπα πήγαν στα χείλη της στον λαιμό και τα βυζιά της , σηκώθηκε με τα χύσια να κρέμονται από τα χείλη της. Πήγε στον νιπτήρα και πλενόταν για πολύ ώρα , σηκώθηκα και πήγα και χούφτωνα τον κώλο της. Μου έκανε νόημα να πλυθώ , πήρε σαπούνι και μου σαπούνιζε τον πούτσο ενώ αυτός ξανακάυλωσε…..μετά με ξέπλυνε . Της είπα να μου πάρει μια πίπα , προφανώς νόμισε χωρίς να της δώσω άλλα λεφτά και είπε όχι , έσκυψε με έγλυψε μια δύο φορές φόρεσε τα εσώρουχά της και πήγε να φύγει από το δωμάτιο. Έλεγε συνέχεια ευχαριστώ ευχαριστώ και ξέχασε να φορέσει τις κόκκινες γόβες της. Την φώναξα , τις φόρεσε μου είπε ευχαριστώ μου έδωσε ένα φιλί και έφυγε.

Στο δωμάτιο έκατσα κοντά 20 λεπτά , η απόδοση της Μελίσας ήταν έκπληξη και εκπληκτική , δεκτική , με συμμετοχή και χωρίς γκρίνιες. Θα ξανατιμηθεί άμεσα. Βγαίνοντας από το δωμάτιο την είδα στο μπάνιο να πλένεται πάλι , καλό αυτό δείχνει ότι της αρέσει η καθαριότητα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Μελίσσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.106
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού