Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 112 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 13.30 . Μόλις τελείωσα την παρτούζα με τις Νάντια και Νατάσσα στο Κολοκυνθούς 63 μπήκα σε 2-3 σπιτάκια πριν καταλήξω εδώ . Περίμενα για λίγο στο σαλόνι και βγήκε να σαλονάρει η Σοφία… καστανόξανθη μιλφ νταρντάνα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά με 2.5άρι βυζί. Πρόκειται για την Σοφία που δούλευε μαζί με την Νικόλ στο Ιάσωνος 1β δεξιά , αυτές τις δύο το είχα απωθημένο να της πάρω παρτούζα αλλά δεν μου καθόταν… Σήμερα που πέτυχα την Σοφία και έχοντας ακόμα καύλες παρόλο την κατάθεση που προηγήθηκε , είπα να εκπληρώσω το απωθημένο μου έστω κατά το ήμιση.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και δεν άργησε να έρθει η Σοφία στο σωμάτιο , κρατούσε προφυλακτικό και ένα μωρομάντιλο . Μιλήσαμε λίγο και έβγαλε τα εσώρουχα της. Ήρθε από πάνω μου και έφερε τα βυζιά της στο στόμα μου , άρχισα να τα γλύφω και να χουφτώνω την κωλάρα της. Ξεκίνησε να με φιλάει στα μάγουλα και πεταχτά στα χείλη μου μέχρι που αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Η ανάσα της μύριζε αλκοόλ
αλλά εντάξει , με φιλούσε και κατέβαινε προς τα κάτω , στήθος κοιλιά μπούτια …
Πήρε το μωρομάντιλο και καθάρισε σχολαστικά τα αρχίδια μου. Άρχισε γλυψαρχίδι μαεστρικό με πολύ σάλιο , μου τα μούλιασε για πολύ ώρα , μέχρι που πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της(δεν ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα , αλλά ήξερα ότι κάνει), πίπα μέτρια προς καλή , βαθιά αλλά και πολύ θορυβώδη μίας και έβγαζε κάτι σαν γρύλισμα/μουγκρητό καθώς με πίπωνε…

Πέρασμα προφυλακτικού ,πρώτη στάση την έστησα στα τέσσερα , καλή στάση σώματος ενώ και όλες οι κωλάρες στα τέσσερα φαίνονται καλύτερες απ ότι είναι στη πραγματικότητα. Από την αρχή δυνατό σφυροκόπημα με την Σοφία να μου λέει να την γαμίσω πιο δυνατά και να τρίβει το μουνάκι της. Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό , την γαμούσα τώρα άλλοτε σε ποιο αργούς ρυθμούς και άλλοτε σε ποιο γρήγορους ενώ ταυτόχρονα γλωσσοφιλιαζόμασταν με μανία… μετά από μερικά λεπτά τελείωσα.

Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από δεκάλεπτο , έχει διάθεση είναι δεκτική και συμμετέχει , ίσως να περίμενα να είναι ακόμη καλύτερη στην πίπα , όχι ότι ήταν κακή , μια τίμια επιλογή κα μπαίνει και αυτή στην μεγάλη λίστα μου αυτών που θα ξανατιμήσω κάποια στιγμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 26, 2015
Όνομα κοπέλας
Σοφία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, truker και 3 άλλα μέλη

Σχόλια