Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 13.00 , από τα μαγαζάκια εδώ ξεκίνησα την βόλτα μου .Στο αριστερό δούλευε η Μιρέλα από Κολωνού 32γ , Κολωνού 27α κλπ , το ξανθό τσιγγανοειδές που για πάρτι της σφάζονται 2-3 πυρφόροι που βέβαια δεν ξέρω αν γνωρίζουν ότι βγαίνει κα με τους τρείς…. Εδώ στον δεξιά οίκο με υποδέχτηκε η Νάντια η ξανθιά κοντή χοντρούλα αλβανίδα μιλφ με τα ωραία πράσινα μάτια και το 2-2.5άρι πεσμένο βυζί , έχει δουλέψει σε αρκετά μαγαζιά πρόχειρα μου έρχονται τα Ιάσωνος 31(την είχα πάρει εκεί ) Ιάσωνος 36 , Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά κλπ ,με θυμάται και με ρώτησε αν θα περάσω , της είπα όχι , τώρα ήρθα να δώ τι παίζει και στα άλλα , περίμενε μου λέει έχει και άλλη κοπέλα.

Παράμενα δώ και την άλλη κοπέλα ενώ η Νάντια είχε αρχίσει το ψυστήρι , να περάσω να μου κάνει ωραία πίπα
και η άλλη κοπέλα να μου γλύφει τα αρχίδια. Μετά από λίγο , βγαίνοντας από δωμάτιο εμφανίστηκε μια ξανθιά χοντρή μιλφογκίλφ με 2άρια βυζιά και κάτασπρη επιδερμίδα , ήταν η Νατάσσα η Ουκρανέζα. Πέρνα να μου κάνεις σεφτέ μου είπε η Νάντια. Πόσο της λέω 20 ευρώ και για τις δύο μου απάντησε. Έκανα να φύγω και μου λέει 15 ευρώ και οι δύο για σένα.

Πλήρωσα και πέρασα , ξεντύθηκα φρεσκαρίστηκα και περίμενα τα μπαζάκια να έρθουν στο δωμάτιο . Η Νάντια είναι πιο διαχυτική και παιχνιδιάρα ενώ η Νατάσα είναι πιο χαμηλών τόνων και όχι τόσο εκδηλωτική. Ήρθαν στο δωμάτιο και οι δύο γυμνές ενώ η Νατάσα κρατούσε και μια άσπρη πετσέτα. Ξάπλωσε η μία δεξιά μου και η άλλα αριστερά μου. Με φιλούσαν στο στήθος και στον λαιμό ενώ η Νάντια έπαιζε ελαφρά τον πούτσο μου λέγοντας τι έχουμε εδώ..

Κατέβηκαν πιο χαμηλά , η Νάντια ήταν δίπλα μου παράλληλα με το κορμί μου ενώ η Νατάσσα κατέβηκε χαμηλά στα πόδια μου. Η Νάντια με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μωρομάντιλο και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Η πίπα της όπως την θυμόμουν βαθιά και υγρή , η Νατάσσα είχε χωθεί από κάτω και έγλυφε τα αρχίδια μου όσο μπορούσε σαν να γλύφει παγωτό , γλύψε να δεις τι ωραία πούτσα προέτρεψε η Νάντια την Νατάσσα. Η Νατάσσα το έκανε , η πίπα της δεν ήταν τόσο καλή όσο την Νάντιας αλλά εντάξει , όσο με έγλυφε η Νατάσσα η Νάντια είχε φέρει τα βυζιά της στο στόμα μου και τα έγλυφα ενώ έπαιζα με το μουνάκι της και το κωλαράκι της.

Συνεχίσαμε έτσι συνολικά για κάνα 6λέπτο , η Νάντια με ρώτησε αν θέλω να γαμίσω ή να χύσω με πίπα , της απάντησα ότι θα γαμίσω λίγο την Νατάσσα από κώλο και μετά θα σας χύσω , γέλασε η Νάντια ενώ η Νατάσα εξακολουθούσε να είναι συγκρατημένη . Πήρε και άνοιξε το προφυλακτικό η Νάντια , με έγλυψε πάλι για λίγο και μου το φόρεσε. Είπα στην Νατάσσα να στηθεί στα τέσσερα , έστησε την μεγάλη κωλάρα της , η Νάντια έπιασε τον πούτσο μου και τον οδήγησε στην κωλοτρυπίδα της Νατάσσας . Ο πούτσος μου μπήκε με ευκολία μέσα της. Την γάμισα για κάνα 3λέπτο από κώλο ενώ η Νάντια είχε καθίσει και μας κοιτούσε παίζοντας το μουνί της, οι κάυλες ήταν μεγάλες ήδη από τις πίπες έτσι είπα στις κοπέλες ότι θέλω να της χύσω στο στόμα .

Μού έβγαλαν το προφυλακτικό , σηκώθηκα όρθιος ενώ αυτές ήταν γονατιστές στο κρεβάτι , η Νάντια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της ενώ η Νατάσσα μου χάιδευε τα αρχίδια μου και τα κωλομάγουλα μου , με το χέρι της η Νάντια έβάλε τον πούτσο μου στο στόμα στης Νατάασας , μου τον έπαιξε μέχρι που έχυσα , τα πρώτα στο στόμα της Νατάσσας και τα υπόλοιπα στα βυζιά την Νάντιας.

Σηκωθήκαν και οι δύο και πήγαν να πλυθούν , με χαιρέτησαν και οι δυο με την Νάντια να λέει ευχαριστούμε αγόρι. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12-13 λεπτά. Εντάξει από εμφάνιση δεν σκίζουν οι κοπέλες αλλά με 15 ευρώ είχα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και γάμισα και κώλο , η Νάντια είχε περισσότερη συμμετοχή και παρακινούσε και την Νατάσσα . Ίσως να τις ξαναπάρω , είτε μαζί είτε την Νάντια μόνη της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 26, 2015
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Νατάσσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.112
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού