Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
H συνεύρεση έγινε στο καινούριο υπόγειο μαγαζί που άνοιξε δίπλα στα εννιάρια πρέπει να είναι το επτά.Εχθές το απόγευμα σε αυτό το μαγαζί εργαζόταν μία Έμυ,λεπτή,με καστανά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,τριάρια στήθη και μεγάλο τατού πίσω στην πλάτη.Τα Ελληνικά της αν και σπαστά είναι σε καλό βαθμό.Δήλωσε ότι είναι απο Βουλγαρία αν και δεν το αποκλείω να πρόκειται για Αλβανίδα.Το δέλεαρ που με έκανε να περάσω με αυτήν την κοπέλα ήταν το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό που ανακοίνωνε.Κατά τα άλλα πρόκειται για μεγάλη απάτη που δεν σέβεται το εικοσάρικο ενόψη μάλιστα και κρίσης και καλό είναι όσοι σκοπεύετε να διαθέσετε αυτό το ποσό να πάτε κάπου αλλού.
Δεν θα γράψω πάρα πολλά απο την συνεύρεση γιατί δεν γίνανε άλλοστε.Θα αρκεστώ μόνο να πω ότι η κοπέλα είχε αργήσει να έρθει στο δωμάτιο και όταν μπήκε μου ζήτησε και καλά συγγνώμη που άργησε λέγοντας μου ότι είχε κάποιον πρωτάρη που είχε μεγάλο άγχος και δεν μπορούσε να τελειώσει καί ότι πλήρωσε και δεύτερη φορά και θα πρέπει να ξαναπάει μετά απο εμένα στο δωμάτιο.Και μου έκανε και μία νύξη για τον χρόνο που είναι περιορισμένος.Το ποίημα της το είχε μάθει καλά.
Τα προκαταρκτικά ήταν λίγα και κυρίως περιελάμβαναν θωπείες και λειχίες των μαστών της.Μετά απο λίγο μου είπε να ξαπλώσω για να αρχίσουμε και αφού με ρώτησε για το στοματικό πως το θέλω και της είπα με καθάρησε με μωρομάντηλο.Το έβαλε στο στόμα της και άρχισε ένα τσιμπούκι μετρίας ηδονικότητας και σχετικά καλού βάθους.Μετά απο προτροπή μου έγλυψε απαλά με την γλώσσα της και τους όρχεις μου και μου είπε ότι την ενοχλούσαν οι τρίχες.Όταν της χάιδεψα το μουνάκι της μου είπε αν τα χέρια μου είναι καθαρά και της είπα ότι τα είχα πλύνει στον νιπτήρα.Μου είπε να μην το κάνω γιατί είχε αρπάξει κάτι που την ταλαιπώρησε αρκετό καιρό.Εγώ της είπα να πλύνω τα χέρια μου μπροστά της στον νιπτήρα και μου είπε ότι δεν έχουμε και πολύ χρόνο και δεν θξα μείνουμε για πολύ άλλωστε.Για 69 ούτε λόγος βέβαια προβάλλοντας την ίδια δικαιολογία και λέγοντας μου ότι είναι καθαρή κοπέλα.
Περνάει προφυλακτικό της λέω να ανέβει απο πάνω την φέρνω κοντά μου και αρχίζω να την πηδάω λείχοντας της το στήθος.Της χαιδεύω τα κωλομάγουλα και αρχίζω να της τα χουφτώνω και εκεί μου πετάει το θρυλικό "μην μου ανοίγεις τον κώλο". Εγώ ο καύμενος νόμισα ότι εννοούσε να μην της βάλω δάχτυλο αλλά αυτή δεν ήθελε να της τον πειράζω καθόλου συγκεκριμένα να μην πιάνω το σημείο αυτό για να μην κολλήσει πάλι όπως μου είπε.Τι να της πεις τώρα! Να της τραβήξεις ένα μπάτσο είναι το λιγότερό! Είχε και το θράσος να με ρωτήσει γιατί έπεσε το μόριο μου! Τις είπα μετά απόλα αυτά που με ξενέρωσες περιμένεις και να είναι όρθιος;
Τελικά για να μην κλάψω το εικοσάρικο μου ένας ήταν ο μονόδρομος.Το τσιμπούκι! Αφαιρώ το προφυλακτικό και την βάζω να μου ρουφήξει τα αρχίδια και κατόπιν το πέος.Ενώ με τσιμπούκωνε μου έκανε νόημα και με τα χέρια της να συντομεύω.Της τα έδωσα στο στόμα και τελείωσε!
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως και καλά πρόσεχε την υγιεινή της αλλά γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι έκανε κανονικά.Αυτό μου δίνει να καταλάβω ότι η κοπέλα θέλει να αποφύγει το γαμήσι με διάφορες φθηνές δικαιολογίες κοινώς να λουφάρει κάνοντας τα λιγότερα.
Απο μένα μαύρο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Έμυ
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού