Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 30 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μεσημέρι Ιουλίου. Μια ανεξήγητη επιθυμία μαστίγωνε τα νεφρά μου κάνοντας επιτακτική την ανάγκη όχι για απλο σεξ…αλλά για μια ανωμαλία περα από τα όρια. Ήθελα να κανω κάτι περα από τις δυνάμεις μου. Να γαμήσω ουρλιάζοντας ακούγοντας τραγούδια της Στικούδη, να το κανω με πέντε γριες ταυτόχρονα ή να παίρνω πισωκολλητα μια μαύρη και να το χώνω στο στόμα μιας λευκής. Ελέω κρίσης και ενός μόνο εικοσάρικου αποφάσισα να κανω σεξ με μια φούσκα λίπους.

Είχα πληροφορίες από έμπειρους πορνορεπόρτερ. Η Κωνσταντίνα αυτοπαρουσιαζόταν στο παρακμιακο μπουρδελακι της οδού Παιωνίου. Άθλιο ντεκόρ ακόμα μια άθλια εμφανισιακά ιερόδουλη. Η πιο χοντρή που έχω συναντήσει με απίστευτα μεγάλη περιφέρεια. Αυτοπαρουσιαζόταν ως «νταρντάνα». Μάλλον ως κοντή, χοντρή με τεράστιο κωλο.

Μπήκε στο δωμάτιο μετα από αρκετή ώρα αφού είχε πελάτη και μάλιστα κλειδώνει την εξωτερική πόρτα όταν είναι με πελάτη.
Οσο την περίμενα στο άθλιο δωμάτιο αναρωτιόμουν … «Θεέ μου, τι κάνω?»

Μπήκε μέσα κρύβοντας τα βυζια της και φορώντας τη φούστα της. Έσκυψε και την κατέβασε αλλά και παλι δεν μπορούσα να δω τίποτα. Τελικά ανέβηκε στο κρεββάτι…και ξάπλωσε δίπλα μου. Της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα και τότε… αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο. Μια θεόρατη κωλαρα πλαδαρή, μαυριδερή και χοντρές μπουταρες μεσα στο λίπος ενώ η κυτταρίτιδα έκανε στρώματα στρώματα παντού… Ήταν απίστευτο και αχανές θέαμα…σαν να θωρείς για πρώτη φορά τη θάλασσα μέσα στην άγρια απεραντοσύνη της, ή σαν να συναντάς ένα θεόρατο βουνό άγονο και απόκρημνο, σαν να βλέπεις ελέφαντα σε ζωολογικο κήπο. Έσκυψα το κεφάλι μου και προσκύνησα αποσβολωμένος. Τα χέρια μου τρεμάμενα ακουμπήσαν αυτή την πεδιάδα λίπους και με το άγγιγμα μου έκανε κύματα σαν λιβάδι που το μαστιγώνει ο αγέρας.

Μέγας είσαι Κυριε και θαυμαστά τα εργα σου.
Έσκυψα το κεφάλι μου και προσκύνησα αυτή τη φούσκα λίπους. Ανοιξα τα τερατώδη κωλομερια της και αποκαλύφθηκε η κωλοτρυπα και η θεόρατη μουναρα της, άγρια και καυτη σαν πληγη του Φαραώ. Την ακούμπησα και τρελάθηκα. Με χτύπησε σαν μουνικός ηλεκτρισμός…Έχωσα ένα δάχτυλο και μετα δυο που τα ρούφηξε αδηφάγα σαν μαύρη σκουληκότρυπα.
Η μπλε φάλαινα βογκούσε από το όργωμα των δαχτύλων μου. Έζεχνε ζεστή λάβα και μουνομπόχα παρα τις βεβαιώσεις της ότι το μουνακι της είναι καθαρο.

Τη γύρισα ανάσκελα και σήκωσε όσο μπορούσε τις ασήκωτες μπουταρες της. Συνέχισα να την οργώνω με τα δάχτυλα μου και πίεζα την κύστη της πάνω από αναρίθμητα στρώματα λιπώδους ιστού… Θα κατουριοταν πάνω της όπως πασπατευσα την άκρη του τραχήλου της και πιέζοντας την κύστη της. Ήθελα αυτή η μπλε φάλαινα να πετάξει νερό και φωτιά. Με σταμάτησε. Με κάλεσε να τη γλείψω.
Έκλεισα τα μάτια, σταυροκοπήθηκα και σκέφτηκα…Καλή αντάμωση!
Έσκυψα το κεφάλι και βούτηξα! Η μουνα της έζεχνε μέσα στην καυτή λάβα λίπους… Δοκίμασα πλαταγίζοντας με τη γλώσσα μου τη κλειτορίδα του κήτους. Κάποια λεπτά σκοτοδίνης.

Έπεσα πάνω της και άρχισα να τρίβομαι. Αχ να με παίρνανε τα κύματα…
Μου λέει μπες. Ήμουν ακάποτος! Ερχόμενος με τον ηλεκτρικό θυμήθηκα εξω από το γήπεδο του Απόλλωνα μια επιγραφή που έγραφε «Cobra». Ήταν σημαδιακό? Θεέ μου, θα αξιωθώ λοιπόν? Έκλεισα τα μάτια μια στιγμή από το θάνατο.
«Έτσι θα μπω?» μονολόγησα.. «Όχι βέβαια, κάτσε να βάλω λάστιχο»… επιστροφή..ώστε θα ζήσω λοιπόν!
Μου έβαλε προφυλακτικο. Της σήκωσα με αρασέ τα ωσαν δέντρα πόδια της και στήθηκα ένα εκατοστό από την σκουληκότρυπα. Σήκωσα τα μάτια μου στον ουρανό και ούρλιαξα…
- From hell's heart I stab at thee; for hate's sake I spit my last breath at thee.!!!
Κάρφωσα το κήτος με όλη μου τη δύναμη, μια δυο τρεις φορές. Η μπλε φάλαινα βόγκηξε ολολύζοντας cult φράσεις από ταινίες του 80. Ένιωσα να με ρουφάει με δύναμη, ενιωθα σαν να έμπαινα ολόκληρος μέσα της, ή σαν να με ρουφούσε ως άλλος Ιωνάς.
- Θεέ μου! Παρε με τώρα! Ας πεθάνω !!!

Έχυσα σαν λωλος..και από την καυλα μου που ξεσπούσε αρχισα να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο στο προσκέφαλο…τόσες φορές όσες και οι ώσεις του σπερμάτου..μια δυο τρεις τέσσερις.

Η μπλε φάλαινα σηκώθηκε και κάτι έλεγε. Σαν τραγούδι. Συνειδητοποιησα ότι ήμουν μονος μου. Θα προτιμούσα να έφευγα μαζί της, το κουφάρι μου καρφωμένο πάνω της όπως του Ahab…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Mr.Fregoli
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Φεβ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
180
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 tremor, Κοράκι, Conan και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2015
Από τις πιο αστείες κριτικές που έχω διαβάσει...πραγματικά γέλαγα μόνος μου ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΚουλΚουλΚουλ
R
rotakis1
04 Ιουλίου, 2015
Αριστούργημα ως διήγημα ! Ωστόσο, κάποιες επαναλήψεις παρέλκουν, όπως και η φράση από το Μόμπυ Ντικ που ήδη έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε προηγούμενη κριτική ...

Κατά τα λοιπά, η γενναιότης του ανδρός εγείρεται απροκάλυπτη σε κάθε σημείο του σμιξίματος ...

review reaction 3 tremor
04 Ιουλίου, 2015
Κλαίω Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
04 Ιουλίου, 2015
τη σηκωσα με αρασε χαχαχαχαχα η πιο αστεια κριτικη με διαφορα Ναι!
04 Ιουλίου, 2015
Αριστούργημα!
04 Ιουλίου, 2015
ΗΡΩΑΣ...ΗΡΩΑΣ...!!!!!! Προσκύνημα Προσκύνημα Προσκύνημα
05 Ιουλίου, 2015
για βραβειο διηγηματος..
05 Ιουλίου, 2015
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ Ναι!Ναι!Ναι!
14 Σεπτεμβρίου, 2015
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ η κριτική σας .
Ζητω συγνώμη που διέφυγε της προσοχής μου .
Προσκύνημα Καπέλο
Είμεθα πολεμιστές της πρώτης γραμμής ! Θα πέσουμε μαχόμενοι για το καλό του κοΖμου τούτου .
review reaction 2 tremor
14 Ιουλίου, 2023
Είσαι μεγαντας θεος, γαμας ΚΑΙ σαν λογοτεχνης !!! μου θύμισες τον Μεγα Ανατολικό του μέγαντα Ανδρέα Εμπειρίκου !!! BRAVO !!! ΔΕΝ εχω λογια να περιγραψω αλλο !!! τα θερμοτατα συγχαρητήρια μου και πάλι !!!
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2