Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεσημεριανή επίσκεψη στην Πωλίνα, η καλύτερη – για μένα – αυτήν την περίοδο από άποψη υπηρεσιών σε αυτά τα χρήματα. Ρωσίδα, ψηλή, καλλίγραμμο σώμα για την ηλικία της, λίγο σπασμένο πρόσωπο αλλά γλυκο, όμορφα μάτια, κοντο αγορέ μαλλί, μελαχρινή, μέτριο στήθος, μεγάλη ρωγα, ποδάρες, κωλαρα.
Οι περισσότεροι τη γνωρίζουν.

Η τσατσα ευγενική, λιγάκι αμήχανη κάποιες φορές, αλλά εξυπηρετικότατη.
Ηλικιωμένος, ετοιμοθάνατος πιθανώς, κύριος περίμενε μεσα στο καμαράκι, και μου έκανε εντύπωση, αλλά μάλλον τον έβαλαν εκεί για να είναι πιο άνετα. Η υπηρεσία τον συνόδευσε στο δωμάτιο, μόλις άδειασε, και αυτος μπήκε σιγα σιγά με την μαγκούρα του (δεν τον είδα να βγαίνει αλλά αμφιβάλω). Δεύτερος ηλικιωμένος γενειοφόρος κύριος περίμενε αμήχανα στο σαλόνι. Τα δωμάτια γεμάτα. Η Πωλίνα ευγενική μοίραζε χαμόγελα βολτάροντας περα δώθε στα δωμάτια, κουνώντας την κωλαρα της και επιδεικνύοντας τις μακριές ποδάρες της ντυμένες με δικτυωτές μαύρες κάλτσες.

Αναμονή εικοσάλεπτη. Μπήκε μέσα ζητώντας συγνώμη για την καθυστέρηση. Στα του αγώνα φοβερή. Ξεκινήσαμε με γλωσσόφιλα που τα απολάμβανα, εχοντας κλειστά τα μάτια της, γευόμενος τη γλώσσα της και την «αμυδρή ρομαντική πουτσιλα» των συναγωνιστών. Με ρώτησε για ακαποτο τσιμπούκι και έγνεψα καταφατικά. Καραμέλωμα στα αρχιδια και επίμονη γλειφο/ρουφοκωλάδα που πραγματικά είχα «τεράστια ανάγκη»! Από τον καθρέπτη – όπως ήταν στημένη στα τέσσερα χάζευα την κωλαρα της και την απύθμενη κωλοτρυπίδα της. Φοβερο θέαμα.

Την ξάπλωσα ανάσκελα και τη γέμισα με γλωσσόφιλα. Την άρχισα σε ένα – κυρίως κλειτοριδικο – γλειφομουνι που το ευχαριστήθηκε με αναστεναγμούς. Μου πέρασε προφυλακτικό και αρχισα να την καρφώνω έτσι ιεραποστολικά γεμίζοντας την – παράλληλα - με νέα γλωσσόφιλα.

Ζήτησα την κωλοτρυπίδα της και στάθηκε στα 4. Ήταν παραπάνω από τις δυνάμεις μου αλλά έσφιξα τα δόντια. Μπήκα μέσα στην κωλοτρυπίδα της που ήταν ομολογουμένως πιο σφιχτή από τη μουναρα της. Έπεσα στην πλάτη της και την αρχισα στα γλειψίματα. Ελάχιστες εισχωρήσεις και ένιωθα να χύνω..

Έβγαλα το προφυλακτικο και την κάλεσα να τα πάρει στο στόμα όπως ήμουν γονατισμένος. Γύρισε ενώ έπαιζα τον πουτσο μου στο στόμα της και από κάτω είχε βάλει τα χέρια της για να μην πέσει σταγόνα. Τα φλόκια πετάγονταν κατά κύματα τη στιγμή που της είπα βογκώντας «σε χύνω Πωλίνα» ενώ αυτή ψέλλισε «δωστα μου όλα». Οι χούφτες γεμίσαν τόσα πολλά χύσια που έσταζαν. Μόλις τελείωσα την έπιασαν τα γέλια και μου έδειξε ποσο πολύ ψωλοχυμο είχα βγάλει. Απίστευτη ποσότητα τόσο που με έπιασαν και εμένα τα γέλια.

Με ευχαρίστησε, με φίλησε και βγήκε από το δωμάτιο αναρωτώμενη αν θα δουλεύει από Δευτέρα έτσι ή όχι.
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω με την Πωλινα. Όμως αξίζει αρκετές κριτικές σε περίοδους «ισχνών και πραγματικά άσχημων αγελάδων».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2015
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 amjik, lexritis, Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2015
Έλα ρε μύστη ,σε χάσαμε Ναι!Ναι!Καπέλο,πως και δεν δοκίμασες κανα αυταρχικό με την Πωλίνα να μας πει τι περειέχει αυτό το ρομαντικό βαλιτσάκι που μπαινοβγαίνει στα δωμάτια Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1