Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μπαινω στον οίκο και αντικρίζω την Άννα. Ομολογώ πως είναι απο τις ποιό ωραίες παρουσίες στον χώρο με ωραίο ανάστημα, ωραίο κορμί ωραίο αλλά μικρό στίθος και ωραίο, έκφυλο πρόσωπο. Παρατηρώ όμως μία σχετική ξινίλα στο πρόσωπο της με μία παράλληλη μαγκιά και αρνητική διάθεση για δουλειά. Δέν δίνω σημασία και δίνω το παράβολο για να μπω στο δωμάτιο. Η Άννα ήρθε σχετικά γρήγορα. Ανταλλάξαμε 2 κουβέντες ορθές κοφτές και χωρίς πολλά πολλά. Ξεκίνησε μία αδιάφορη πίπα και μετά ανέβηκε απο πάνω μου ωσπου την ώρα που ανεβοκατέβαινε της σκάω μία ελαφριά σφαλιάρα στον κώλο....ε, αυτό ήταν..άρχιζε να φωνάζει "και δέν σου είπα να μην το ξανακάνεις" λές και όλη την ώρα αυτό έκανα.. Money Mouth Μου έσπασε τα νεύρα και δέν μπορούσα να τελειώσω. Απο την αρχή ήταν λές και μου έκανε χάρη που με αφήνει να την γαμήσω. Τί να πώ? Υπάρχει πιθανότητα να τα έσπασε με κάποιον προηγούμενο και να ξέσπασε σε εμένα..Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να μήν της άρεσαν τα μούτρα μου..Στην δεύτερη περίπτωση θα μπορούσε να μου το πεί και να μήν με δεχτεί. Πιθανολογώ πως είναι μία κοπέλα λίγο μαγκιά κλανιά και δέν σηκώνει πολλά πολλά γιατί και σε προηγούμενες τσάρκες είχα παρατηρήση παρόμοια έκφραση στην φάτσα της. Λάθος δικό μου που απο την πρώτη στιγμή που είδα την έκφραση της δέν έκανα μεταβολή. Πρέπει οι κοπέλες να καταλάβουν πως εκτός απο ωραίο σώμα πρέπει να έχουν και μία ανάλογα όμορφη συμπεριφορά γιατί ο πελάτης αν μείνει ικανοποιημένος μπορεί να σε ξανατιμήσει.
Αυτά τα λίγα απο εμένα. Δέν υπάρχει καμία περίπτωση να την ξαναεπισκεφτώ.
Καλή συνέχεια μάγκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Stefanos the grait
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Μαϊ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
913
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2015
Το είχα ξαναγράψει και παλαιότερα,προτείνεται μόνο για μοντελογαμιάδες.
01 Ιουλίου, 2015
"Υπάρχει πιθανότητα να τα έσπασε με κάποιον προηγούμενο και να ξέσπασε σε εμένα.." Μη το παίρνεις προσωπικά, έτσι ήταν πάντα (Παρόλο που οφείλω να ομολογήσω οτι ΑΝ είναι στις καλές της γαμιέται σα σκυλί _με την καλή έννοια)!!!! Όταν έγραφα σε άλλα θρεντς ότι ορισμένες ΔΕ σέβονται τους πελάτες, αυτή ήταν, είναι και θα είναι η προσωποποίηση της πρότασης μου!! Τελευταία τα καμώματα της τα έχει κολλήσει ΚΑΙ η κολλητή της, για αυτό μπαίνουν στον πάγο και βλέπουμε..!
01 Ιουλίου, 2015
Aυτη είναι λιγο βαρεμενη,είναι με τα φεγγαρια της
01 Ιουλίου, 2015
"Aυτη είναι λιγο βαρεμενη,είναι με τα φεγγαρια της"

Οι πελάτες τι φταίμε;;!! Εμείς "με τα φεγγάρια μας" πάμε για δουλειά για να βγάλουμε το 20ευρω και να της το ακουμπήσουμε!; Το είπα και το ξαναλέω για μερικές, στο πάγο μέχρι να στρώσουν.. Αλλά πού;; Άμα έχεις μαλάκες αγαπούλιδες που τις κάνουν ντίβες, όχι μόνο δε σέβονται τίποτα, άλλα νομίζουν πως μας κάνουν και χάρη!! Στο πάγο λεμέεεεεεεεεεε!!!!!!!
02 Ιουλίου, 2015
Στην άκρη και ποτέ ξανά. Στην ζωή μου δέν έχω λάβει χειρότερη συμπεριφορά απο κοπέλα του χώρου. Θυμός
Πάντα σέβομαι τις κοπέλες γιατί δέν είναι εύκολο επάγγελμα και το κατανοώ.
Το 20άρικο βγαίνει δύσκολα όμως..
02 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν και έχω... αποκρέψει από τα κεντρικά,ποιά είναι η κολλητή της,για να παίρνουμε τα μέτρα μας;
02 Ιουλίου, 2015
Το υφακι και το μαγκιστικο στυλακι και καλά που έχει είναι ο λόγος που δεν θα δοκιμαζα ποτέ με αυτή την κυκλοθυμική περίεργη τυπισσα τώρα που δεν υπάρχει σάλιο και θα παρακαλάει να δουλεύει για10€ να δούμε που θα πάει και το στυλακι και το υφακι της ας φάει πέτρες το εύκολο κέρδος για το κάθε τσολι πεθανε
02 Ιουλίου, 2015
"Ποιά είναι η κολλητή της,για να παίρνουμε τα μέτρα μας;"

Θέλει κ ερώτημα.. Ρενάτα..! Η οποία αν και πολύ όμορφη, ΑΝ συνεχίσει τις παπαριές τύπου Άννα, θα μπει για καιρό στον πάγο!! Την πήρα μια-δυο μέρες πριν χαθεί πάλι κ κοιτούσε πως θα με ξεπετάξει.. χώρια τα "τρελά της" και το βλέμμα το περίεργο..! Κρίμα, γιατί πιο παλιά ήταν vfm ΚΑΙ οι δυο!!

"κέρδος για το κάθε τσόλι πέθανε" Αμήν σε αυτό αδερφέ, αμήν, γιατί τα $$ βγαίνουν δύσκολα!!
02 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν "χάθηκε" ποτέ καμμία γκόμενα που είναι και μουνάρα!Πάντα θα βρίσκονται αγαπούληδες να τους... βυζαίνουν!Ματάκι
02 Ιουλίου, 2015
Ότι δε "χάθηκε" καμία συμφωνώ, αλλά, να ξέρεις ότι εκεί που μέχρι το 2012 - 2013 βγάζαν αρκετά καλά λεφτά, τώρα βγάζουν λίγο παραπάνω από το 1/3 των παλιών εσόδων τους!! Πληροφορίες εκ των έσω, θέλουν την Αουρόρα να βγάζει το περισσότερο κασέρι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, σε όλη τη Φυλής.. Δε ξέρω αν ισχύει 100% αλλά ΑΝ ισχύει, αυτό και μόνο θα έπρεπε να μας λέει κάτι!! Εγώ απο δω και πέρα θα επιλέγω και θα προσέχω ΠΟΛΥ που δίνω τα $$ μου!!!

ΥΓ: ΚΑΙ οι αγαπούλιδες κάποια στιγμή πάνε παρακάτω ή ξυπνάνε και κόβουν το σπονσοριλίκι λόγω έλλειψης $$ .. Οι συγκεκριμένες νομίζουν πως εκεί βρίσκονται τα $$, για αυτό και κάνουν αυτή τη δουλειά κοντά 8 χρόνια!! Με την ομορφιά τους, ΑΝ τα είχαν καλά με όλους και δεν ήταν τόσο "εκκεντρικές", θα είχαν μαζέψει τα φράγκα μας στα 4-5 χρόνια και θα φεύγαν να πάνε να παντρευτούν τον καλύτερο (διότι οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές χε χε)
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2