Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Δεν ξερω αν ειναι η ιδια Χριστινα που γραφετε πιο κατω μεγαλεια αλλα μαλλον αυτη ειναι..
Σημερα επειδη ηθελα να αλλαξω παραστασεις δεν πηγα σε στανταρακι μου αλλα ειπα να δοκιμασω κατι καινουριο.
Ο οικος ανακαινισμενος και καθαρος, αν και ειχαν αφησει κατι πιατα μες το δωματιο που σε ξενερωνει.
Μπαινει η κοπελα, δεν μιλαει καθολου ελληνικα και περναει καποτα στο πεσμενο πεος. Μαλιστα την περναει λαθος και πρεπει μετα να την βγαλω και να την ξαναβαλω..Κεφάλι σε τοίχο!
Απο προκαταρκτικα τιποτα και η πιπα της μετρια. Της λεω ελα απο πανω, ανεβαινει και αρχιζει να κουνιεται λιγο με ψευτικα βογγητα κλπ. Την γυρναω ιεραποστολικα και μετα απο κανα λεπτο μου αρχιζει τα come on baby finish...Κεφάλι σε τοίχο! Πρεπει να το ελεγε για κανα 5 λεπτο συνεχομενα, χωρις να συμμετεχει στο σεξ καθολου απλα ξαπλωμενη με αδειο βλεμμα. Μετα χτυπαει η τσατσα πορτα και σηκωθηκε και εφυγε. Δεν μπορουσα να συννενοηθω μαζι της γιατι μου απαντουσε στα ρουμανικα παρολο που φαινοταν να καταλαβαινει αγγλικα...
Τελος παντως δεν υπηρχε περιπτωση να το ανεχτω αυτο. Βγαινω εξω και ζηταω τουλαχιστον τα μισα λεφτα πισω απο την τσατσα. Αυτη μου αρχιζε τα γνωστα μπουρου μπουρου αλλα αφου της εξηγησα και ειδε οτι δεν αστειευομαι μου τα εδωσε. Δεν θα εκανα πισω, οχι οτι με νοιαζουν τα 5 ευρω αλλα για να μαθει οτι με αυτην την συμπεριφορα μπροστα δεν παει και οτι δεν ειμαστε ολοι κοροιδα να μας δουλευει η καθε γκομενα.
Ειχα κανα χρονο να φαω τετοια φολα, συνηθως οποτε δοκιμαζω κατι καινουριο παει πολυ καλα, ειδικα με ρουμανες πιτσιρικες σχεδον παντα περναω τελεια...Τι να κανεις.
Συνολικος χρονος στο δωματιο 8 λεπτα(απο τα οποια τα 5 ηταν come on baby finish). Δεν προτεινεται.
ΥΓ- Η τσατσα μου ειπε οτι την κοπελα την λενε Χριστινα. Εδω διαβασα για Αννα... Δεν ξερω τι ισχυει, η κοπελα ηταν λεπτη μελαχρινη με κοντο μαλλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
blooddead
Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
107
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2015
Να κανω μια σημειωση αν γινεται να μπει και στην κριτικη να φαινεται. Η τσατσα μου ειπε οτι την κοπελα την λενε Χριστινα. Εδω διαβασα για Αννα... Δεν ξερω τι ισχυει, η κοπελα ηταν λεπτη μελαχρινη με κοντο μαλλι.
26 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οκ μπήκε ως υστερόγραφο. Ματάκι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2