Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 112 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά την κριτική μου για την Ξένια, είπα να γράψω για την Έλλη, με την οποία είχα πάει πριν δύο μέρες το απόγευμα. Η Ξένια είναι ρουμάνα πολύ όμορφη και αυτή, πιό κοντή και πιο αδύνατη από την Ρωσίδα Ξένια, αλλά περισσότερο νέα...πιπίνι το μωρό και λίγο τρελό θα έλεγα. Εχει όμως καλή συμμετοχή και φαίνεται να της αρέσει. Δέχεται φιλιά παντού και τρελαίνεται για 69. Τώρα πόσο καθαρή ήταν, ένας Θεός το ξέρει!... Είχε μεγάλη κίνηση το μωρό (της έχει γίνει και μεγάλη διαφήμιση από το σάιτ) και βιαζόταν λίγο, πού δεν μου άρεσε καθόλου. Θυμός
Μπήκε στο δωμάτιο όλο χάρη, με ξάπλωσε και άρχισε τα χάδια γρήγορα για να με προετοιμάσει. Ελα όμως εμένα που δεν μου αρέσουν οι βιασύνες. Την ξαπλώνω εγώ τώρα και αρχίζω να γλύφω το νεανικό κορμί της, κατεβαίνω ανάμεσα στα πόδια για ένα 69 πού δεν το χάνεις με τέτοιο μωρό...συνεχίζω το 69 και στο πισωκολλητό, όπου έβγαζε μικρά βογκητά και με έφτιαξε καλά. Στα υπέρ το τέλειο κολαράκι της! Γλώσσα Μου περνάει προφυλακτικό όπως-όπως...δεν το ξέρει αυτό...και αρχίζει ένα καλό στοματικό, όλο καύλα, χωρίς περιποίηση των @@ όμως. Νοιώθωντας ότι δεν θα αντέξω για πολύ, την γύρισα από πίσω και μπήκα μέσα στο υγρό μουνάκι της όπου μετά από δύο λεπτά σφυροκόπημα, έγινε η κατάθεση.
Γενικά, η Έλλη προτείνεται σε πιπινολάτρες που γουστάρουν παιχνίδια και 69. Να γνωρίζουν όμως πώς έχει μεγάλη κίνηση και βιάζεται πολύ, ενώ δεν θα είναι και τόσο καθαρή. Σιγά να μην πλένεται από τον ένα πελάτη στον άλλο. Σε μένα ήρθε αμέσως μετά τον προηγούμενο και ακολουθούσε ένας ακόμη που περίμενε στο διπλανό δωμάτιο. Είναι το αντίθετο της Ξένιας θα έλεγα. Όμως όλα πρέπει να το δοκιμάζει κάποιος! Καλά βόλια φίλοι μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Έλλη
Υπηρεσίες
giannos69
Μέγας
Εγγραφή:
13 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
2.121
Πόντοι:
3.875
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού