Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το πέρασμα μου από τον εν λόγω οίκο (όροφος) αποτελείται από 2 βασικά σημεία, ένα αρνητικό και ένα θετικό.

Επίσκεψη κατά τις 11:00. Μόνος στο σαλόνι, βγαίνει η τσατσά και μου αρχίζει το promotion για κανά 5λεπτο για την κορασίδα (δεν την είχα δει ακόμα) με όλα τα σχετικά, ότι επέστρεψε εδώ και λίγες μέρες, ξέρει να δίνει αυτό που θέλει ο καθένας, κτλ. Της λέω ΟΚ ,πες μου ποια είναι και τότε έρχεται το μωράκι η Τζίνα.

Αρνητικό: Αφού την επιλέγω και μπαίνω στο δωμάτιο, που κατά τα άλλα είναι αρκετά ευρύχωρο και καθαρό, παρατηρώ πολλούς λεκέδες διάσπαρτους πάνω στο σεντόνι. Φωνάζω την τσατσά (Στέλλα), την ρωτάω εάν έχει ελεύθερο άλλο δωμάτιο και αρχίζει τις φτηνές δικαιολογίες τύπου ότι δεν είναι αυτό που νομίζω, ότι είναι από μωρομάντηλα, ότι είμαι ο μόλισ 2οσ πελάτησ σήμερα, κτλ.Μαλακία Για να μην τα πολυλογώ, μου αλλάζει τελικά σεντόνια μπροστά μου. Κάτι που σίγουρα μέτρησε στα συν, ωστόσο θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική από πριν.
Για αυτό το λόγο και ο χαμηλός βαθμός στην καθαριότητα, αλλά ο λίγο υψηλότερος στη συμπεριφορά.

Θετικό: η κοπέλα, Βουλγάρα εξ Σόφιας, γύρω στα 25, αρκετά ψηλή, αδύνατη, με μαλλί ως τους ώμους και 1,5-2άρι βυζάκι, με ωραία όμως ρώγα. Ψιλοπροκαταρκτικά, με ευγενική ωστόσο αποφυγή γλωσσόφιλων, ένα γρήγορο ακάποτο τσιμπούκι, όπου έδειξε αρκετή μαεστρία και εν συνεχεία καβάλημα από πάνω (μάλιστα της εξήγησα τι σημαίνει "καβάλα" διότι όταν της το είπα αρχικά μου είπε πως δεν γνώριζε). Ακολούθησαν άλλες δυο στάσεις, πισωκολλητό, όπου θαύμασα τον υπέροχο σφιχτό κώλο της (στο σαλόνι αρχικά δεν μου είχε τραβήξει την προσοχή) και τιμήθηκε με ουκ ολίγα χαστούκια και τελικά ιεραποστολικό.
Έλα όμως που 36 ώρες πριν είχα "αδειάσει" 2 φορές, οπότε δεν μπορούσα να κρατήσω συνεχώς υψηλά την σημαία, κάτι που έγινε πιο έντονο κατά τη στάση του ιεραποστολικού Ναι!. Το τελειώμα με βρήκε έπειτα από αρκετή χειρομάλαξη να καταθέτω την (αναμενομένως) περιορισμένη ποσότητα σπερματικού υγρού εις τας μικρά, στητά δε βυζάκια τη νεαράς προσφέροντάς της μάλιστα και μωρομάντηλο να σκουπαστεί.

Εν κατακλείδι, η Τζίναι είναι μια πιτσιρικά με ωραία αδύνατο σφιχτό σώμα που δεν μπόρεσα να την ευχαριστηθώ όσο θα ήθελα λόγω φυσιολογικού ντεφορμαρίσματος από προηγούμενες καταθέσεις. Ας πρόσεχα.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζίνα
Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
44
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού